underbara dag!

Idag (Fredag) så löste sig iaf ett av mina problem...det var jävligt skönt.
Ang. mordet häromdan så var det en stor fågel som dödade en liten fågel.

Vi fick lite för lite sömn inatt men konstigt nog så orkar jag fortfarande vara uppe.

Imorse så fick vi besök, bjöd på frukost åt ett par vänner. Sen drog vi ut för att hämta en nyckel till en lgh som en kompis ska hyra i sommar. Efter det satte vi oss i solen med varsin Piggelin...drog till biblio o lånade varsin bok, satt där i nästan en timme o läste medans vi väntade på bussen.
Sen var det dags för oss att åka till Vinninga för ett besök hos min mans föräldrar. Det blev så mysigt där! Solen sken på oss hela tiden, det blåste lite lätt i luften och det var underbart svalkande. Vi grillade marinerad fläskytterfilé och potatis, fick en fräsch sallad till det. Det var så jävla underbart gott, ett av de godaste kötten jag har ätit. Det var så himla mört så det smälte nästan i munnen. Fy satan, jag börjar nästan dreggla såfort jag tänker på den måltiden =)

Efter det så spelade vi 3 omgångar med kubb och sen blev det efterrätt, rabarberpaj med vaniljsås..den intog vi sittandes i gräset :)

Vi har haft en superbra dag!
När vi kom tbx till Skövde så gick vi hem till Jenny för o kolla till hennes katter..jag har nämligen lovat att ta hand om hennes katter nu när hon & hennes man skulle resa bort. Så jag ska dit varje dag för o mata m.m.

Igår var jag hos Jenny för att hämta nyckeln, Jessica kom dit också så vi fikade lite o pladdrade på. Det var verkligen ett kärt återseende, har inte träffat Jessica på alldeles förlänge så det var jättekul =) Kul o träffa Jenny med, vi har ju inte setts sen skolavslutningen.

När vi kom hem förut så fick vi först besök av en kille...efter att han hade gått så kom Janne och har stannat här med oss tills rätt nyligen då han skulle åka hem.

Imorgon så har vi inte så mycket bestämt ännu. Vi har tvättid, så kanske orkar vi tvätta lite. Min syster pratade om att hon kanske ville komma en sväng o lämna lite saker. O vem vet, kanske åker vi nånstans på nån rolig utflykt eller nåt..? Det är sista helgen som det är enkelt att göra det..mitt busskort går ut på tisdag tror jag och efter det så har vi nog inte råd att köpa nåt nytt. Dessutom var Jenny så snäll så hon gav sitt busskort till Jonte, det går ju ut på söndag och hon skulle ju ändå resa bort så då tyckte hon att vi kunde ta det om vi ville hitta på nånting i helgen =)
Tack vare det så var det gratis för oss att åka till hans päron idag, en resa som annars hade gått på drygt en hundring på rabattkortet!
Så om vi orkar så tänkte vi försöka utnyttja busskorten nu det sista som går :P

Återkommer väl imorn. Kram

asså helt ärligt...

...vilken jävla dag alltså!!

BARA massa strul...

MÄNNISKOR!!!!!! varför finns dom?

...

...nu har det mest aggressiva lagt sig...men jag är fortfarande arg, ledsen, rädd och besviken. Jag har så himla svårt att förstå varför hon ska förstöra sitt barns framtid?

Jag har tröstat mig med att se på tv. "Frusna män söker kärlek" & "Grey's Anatomy".

Min bror var här och hälsade på idag också...och Janne.

Jonte är inte hemma. Men han kommer väl om ca en timme.

förbannad.

JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT JÄVLA FÖRBANNAD NU! DET FINNS EN, EN ENDA MÄNNISKA SOM JAG ÖNSKAR LIVET UR JUST NU....MÅTTE DJÄVULEN TA HENNE.

asså,.....fan vad jag är trött på människan..........vad göra? hon förstör bara för alla!!

Jag hatar henne. Enormt mycket. Fruktansvärt mycket. Fan vad arg jag är.
Hjälp mig att förstöra henne......

vittne.

Jag har precis bevittnat ett mord...............................fyfan vad hemskt!!!

gäsp.

Har känt mig lite ensam och uttråkad idag. Jonte har varit ute mycket med Janne. Jag har suttit vid datorn, diskat och bakat, sett lite på tv.

Snart börjar Desperate Housewifes, det har jag väntat på i en hel vecka.

Imorgon kommer en kille hit o lämnar pengar som han är skyldig, sen kommer min bror tillsammans med någon människa för att han ska hämta sina saker som han har här. Det är därför som jag har bakat.

Janne stannade och åt middag här med oss också, vi åt tacos..det var längesen vi åt det.

Status: Trött....Uttråkad......Myssugen.....Saknar.......

härliga dag!!

Idag vaknade jag redan nånstans strax före nio tror jag. Då var älsket borta. Han hade dratt ut på sin rätt så regelbundna morgonpromenad.

Vi åt frukost när han var tillbaka o sen la vi oss en kort stund på en filt på gräsmattan här utanför o solade. Men vi blev snabbt uttråkade.
Så då gick vi in o käkade lunch istället.

Nu sitter jag här och har tråkigt. Jonte åkte ner till stan med Janne och sen skulle de promenera på berget.

Sommarlov gör mig uttråkad, iaf när man inte kan göra så mycket....varken pengar eller bra vatten här i Skövde! :/

Jaja, undra vad den här dagen har att bjuda på då? Någon som har några förslag? :P

produktiv.

Idag har vi varit nere i stan och gjort bra saker. Först var vi på Försäkringskossan och ansökte om nytt bostadstillägg. Efter det så gick Jonte till banken och jag gick till Arbetsförmedligen för att skriva in mig. Nu ska jag på en massa möten o shit där, orka :P

Efter det så fikade vi på Rådhuset med Janne och sen släppte han av mig hemma, för han och Jonte skulle promenera på berget.

Strax efter att jag hade kommit hem så fick jag ett snabbt besök av Johan.

Sen kom Jonte hem ensam och då åt vi mat.
Lite senare så kom Janne hit.

Jag har även betalat de sista räkningarna. Sitter nu o kollar olika utbildningar och jobb på internet. Ska se på tv strax och så är jag hungrig! Ge mig mat, någon?!

helgslut.

Tack Andreas för de fina kommentarerna ;D <3

Idag har jag haft en jättebra dag. Vaknade vid 10, glad och pigg. Åt en mysig frukost.
Jag har dammsugit hela lägenheten idag och städat fint i gästrummet, bäddat med nya lakan, håller fortfarande på att bäddar nya lakan i våran säng.
Jonte har tvättat, jag har hjälpt till lite med det. Jag har även diskat.
Vi cyklade en sväng till Rusta o köpte typ balsam, duschtvål m.m.
Vi har ätit en jättegod köttgryta till middag och efter det så tog vi en filt, gick o köpte glass o la oss nere vid "sjön" här utanför. Det var väldigt mysigt =)

En strålande och produktiv dag.

Hedda ringde, dom var i Gbg över helgen och tänkte åka hit, men sen när de fick reda på hur långt det var så insåg de att de inte skulle hinna :/ tråkigt.

Kvällen kommer väl antagligen att avrundas med filmtittande, började igår men vi blev för trötta för att orka se färdigt.

Hoppas på att morgondagen också blir skön. Vi ska försöka orka ta oss till Försäkringskossan för att göra en ny ansökan om bostadstillägg. Jag passade på igår att plocka ihop alla papper som behövs o sådär och det kändes riktigt bra att få det gjort eftersom att vi har lagt det åt sidan i flera veckor nu.

Tjing!

student.

"...för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeenteeen, fyfaan va jag e bra!!"

Yesyes. Igår tog jag äntligen studenten! :D :D
Så jävla gött känns det, fritt fram för högskolan.

Gårdagen började med "champagnefrukost" fast vi hade vanlig cider istället för champagne då =) Med jordgubbar i.
För det första så går vi på en drogfri skola och för det andra så är två av tjejerna gravida, av vi fyra som hade "frukosten".
Sen åt vi riktig frukost i skolan.
Efter det så var det samling i klassrummet och sen skulle hela skolan samlas o då skulle vi få betygen/omdömena.

Folkhögskolor ger inte ut betyg utan alla lärare som man har samlas istället och sätter ett enda omdöme på ens studieförmåga. Jag fick näst högsta och det är inte dåligt.
U=Utmärkt studieförmåga (det högsta), sen kommer MG= Mycket God studieförmåga, sen är det G=God studieförmåga och sist kommer MiG=Mindre God studieförmåga.
Men, jag blev förvånad eftersom att jag inte hade räknat med så bra så jag är grymt nöjd. Visserligen så har jag kämpat det sista och ansträngt mig ang uppgifter och inlämningar så jag förtjänar nog mitt omdöme :)

Tro det eller ej, men jag festade inte så mycket igår, skålade lite och drack bara en cider. Sen blev jag trött och uttråkad. Så jag slutade. Var bara hemma.

När jag kom ut från min skola så stod min kusin och hennes mamma där tillsammans med Jonte. Ååh vad jag blev glad =) Dom hängde blommor runt min hals och grattade mig! Så fick jag tio rosa rosor av Jonte också + en liten flaska champagne. Min kusins mamma bjöd oss på lunch på "stan" i Tidaholm.
<3 <3 Tack så mycket, ni var med och gjorde min dag!

På eftermiddagen så kom mamma, mormor och två av mina småsyskon hit. Janne kom också. Så fikade vi bullar, wienerbröd och jordgubbstårta. Jag fick mer blommor och är dessutom 2000 kronor rikare :P
<3 <3 Tack till er också, jag blev jätteglad att ni kom!

Jag har även fått massa fina gratulationer genom internet och sms, dessa tackar jag såklart också massor för! =)

Min far vet ens inte om att jag tog studenten igår..dessutom så är han på jobbresa... =(
Så jag får väl ringa till honom nu och berätta det.

..

lite bilder

efter balen
Här är jag precis efter balen.

...
Testar klänningen några dagar innan balen.

...
Testar klänningen några dagar innan balen.

Testar klänning till balen.
Testar klänningen några dagar innan balen.

Vi 2. <3
Här är vi 2. <3

bal på slottet.

Ja nu är det fan ingenting kvar av skolan! Imorgon slutar jag. Jag går ut. Jag tar fanimej studenten! Det trodde jag aldrig skulle hända en gång i tiden.
Visserligen tar jag ju inte studenten ifrån en gymnasieskola, men ändå! Det är ju gymnasieämnena som jag har läst nu under 2 år!
Det känns fan så gött att vara klar men samtidigt så känns det konstigt. Vad ska jag nu göra liksom?
Det är ju högskolestudier som ligger i planerna men inte ännu. Är trött på att plugga. Vill göra nåt annat.

Vad skulle "nåt annat" kunna vara då?
En kompis frågade häromdagen om vi kanske skulle dra till Norge o jobba. Tjäna cash på typ lagerarbete, fisk, kundservice ah whatever som man inte behöver en speciell utbildning för. När vi hade jobbat där i några månader så skulle vi dra till Indien på obestämd tid. Visst låter det gött?!
Ja, det tycker jag också. Vi får se hur det blir med den saken. Jag vill att det ska planeras väl och kanske få ta sin lilla tid innan (och om) vi kommer iväg. Medans min vän vill att vi skulle dratt helst igår.
Meeen, det finns ju en lägenhet att tänka på, vart den skall göras av, om den skall vara kvar eller sägas upp eller hyras ut?!
Så ja. Vi tar det lugnt så får vi se senare.

Igår var det bal på slottet. Jag var klädd i en jättefin klänning som jag kanske orkar lägga upp bild på nån dag. Men inte just nu.
Middagen var tyvärr inte lika god som förra året. Och tyvärr var balen inte lika kul som förra året heller. Men det var ändå trevligt.
Vi fick ta varsin lapp, på lappen stod en siffra. Efter en stund fick vi veta att vi skulle leta upp den person som hade samma siffra som man själv hade. Sedan skulle vi dansa vals med denna person. MYCKET pinsamt! Jag kan inte dansa + att jag känner inte personen som jag fick dansa med. Men det var kul på det sättet att alla skrattade och det var nog inte många som kunde dansa =)
Sen fick vi rösta på balens kung och drottning. Men efter röstningen åkte vi hem så jag vet inte vilka som vann. Får väl hoppas på att det inte var jag :P

ledig dag.

Idag har jag varit ledig, vilket har varit superskönt. Kunde sova hur länge jag ville idag :D
Vårat vatten var avstängt mellan kl. 08 till kl. 14, så vi kunde varken duscha, spola i kranar eller gå på toa. Jo, man kunde gå på toa o spola en gång, efter det skulle vi fått hälla i vatten i toalettstolen, som man då hade fått förbereda kvällen innan genom att fylla en hink med vatten.
Lyckligtvis så vaknade jag en gång inatt och var då uppe på toa. Sen vaknade jag vid elva igen och åt frukost, gick o la mig igen och sov fram till ett-tiden nån gång. Så vi behövde aldrig gå på toa under de timmarna.
Vi hade även fyllt vattenkokaren med vatten igår kväll och en kanna + en 1½-liters flaska. Så vi hade ju till thé + att Jonte lyckades diska stekpannan med vatten ifrån kannan =) Mer än så behövdes lyckligtvis inte, antagligen för att vi sov bort det mesta av tiden.
Det kändes lite jobbigt att inte kunna tvätta händerna bara sådär. Jag är ett freak, jag känner ofta att jag är smutsig om händerna och vill gärna tvätta de ofta också. :P

Under eftermiddagen så fick vi besök av Martin som vi inte har träffat på några månader, det var kul. Han var glad. Hämtade sina saker.

Sen åt vi middag ute på balkongen, det är så skönt att kunna sitta därute o äta igen, speciellt som vi har eftermiddags- och kvällssol där.

Jonte har verkligen varit jätteduktig idag, han har diskat, städat och lagat mat m.m. och jag har inte gjort ett skit! Bara suttit här i princip...höhö.

Men nu ska jag se om jag kan vara lite social. Är ledig imorgon också, så härligt! :D

hmm..

Slutade som sagt tidigt idag och var hemma vid halv ett. Då käkades det middag på balkongen.
Efter det läste jag lite och sen somnade jag. Tyckte att jag kunde unna mig lite sömn eftersom att jag är ledig imorn och därför inte i behov av att kunna somna tidigt idag.

Är ledig imorn och på onsdag för att min klass ska åka på klassresa till Smögen. Men jag känner inte att jag har lust att följa med o sitta där o glo på varann, jag är inte mycket för sånt. Såvida jag inte får välja mitt resesällskap själv vill säga =)
Vi som inte ska med skulle tydligen få nån uppgift att jobba med hemma, så jag ringde min lärare förut för att kolla vad det var, men har inte lyckats få tag på henne. Men det är en dag imorgon också.

Nu på kvällen har vi fikat morotsmuffins och thé på balkongen. Efter det lyckades Jonte få med mig ut på promenad. När vi hade gått en stund så ville jag gå till kyrkogården för att hälsa på några. När vi hade kommit nästan ända fram till första graven så börjar vi tjaffsa för att jag råkade avbryta Jonte när han pratade.......så det blev inte mer besök där utan det var raka vägen hem.. =/
Jag kan visserligen förstå att det är tråkigt att bli avbruten..men men..

Morr.
Mycket lust jag har till o göra nånting av denna kvällen nu då. NÄ!

Gonatt!

näst sista..

Hallå.. nu har jag påbörjat näst sista veckan i den här skolan! Det känns ju såklart bra på många sätt, men också ledsamt på många andra sätt. Tror att jag kommer sakna det här lite.

Det har varit en lugn dag so far. Haft lite engelska. Alldeles strax så är det dags för mig att ta den ca 20 minuter långa promenaden ner till "stan" här i Tidaholm och sätta mig på bussen hem. Skönt att sluta tidigt. =)

Får hoppas på att resten av dagen också blir bra, trevlig, mysig, solig, lugn och skön. Eller som Patrik säger - gemytlig.

efter helgen..

Idag är det söndag och helgen lider mot sitt slut.. =/
Men jag kanske inte ska deppa för det, nu är det bara två veckor kvar i skolan, sen har jag ingenting att göra längre.. :S Jag har inte fått nåt jobb än och det känns förjävligt!

Iaf helgen då..i fredags var det städning på schemat. Vi hade nämligen bjudit in 4 fina vänner på middag. Både jag och Jonte var jättenervösa. Men, allting blev suveränt! Maten var mycket god och det tyckte alla de andra också o de sa att de hade det jättetrevligt här o ville gärna komma tillbaks fler gånger! Så kvällen var helt klart väldigt lyckad =)
De som var inbjudna var Alex (min vän OCH underbara kusin), Anders, Maria & Patrik. Jag gillar er massor <3

Efter maten så satt vi i soffan o tjötade, så kvällen blev lugn o vi drack inte så mycket.

Igår så sov vi till och från hela dagen, kollade även på film. På kvällen drog jag hem till Jenny (ifrån min klass). För där var nämligen Evelina! =) Hon gick i min klass förra året o jag har inte sett henne på ett år så det var mycket därför som jag gick hem till Jenny (+inkl. det andra sällskapet också). Även Jenny, Elisabet, Nadja & Trybbe var där (allihopa från min klass) och det var verkligen jättekul att få träffa Evelina igen! Alla de andra skulle ut på krogen förutom Jenny, de frågade om jag ville följa med men jag var tyvärr tvungen att tacka nej då vi i detta hushåll är väldigt fattiga.. :/ Det är väl något som vi lär få leva med ända tills jag hittar nåt jobb...........................sugit..
Istället gick jag hem till Jonte och vi har haft det trevligt, jag stekte en omelett med tomat i, hjälpte även Jonte när han bakade morotsmuffins..mm dom blev supergoda! :D
Martin skulle ha kommit hit för att hämta sina saker igår kväll, men det blev ändrade planer så han kanske kommer idag istället, men jag känner inte mig speciellt pigg och social idag. Vill helst bara softa då jag ska till skolan imorn.

Idag har vi kollat på "The Butterfly Effect" och ja, jag vet att vi är sega som ännu inte hade sett den men bättre sent än aldrig =)

Imorses bakade Jonte också äppelmuffins. Vi kom ut från duschen för en liten stund sen och jag funderar på om jag ska ta mig ut o gå bort till återvinningen för att slänga massa skräp. Jag bör även panta massa flaskor och burkar som bara tar plats i sopskåpet.

Vi får väl se vad det blir av denna dagen mer. Vi har pratat om att kanske gå ut o spela kubb och dessutom äta kött och potatis som lär bli supergott, va hungrig jag blev nu.

Syns o hörs!

torsdag

Asså vilket härligt väder vi har nuförtiden =) Underbart! Ska bli skönt med helg snart så att det inte blir att jag behöver va i skolan större delen av soltimmarna på dagen.

Igår var vi ju lediga, det var härligt. Jag var bara hemma och softade, min kusin kom hit en sväng o hälsade på <3

Idag gick vi upp en kvart tidigare o slängde in ett par baguetter i ugnen och älsket gjorde en underbar omelett. Det blev en riktig mysfrukost, lite lyxigare än andra skoldagar så att säga :D Det, älsket och det fina vädret gjorde att det inte alls var jobbigt att åka till skolan idag, och faktiskt så har hela den här dagen varit jättebra!
Skoldagen gick helt ok och faktiskt ganska snabbt. Vi är ju i slutfasen nu och det mesta är gjort, omdömena blev satta igår så nu kan jag skita i skolan resten av tiden....NÄÄÄ för min lärare var faktiskt väldigt noga med att tala om för oss att det faktiskt fortfarande går att ändra på omdömena, så att vi inte skulle komma på några idéer =)

Efter skolan så hann jag hem, latade mig lite i soffan och sen var det dags att dra ner till stan för att möta upp Jenny, Fanny, Stina & David (från min klass) för vi skulle äta på restaurang och gå på bio. Det börjar med att Fanny & david blir lite sena för att bilen hade inte startat först. Dessutom märker vi att restaurangen som vi hade tänkt äta på var ganska dyr så vi gick till en annan. Alla beställde varsin grilltallrik. Det var grillade revbensspjäll, grillad chorizo, friterad potatis, grillade grönsaksspett och chili-bearnaisesås. Även lite bröd och melonbitar kunde finnas på tallriken. Mycket gott var det, men tyvärr fick vi vänta på maten lite längre än vad vi hade önskat. Vi var ju redan sena pga Fanny's & David's försenade ankomst. Så en halvtimme innan bion ska börja fick vi maten.
Men, vi hann ju ändå sen, vi hann däremot inte köpa godis och så skulle vi missa några minuter i början, men då visar dom ju ändå bara reklam.
Men så börjar vi diskutera om vi verkligen ska gå på bio eller inte, jag & David hade redan sett filmen. Efter ganska mycket velande hit och dit så blev det tillslut att vi struntade i bion. Istället gick vi o spelade biljard. Jag var med på första matchen, men inte på andra. Det var kul men synd bara att jag är så kass på biljard :P
Efter det gick vi till Pressbyrån där jag och David köpte glass, vi satt o snacka en stund innan alla åkte hem. Så jag var hemma strax efter åtta ikväll.

Är trött..och sugen på min älskling, så nu ska jag gå och ta honom med storm, pussa lite på honom =)
Gonatt!

tisdag

Faen, va dålig jag är på att skriva ibland. Men men, jag har ju ett liv också.
Sen jag skrev sist så har det varit väldigt lugnt, nästan tråkigt lugnt. Inget festande. Jag har ju på senare tid träffat nya människor som är helt olika mot en del av de människor jag umgåtts med innan. Om jag förr umgicks med "svart" så är dom "vitt" typ. Så olika.
Dessa nya människor är inte ute efter att suga allt ifrån en och utnyttja en som många av de andra "vännerna" jag har. Det känns annorlunda men väldigt skönt. Dom är verkligen underbara!

Så varje helg den senaste månaden har jag varit med dom, festat, umgåtts och haft skoj! Jag har varit ute på krogen några gånger, något som jag inte ens minns när jag gjorde sist, innan jag började nu igen. Det är ju inte riktigt min grej, men med rätt sällskap och humör så brukar det bli rätt kul ändå.

Ja, förra veckan var vi ju o festade med dom på Valborg så helgen blev lugn för vår del. Dels pga vår knappa ekonomi (jag får ju inga mer pengar nu när skolan slutar och jag dessvärre inte lyckats få ett jobb) och dels pga att vi på lördagen skulle åka o fira Jonte's mamma som fyllde år i helgen. Dock blev det inte så därför att vi började bråka härhemma, det går inte alltid som man vill. :/

Idag har jag varit i skolan, fick reda på att vi är lediga imorgon för att på torsdag så ska jag och några ur min klass gå på bio o middag på kvällen, som avslutning. Tyvärr så var jag ju då tvungen att avboka handledarutbildningen som är då och något som är ännu mera tråkigt är att det dröjer nog ytterligare en månad (minst) tills min pappa har tid att gå på en sån :(

Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Hej!

hej hopp.

Har vart i skolan en del denna vecka, men nu har vi lite ledighet tills måndagen kommer över en o har med sig allt som har med skola och ansvar att göra. Men gött o va ledig =)

Igår var jag festsugen o drog till stan o festade med några vänner, vi drog ut på krogen. Är kvar hos en kompis nu men ska väl hem i sinom tid.

Har iaf haft väldigt kul =)

Tyvärr så kommer inte min sötgumma Sandra till oss i helgen som var bestämt från början för det hade hänt massa saker, lite trist för jag saknar henne, men jag hoppas att vi kommer att ses snart ändå.

Senare idag vet jag inte vad som händer. Softa.
Blir la rätt soft resten av helgen med.
På lördag eftermiddag åker vi till svärföräldrarna. Svärmor fyller 45 så vi ska fira henne på lördag kväll och stannar där till söndagen. Mys!

Aja, ha de gott mina vänner!