Dagen idag.

Andreas: Kan jag begära kompensation? :D
Nu har dom iaf sagt att dom skall skicka ett nytt modem till oss. Och funkar det inte då så ska jag be dom slänga sig i väggen.

Och tydligen så har det hänt nåt cp med våran dator. Mozilla säger till oss att någon eller några personer försöker ta sig in i våran dator. Eller nån såndär skit.
Vad gör man då? Varför är det så? Vad gör man åt ett sådant problem?
Vågar ju inte ens sätta på datorn längre.
:/


Är i skolan idag, IGEN! :D Asså, detta är nog fan rekord för mig. Iaf på länge. Har vart här hela tiden sen i fredags. Klarar jag hela denna veckan så är det första veckan som jag är alla timmar i skolan. Men det är bara onsdag. Man skall inte  ropa hej förrän man har kommit över bäcken, eller vad är det dom säger borta i Amerika? :P

Idag har vi pysslat med att skriva reflektioner över en text vi läste som handlar om Barn och Traumatiska minnen. En kvinna ifrån barnpsyk har varit här och pratat också. Mycket intressant.
Nu efter lunch så skall vi arbeta om hjärnan.
Med hjärnan, för övrigt.
Hoppas jag.

Imorgon kommer en gubbe från Frivården hit och snackar. Och på fredag skall vi se en film om en tjej med personlighetsklyvning. Minns jag rätt nu?

Har fått ett paket på posten som jag måste hämta ut =) Roligt hehe..

Försöker även få Jonte & Holm till att följa med och bada och simma idag, men vi får se hur det artar sig.
Vill hem nu..Det är varmt och jag är trött.
Men vi slutar om 2 timmar och det är gött.

hej igen, idag.

Först o främst; Tack E för kommentaren, sweet =)


Har suttit halva dagen och många andra dagar också och tyckt synd om mig själv och funderat över mitt liv.
Idag på bussen var det nära på att jag börja gråta.

MEN, sen när jag kom hem så surade ja lite tills Jonte & Holm kom hem. Efter typ 10 min.
Då övertalade jag dom att vi skulle gå ända bort till 2 rum och kök o käka.
Jonte bjöd och jag tog en pizza, inte lika god som jag hade förväntat mig men men.. =)
Och snål som jag är så brukar jag be om en låda att ta me mig pizzan hem i för ja orkar aldrig äta upp den...näe,, inte snål, EKONOMISK som min kära mor skulle ha sagt... =) det är från henne ja fått den sidan ifrån för övrigt...

sen gick vi hem.,..ja satte på lite kaffe sen tog vi en filt o gick ner till sjön här nedanför o satte oss o drack kaffe o pratade med änder. mycket mysigt.
men vår käre vän Holm har en förkärlek för att leka mongoloid offentligt, och självklart skulle han göra det när några människor gick förbi, så börja han skrika på mongo-språk typ "slå mig inte, slå mig inte". För då skulle de här människorna tro att jag var hans assistent typ, som dessutom slog honom så fort dom kollade åt ett annat håll. Det var jätteskämmit, men lite kul måste ja erkänna. =)

Har dessutom kommit på det roliga i att sitta o slösurfa på Youtoube.

Är sur på ComHem eftersom att vårat bredband krånglar JÄMT! har ringt dit flera gånger, men det fortsätter att krångla, så nu har dom skickat en ny sladd. Nu ska dom tydligen skicka ett nytt modem också. Börjar det inte funka då, eller att dom kräver mig på pengar för modemet, då tänker jag fan säga upp mig och skaffa ett annat bredband!! Sådetså!

Min far ljög för mig igår. Jag visste att en sak låg till på ett sätt. Då tänkte jag att jag skulle testa honom för att se om han var ärlig mot mig. Men han LJÖG. Så nu är jag sur på honom, besviken också.
Fast jag har inte sagt till honom att jag vet att han ljög, för jag har lovat en inblandad person att inte säga nåt. Så jag får lida i tysthet.
Men bara för det så var jag taskig mot far idag. När vi satt och åt på 2 rum o kök så kom jag på att pappa skulle komma till mig runt fem för att hämta lite papper, men jag sket i det. Klockan var tio i fem när jag kom på det. Så klockan fem ringde han mig o stod utanför min dörr men ingen va hemma :P
Lite rätt åt honom. (Fick hejda mig för att inte skriva gubbjäveln där istället för honom)

Jaja, nu krånglar internet igen så jag får lägga upp detta inlägget senare.
Plus att Holm ska sova här inatt. Är nog på lite bättre humör nu så jag tror att jag orkar det. Kanske.

varmt ute, varmt inne

ja visst är det härligt väder!!!??
=)

är i skolan idag me! har haft samtal med läraren och såklart var det lite dålig närvaro men annars var allt jättebra!! bara positiva saker., och dessutom gjorde de inte så mycket att frånvaron är hög, för ja har ett år till på mig i skolan och det är nästa år som det verkligen gäller. det var vad han sa.
det var ju skönt.
har jobbat med PTSS idag och nu är vi på väg in i Sömnproblemsträsket. spännande!
längtar som vanligt hem härifrån...de e för varmt för att sitta i ett klassrum!!!





är jag lycklig såhär?

hade svaret varit direkt ja eller kanske bara ett ja övervudtaget så hade allt varit så enkelt.. men svaret är inte ja.
jag kan inte säga att jag är lycklig.. :(

vad ska jag göra för att få ordning på allt?

måndag 26 mars

när skrev ja sist? jaha i fredags..
sen dess så har inte mycket men ändå något hänt.
lördagen börjades med en mysig promenad upp till handelsträdgården för att införskaffa oss fröer till Jontes far i present. Vi köpte även ett sött litet drivhus och jord + massa annat som jag inte vet vad det är, men det är något projekt som Jonte ska syssla med.
När vi kom hem så sådde vi tomatfrön i drivhuset =) det tyckte jag var roligt, och jag betedde mig som ett litet barn. jag ser fram emot att vara med under tomaternas utveckling =)
resten av dagen blev slapp o skön..

på söndagen skulle vi till Jontes päron på kalas. Morgonen började struligt eftersom att vi trots påminnelser hade glömt att ställa fram klockan. Så istället för att ha 1 och en halvtimme på oss att göra oss iordning så kom vi på att vi endast hade en ynka halvtimme..stressigt blev det och vi fick slå in presenterna på bussen, men dom blev en fröjd för ögat ändå =)
kalaset var trevligt, god mat och god fika, det gillade jag!
När vi skulle åka kom Jontes farmor på att hon glömt ge mig födelsedagspresent så ja fick 200 kr av henne. Hon är så söt den farmorn, hehe tror att jag fuskar i spel eftersom att jag har sån tur =)
När vi kom tillbaka till Skövde så promenerade vi hem, skönt skönt!

Idag är jag, tro det eller ej, i skolan! Det känns bra. Och fint väder är det som bara den!
Får åka med Frida till Skövde efter skolan, så slipper ja trycka på bussen :D :D

Och nyss så ringde min älskling och var på gott humör, det värmer mer än vad solen gör faktiskt! Åhå, vad jag älskar den mannen, så söööt!

Tyvärr har en vän råkat lite illa ut, men vi får försöka hjälpa honom på det sätt vi kan. Jag hoppas verkligen att det löser sig för honom till det bästa iaf, även om det kanske ser lite mörkt ut nu :/

Denna vecka har vi profilvecka i skolan, det innebär att resten av veckan är det Psykologi o sånt på schemat. Barnpsyk och Frivården väntas komma hit på besök, mycket intressant tycker jag.
Men kom just på att då kan jag ju inte göra matteprov på fredag, vilket innebär lite problem nu då.
Eftersom att nästa vecka har vi påsklov, och måndagen efter påsklovet är vi lediga. Så jag kan först göra det på fredag v. 15...och då kommer jag ju ha glömt massor :/ :/ :/
hmm..jaja..

idag efter skolan händer väl inte mycket..ska nog hem och städa bara.

Jag längtar efter att få komma hem till Jonte! <3

Sur, är jag.

fan vad jag är sur asså..
skulle ner till stan o träffa en kompis över en fika nu på kvällen.
först sa jag att jag inte ville ner till stan för att jag vill inte vara bland massa folk, så jag föreslog att vi skulle fika hemma hos mig eller på Mc Donalds här i närheten. Men det ville hon inte, så till slut gick jag med på att komma ner till stan. Vi bestämde att vi skulle ses kvart i tio nu på kvällen och när klockan är tjugo över nio så messar jag henne, och även ringer, för att se så att hon var på väg o inte låg o sov eller nåt. För jag hade på känn att nåt inte stämde.
Jag fick inte tag i henne men bestämde mig för att ta bussen som det var sagt ändå.
När jag sitter på bussen får jag ett mess "mamma har druckit så hon kan inte köra mig till stan". Detta var alltså 10 minuter innan vi skulle ses!
Så jag plingade direkt o gick av på nästa hållplats o fick  GÅ hem!
Blir så jävla sur. För att för det första så tycker jag att hon kunde ha haft liiite mer framförhållning än sådär och kollat med skjuts/buss INNAN, inte 10 minuter före mötestid.
Tack så jävla mycket, liksom.
För det andra så är jag sur för att; Varför ens styra upp en fika om hon inte ens kan anstränga sig mer än så för att träffa mig?
För det tredje, och förmodligen det viktigaste: Jag tänker fan inte gå med på att bli behandlad på det här sättet. Tänker inte sitta och låtsas vara glad och glömma det här så lätt.
Gillar inte att vara långsint, men jag har såpass respekt för mig själv att jag vet att jag förtjänar bättre än detta.

Jag hade alltså suttit och känt mig stressad över att behöva gå ut bland folk, ignorerat detta och förlikat med mig att behöva gå ut ändå. Sedan hade jag stressat och gjort mig iordning. FÖRBERETT mig även mentalt.
Jag hatar snabba förändringar, som jag inte själv står för.

Jag är besviken. Någon som tycker att jag överreagerar?


...


Nu sitter jag iaf här hemma med Jonte & en vän som är på besök. Får väl se om vi kanske ska lägga oss om ett tag..börjar bli less på att vara vaken nu. Har tråkigt =)

håll i er..

...för att JAG ÄR I SKOLAN!!! =)
min hjärna sover typ fortfarande..men jag är iaf här och det är det bästa som jag har presterat denna vecka.
har haft matte hittills och lyckades räkna mer än vad jag hade trott när lektionen började.

ska nu ha engelska o det är väl inte det roligaste ämnet direkt, men vi får se vad lektionen har att erbjuda.

torra bullar blev det till fikat, mumma!

och ja, jag pluggade liiitegrann igår kväll.

har ju lagt ner de rosa munkarna litegrann nu, är inte lika fast längre. Istället har jag fått en ny crusch (stavas det så?) och det är kallrökt lax!! fast endast en liten förpackning sådant kostar 26,90 i vår affär... :S
svindyr lyx för lilla jag.


sweet sweet sweet, mina tankar består av Dig!


Idag kommer Sandra hem en sväng så vi ska väl ses ikväll.
Jonatan skrev precis mess o ville ha med mig till tatueraren nästa helg, han ska ge mig en tatto i present eftersom att ja fyllde år nyligen. Men ja vet inte om ja vågar.
Jag fick ju en av pappa i present när jag fyllde 20, men jag har inte gjort den ännu, dels för att jag inte vågar och dels för att jag inte vet vad jag vill ha. Det ska ju sitta där hela livet... så vi får se hur ja gör =)

nu måste ja fortsätta me skolan..rasten e strax slut


vill hem till Jonte!!

torsdag

mår fortfarande kass.....men ta dig i brasan nu ska ja plugga...(tror jag)
tror även att ja ska till skolan imorn..de vore annorlunda!

förresten...

...behöver jag säga att min mens kommer närsomhelst??

tuesday afternoon

fan vad allt suger asså..

jag är så jävla trött på att:

*gå upp varje morgon o åka till den där jävla skitskolan

*åka så jävla mycket buss till o från skolan

*äta frukost varje morgon

*äta mat varje dag

*äta

*behöva tvätta, diska, städa

*alltid se till att ha matlådor färdiga till skolan





jag är så jävla trött på att ta så jävla mycke ansvar hela tiden!!!

jag orkar inte att behöva jobba i sommar, vill faktiskt ha sommarlov!!

jag orkar inte vänta mer på att vi ska få en större lägenhet



jag tycker att allt e typ skit

+ att ja e så jävla skoltrött



och jag orkar INTE vara så jävla trött på allt jämt

pissliv asså



och nej, jag var inte i skolan idag heller..har haft skitmycket
träningsvärk de senaste två dagarna, har knappt kunnat röra mig..har
väl knullat för mycket... :S



mohahaha!!



kärlek.

Sen ja skrev sist så har allt härhemma varit sååå mysigt!
Jag och Jonte har mest legat i sängen, myst o pratat m.m.
Vi har även duschat, då schamponerade han mitt hår, o tog i balsam sen me =) sweet!
Ja, det har varit helt underbart och perfekt alltihopa. Är så himla glad att jag har honom, för han är verkligen bäst i världen!

He means a lot to me.
He means the world to me.
<3




Too tired for school today. Mat och sömnintaget blev dåligt skött i helgen och det får jag lida för idag.
Men imorgon har jag väl repat mig.

Min man åkte tidigt imorses för att hälsa på vänner i sin gamla hemstad Lidköping. Jag hoppas att han har en trevlig dag.
I miss him, hihi =) men han kommer ju i ef.m./kväll som tur är.
Det har varit vi i 11 månader idag!!! Känns skitbra, ja har aldrig haft ett så långt förhållande dessutom...de längsta ja haft har varit på typ 1½ månad.

lördag morgon!

lördag morgon....vi har städat lite o så gjorde jag cappuccino + fattiga riddare till frukost, mums!

mer har inte hänt än... väntar väntar.. men ah..

ikväll skulle grannen ha sin födelsedagsbjudning istället..så vi ska la upp dit o kika va han styr med.

annars inget planerat.

hade allsång igår till "så ska det låta" förresten =)
som den äkta tönt jag är..mohahaha!

har förresten länkat till några av mina vänners bloggar! =)

studiedag och sol

lärarna har studiedag idag så alla barnen e lediga.. jippiii! fast vi vakna vid 7 här ändå... :( inte så värst kul kanske... så vi tänkte åka till badhuset o morgonsimma men då öppnar dom inte förrän klockan 12.. de e ju moget.
o skövde som är storstads-wannabe o allt, ja tycker allt att dom får kämpa lite till för o nå sitt mål..t ex öppna badhuset tidigare!!

nog om det.. de va rätt skönt att gå upp så tidigt.. jag har fått en tidig frukost, och hunnit njuta massor av solen som lyser rätt in i vår  lägenhet såhär på förmiddagen =) ljuvligt.. så har ja duschat o gjort mig fin o lyssnat högt på musik!

skall snart ner till stan o träffa PsykEwa, sen tänkte ja shoppa lite o eventuellt sluta fred med min kusin över en fika.. väntar på svar ifrån henne..


hmm.. va segt de går me vissa saker ibland...

jaja.. bye for now

torsdag 15 mars

gick inte till skolan idag.. mådde inte så bra..
dels över vad som hände igår o så.
sen drömde ja en mardröm inatt som var helt sjuk, orkar inte skriva va den handla om..men jag var förföljd o jagad iaf.. så vaknar ja ifrån den men somnar om efter en liten stund o hamnar i drömmen igen, vaknar efter en stund när Jonte lägger sitt ben över mitt ena ben, för i drömmen kändes de som att mina förföljare tog tag i mitt ben. Jag var livrädd då, hehe :P

Har bara softat hela dagen.. vi åt hemlagat idag...riktigt potatismos o riktiga köttbullar.. jättegott =)

älsklingen kommer hem vilken minut somhelst..han har vart på stan o hyrt Borat, så vi ska se om den e något bra..


Blev förresten inget hos grannen igår..tjugo minuter innan det skulle börja så ringde han o sa att han inte mådde så bra o att han inte hade sovit så mycket, så det skulle kanske bli på lördag istället???
är inte så insatt i det där eftersom att de var till Jonte han ringde.


i´ll be back!

onsdagen den 14 mars

öh. ledsen att ni inte har fått nåt nytt ifrån intressanta mig. vårat internet har varit ur funktion i en vecka så det har varit smått frustrerande. men here I am =) kom igång sent igår kväll, Com Hem var hyggliga nog att skicka en ny, GRATIS sladd till oss, eftersom att den gamla hade dött.

det roliga är att jag inte vet om det finns nåt nytt kul att veta om min senaste vecka. eller joo.. lite kanske.

det jag minns är att jag fyllde år i söndags, hela 21 lååånga eller korta år, beroende på hur man ser det. allt är ju relativt.
så detta innebar att vi har haft folk på kalas i helgen. kort resumé av den(inklusive torsdagen):
TORSDAG: var ej i skolan, bakade halva dan.
FREDAG: var ej i skolan, var på psyk, bakade halva dan. på kvällen kom min bror på middag, chokladpudding o filmtittande.
LÖRDAG: städning, jontes föräldrar+syster kom hit. vi gick ut på promenad med dom, trots att det var svinkallt o lite regn. insidertips för denna dag är att Jontes far är mycket förtjust i smörgåstårta, han åt en stor del av den :P
när dom hade åkt så sov vi en stund o sen såg vi på Melodifestivalen och därefter Trainspotting. Jag hade inte sett den innan, men jag rekommenderar den verkligen. Skruvad film!
När klockan hade passerat tolv på natten så fick jag ligga i sängen med mp3 på hög volym, efter en stund kom Jonte sjungandes med en tårta med massaaaa ljus i =) Ja börjar nog bli lite gammal nu.. hehe..
men sött av honom iaf, fick dagen reda på att tårtbaket var nära att sluta i kaos, han råkade ta fel o klämma ut lingonsylt i den istället för hallonsylt, men han lyckades rädda den!
SÖNDAG: mormor, morfar, mamma, 3 av mina syskon kom.. dom stanna ett par timmar här och strax efter att dom åkt så kom min far, hans tjej och en av mina brorsor.

kan ju säga va ja fick i present då:
* 3 olika stora glasskålar (för typ sallad eller annat)
* 2 par salladsbestick
* presentkort på H&M
* presentkort på Kicks
* Blommor
* Pengar
* Silverarmband (som jag tyvärr måste byta eftersom att det var för stort för min lilla handled)
* Ljuslykta som ja hängde i köksfönstret
* Bakformar (För typ godsaker som cheesecake och sockerkaka m.m.)
* En ljusstake som min bror gjort i träslöjden
* En träslev som min syster gjort i slöjden
* En dubbeltriss + kort på posten av lilla farmor (vann 75 spänn på den)
* En Comviq Kompis-refill + Mascara på posten av min ena moster (Synd bara att ja har abonnemang :/ )
* En ring av min syster
Hmm..det var nog allt...Jonte fick massa nytt porslin av sina föräldrar i försenad namnsdagspresent, så äntligen har vi fina nya HELA tallrikar i olika storlekar och former =)
det blir ju lätt kantstött när man handdiskar.

Jag hade lovat grannen att han skulle få smörgåstårta, men det blev inget kvar =( ändå gjorde jag 2 stycken!
men han fick av Jontes tårta och cheesecaken.


Efter spökdramat härhemma så har jag haft svårt att sova med lamporna släckta, det går ut över Jontes sömn, speciellt eftersom att ja inte har velat att han skall somna före mig utan efter mig.
Men nu har det blivit bättre tror jag, fast jag tycker det är lite obekvämt att vara ensam hemma på kvällen. Blev skitsur o rädd igår för att J skulle upp till grannen på kvällen, precis när ja skulle lägga mig.


Satte mig och började med specialarbetet igår efter skolan, blev dessutom klar med det sent igår kväll. Det var lite trögt att sitta så länge, men måste man så måste man.
Skulle redovisa idag och jag trodde ju att det var enbart inför EN person. Men strax innan lektionen skall börja så får jag reda på att så var inte fallet utan FEM personer.
När det blev min tur att redovisa så hade jag redan hunnit att sitta o vara supernervös en stund o börjat svettas. När jag skulle börja så gick det inte. Så jag sprang ut ifrån klassrummet, svettades o hjärtat dunkade som fan. Men jag kände mig tvungen att gå tillbaka in, så nu har mina klasskamrater sett mig lipa! Och jag SKÄMS, like hell. Jag sa till Jonte senast i lördags att jag känner mig så jävla ful när jag lipar. Jag hatar att gråta inför andra människor.
Dessutom brukar jag inte gråta så ofta, men bara den senaste veckan har jag lipat 3 gånger, I think.
Men jag har ju mina aningar om varför.

Nä, orka tjöta mer. Måste göra mig iordning en smula för vi skall upp till grannen, han ska ha nån form av bjudning eftersom att han fyllde år igår =) Kommer säkert inte va nån där som ja känner, huh, jag är lite rädd. :S

Satt också o hann läsa i Evelinas blogg och upptäckte att hon hade länkat till min blogg! =) det gjorde mig glad, sweet ;)
*Kram till henne*

weird

gott folk..



senast ja skrev var alltså i söndags. vad har hänt sen dess?

jo, i måndags kväll så hade jag olustiga känslor inom mig efter att ha
lagt mig i sängen. efter en stund bad jag Jonte att jag skulle få ligga
innerst istället eftersom att jag var rädd för något, vad vet jag inte.
men det kändes som att nån eller något var närvarande i rummet.

efter ytterligare en liten stund och ännu mer rädsla så bad jag honom att tända lampan.

men till slut så klarade jag inte av att ligga kvar mer, dessutom så
fick Jonte också olustiga känslor och kalla kårar så vi gick upp och
tänkte att det kanske skulle funka om vi spelade lite SkipBo så att vi
kom på andra tankar.

Men det hjälpte inte heller... nu kanske ni tycker att jag är fjantig o lipig men jag var så jävla rädd vid det här laget.

Jonte tog fram sin bibel och ser att det hänger ett svart hårstrå ifrån
den, han frågar mig varifrån det kommer och jag ber honom att ta bort
det eftersom att jag mådde dåligt av det. för en tid sedan när jag
duschade så hittade jag ett sådant hårstrå i duschen.

nu var jag jätterädd att något skulle hända, eller att jag skulle få
psykos. klockan var halv ett på natten och jag ringde och bad mamma att
komma o hämta oss.

så vi sov därute och det var mysigt, igår när vi vaknade så åkte vi in
till stan igen och STORhandlade mat för 1400:-. vagnen var typ full =)

men det känns så jävla tryggt att veta att man har mat så det räcker
gott och väl. hellre har jag mycket och god mat än lever fattigt tack
vare att ja har festat upp alla pengar.. men det klart, jag har väl
redan festat tillräckligt i mitt liv :P



idag kom jag till skolan igen och fick reda på att vi slutar tolv så
jag och min pojkvän skall gå o käka på orient palace när jag kommer
tillbaka till Skövde =) mysigt, och han blev jätteglad när jag frågade
=)



på söndag fyller jag år så antagligen blir det massa fika o kalas hos
mig i helgen.. men bara för familjen typ...än sålänge iaf..

jag vet inte ens vad jag kan önska mig i present??? börjar bli bråttom nu typ.. för presentköparnas skull :P



nu hinner jag inte skriva mer, började lektionen för några minuter sen.. psykologi!



prata förresten med läraren häromdan om det ångestladdade
projektarbetet.. jag fick flytta fram inlämningen till på måndag! tack
gud för det, det lönar sig verkligen att ta tjuren i hornen och vara
ärlig =)

jag skall ha lite terapi-arbete och skriva om ormar :P



oj nu var ja på väg.. bye

söndagen den 4 mars

ny månad, yeeeaj..
och lite förändrat härinne på bloggen :S
och skola imorn vare tänkt, blev ju inget alls av det förra veckan. är jag kanske lite för fri nu för mitt eget bästa? ;P
nää, tror ej det. det får bli som det blir.

var o träffade en kompis litegrann i fredags.
sen åkte vi hem.
och jag o mitt älsk har haft en underbar helg :)
dessutom har han tagit hand om mig så väl! *puss till honom för det*

idag har vi städat en hel del, det känns bra och fräscht.
ska tvätta om en halvtimme också. så nu ska jag göra iordning tvätten och mig själv!

GE MIG GODIIIIIIIIS! :)
http://www.gratisgodis.se/?r=101514

lev väl.