tröttelitrött.

Vi har umgåtts med Martin & Monia och det har varit trevligt.

Snart så kommer Björkis hit o ska sova här.

Det blir ingen Lager 157 imorgon. Ekonomin. Ångest.

Jag är trött och vill nog sova snart.

Jag är så tacksam att jag har Jonte vid min sida hela tiden, jag gillar honom. Mycket.
Jag hoppas att vi gifter oss en dag.

Det är jävligt kallt härhemma för det mesta, jag tycker att hyresvärden ska HÖJA värmen!

Jonte har färgat mitt hår och sen hjälptes vi åt att slinga det. TACK till honom säger jag bara, utan honom så hade det inte gått så bra och smidigt. Resultatet blev jättelyckat. Jag var lite skeptiskt när vi skulle till o göra slingorna.. hehe.

Bye.

då vare dax igen

Har fan inte skrivit här på ett tag av en mäng olika anledningar.. det har varit mycket alltså..
Kaos utanför och följaktligen krångel inuti huvudet och allra mest själen.

Idag kom mycket ut. Satte mig o lipa som fan på köksgolvet...det var så mycket gråt som behövde komma ut, då jag aldrig brukar kunna gråta. Det var så skönt att det äntligen släppte och efteråt la jag mig och sov ett litet tag. Allt känns bättre nu.

Problemen finns ju kvar, men tyngden är inte lika kolossal därinne längre.

Några saker kan jag berätta som jag har gjort iaf.
Köpte gardiner till gästrummet idag o fick upp dom. Det kändes helt ok. Trevligare om det skulle komma nån gäst iaf :)

Igår drack jag glögg med russin i och det var mycket gott, jag tänkte nästan bakat lussekatter idag men deppigheten satte stopp för det sen.
Och det förtidiga i att baka det redan nu.
Och ekonomin.

Jonte lovade mig klippning+färgning hos frisören. Det skulle bli dyrt och efter att vi hade kollat över vår ekonomi idag o fått ångest över den så tänkte jag att jag inte kan låta honom betala nåt så dyrt åt mig så vi åkte o köte hårfärg och slingor, får väl se om vi lyckas. Klippning ska jag iaf förhoppningsvis lyckas ordna innan jag åker.

För på lördag åker jag ju till Turkiet. Anledning till att jag inte är så jävla överlycklig över det: Jag har inga pengar att ta med mig dit. Visserligen är det en "all inclusive"-resa så vad behöver jag pengar till?
Ja, jag kanske hittar nåt trevligt att köpa, eller så kanske jag vill äta eller dricka nån annanstans än på vårat hotell. Först skulle vi ha varit på ett annat hotell, men det var nåt grejsimojs som hände så det byttes, nu ska vi tydligen få vara på ett femstjärnigt, inte mig emot, jag tackar jag.

Jag är flygrädd.
Och rädd för att dom ska kriga där när vi kommer.

Höstlov från skolan nu, vilket är jävligt behövligt och GÖTT!
Förstår ej hur jag ska orka tillbaka dit sen igen. Motivationen till sådana saker är minus noll.
Det är nog ett av mina största problem just nu. Och återigen; ekonomin.

På onsdag ska vi åka till Lager 157, jag har aldrig varit där. Hoppas att det finns fina kläder där. Jag och Jonte ska ta ut en tusenlapp var ifrån hans sparkonto (jag ska såklart sätta tillbaka 1000:- dit sen igen) och så ska vi handla. Det blir våra julklappar till varann i år. Båda behöver nytt i garderoben. Faktiskt.

Men hallå ni, jag har inte bara mått dåligt under den tid som jag inte skrivit i bloggen. Jag har faktiskt mått bra och vart med om roliga saker. Så att ni vet det.

Min kusin har begett sig av på sin 4-månaders resa igenom Asien. Eller nåt. Kina och Indien tror jag att hon snacka om, men ja tror att hon åker igenom en massa ställen också. Hon hörde inte av sig innan för ett farväl vilket sårade mig en del, men jag har förstått nu att det var mycket att dona med inför en sådan resa, så det hanns väl helt enkelt inte med.. Jag har iaf bildbevis på att hon lever. =)

Och en sak ska ni veta mina vänner, som jag kommer på om och om igen: Det är att musik är bättre medicin för själen än något annat.

Njut!

studiebesök.

Ja, nu har vi varit på det där studiebesöket med skolan. Sitter nu i skolan o har käkat lunch...Kom tillbaka för ett tag sen. Vill egentligen sluta nu :)

Det var väl typ sådär roligt på studiebesöket eftersom att vi var där förra året. Det bästa där idag var det lyxiga fikat :P

Kvart i åtta borstade jag tänderna igår kväll, sen gick vi o la oss. har väl sovit typ 10 timmar nästan. Gött som fan, men är lika trött som vanligt.

Näe, orka skriva mer.

...

Vaknade med ett glatt humör. Resten av dagen har bara vart usch typ.

Imorgon ska vi åka på studiebesök till ett behandlingshem med skolan, vi var där förra året med, men det kan ju vara intressant att hälsa på igen.

På kvällen så ska jag på en föreläsning.. Tror att den heter "När hjärnan inte vill vila" men jag minns inte säkert.. återkommer om det.

jah man!

Nu är jag vaccinerad mot Hepatit A, B får ja komplettera med en annan gång, gick inte göra de i fredags :/
O vet ni? Ja dog bara lite när hon spruta in de i mig. 1 ml vätska in i armen tog jävla lång tid för henne att spruta in tycker jag.

I fredags så åkte vi till Vara på konsert. Ett band (P-Floyd) som spelar Pink Floyd-låtar. De hade haft rykte om sig att vara riktigt duktiga, och så sant, dom var jättebra! Nu har ju inte jag lyssnat på Pink Floyd så mycket innan, men det har Jonte däremot gjort så han kan ju jämföra lite bättre och han var superglad och tyckte att det var riktigt riktigt bra :)
Han fick biljetterna av mig i present.
Fullsatt var det också :)
En mycket lyckad kväll, vi satt på första parkett dessutom! O så var det ljusshow o grejer.. ah, vi är jättenöjda.
Efteråt så sa Jonte att det var nog den bästa presenten som han har fått i sitt liv, av dem som han kommer ihåg.

Pappa och Sofi kom o hämtade upp oss härhemma o körde oss dit, tusen tack för det! Vi tog McDriven på donken i Skara, det var första gången som Jonte skulle prata med en låda så han blev lite nervös och jag råkade få en McFeast istället för en McFish så han var snäll o gav mig sin BigMac istället =)
Lådan: Vill du ha kaffe efter maten?
Jonte: eh, ja.
När lådan blev tyst o Jonte tryckte upp fönstret så fråga ja varför han tog kaffe efter maten o då sa han att det blev fel för att han hade aldrig pratat med en låda förut så det kändes konstigt. När vi kom fram till luckan så sa hon "du ville inte ha nåt kaffe va?" så hon hade tydligen hört oss :P

När det var klart i Vara så blev vi hämtade av Jonte's föräldrar o så åkte vi hem till dom o fikade kvällsfika, thé och nybakt bröd med massa olika pålägg, bl.a. hemgjord jordgubbsmarmelad :) Jag var jättehungrig så jag åt massor.
Sen var vi väldigt trötta så vi gick o la oss, jättemysigt att få sova.

På lördagen gick vi upp 09.20 och åt frukost, duschade o gjorde oss iordning, sen bar det av in till Lidköping där vi köpte färsk abborre och gick lite i affärer, bland annat en Second hand affär och en klädaffär, men vi hade typ inga pengar så vi köpte inget.
Sen åkte vi till Jonte's farmor o där lagades det ugnsstekt abborre, potatis och sås, med äppelpaj till efterrätt och MUMMA vad abborre var gott! Jag hade aldrig ätit det innan vad jag kan minnas.

Vi stannade därute ett bra tag o sen bar det av hemåt och resten av kvällen var det bara mys och slapp som gällde :)

Nästa morgon skulle vi vara nere på gymmet kl 10, och tro mig, jag visste redan när jag bokade den tiden att klockan 10 en söndagsmorgon inte är en bra tid för träning. Så sant, när vi vaknade var vi trötta och Jonte kände sig smått förkyld. Förkyld + träning = inte bra idé. Så vi avbokade tiden, har istället bokat en ny på fredag eftermiddag. Det är en gratis provträning med instruktör.

Under dagen så lagade Jonte till en god stek med sås, potatis och morötter, vi bjöd hit Janne att avnjuta denna underbara måltid tillsammans med oss och han uppskattade det och maten =)
Efteråt så blev det nybakad sockerkaka och thé. Även Martin var här, men han kände sig inte hungrig.

Sen kom Monia och Lug upp en snabb sväng för att säga hej. Det var väldigt trevligt då jag inte hade träffat Lug på 5 månader, han hade blivit väldigt vältränad, solbrun och fräsch! :)

Sen ville Janne åka nånstans..så jag, Jonte och Martin följde med honom ut, vi åkte till Mariestad, körde igenom stan, gick ut o röka o åkte hem igen :P Rätt mysigt med trrevligt sällskap, mörkt ute och musik i bilen :D

Resten av den kvällen så blev det myyyys med Jonte.

Måndag var det dock ingen skola för min del, usch va kass jag är :/
Vi bjöd hit Janne igen på middag, en jättegod fläskgryta med ris. Efteråt så åkte vi till ÖB o handlade lite grejer.
Sen blev det lite vila o chill.

Idag så har jag varit i skolan och det var bra slappt, första lektionen satt vi mest o planera vad vi ska göra imorgon och på fredag, sen satt vi o tjöta tills det var fika. Efter fikat åkte jag, Jenny och David ner till stan o skulle fika ännu mer och egentligen diskutera dödsstraff och dödshjälp, men det blev annat prat istället. Vi slutade så att jag hann med 11.50 bussen hem.

När jag kom hem så sprang jag på Lug här utanför o han följde med upp, en stund senare kom Monia också.

..

Lite senare när dom hade gått och jag & Jonte skulle äta så ringer det på dörren. Jag ogillar starkt när människor ringer på o kommer hit oanmälda o dessutom så kände jag att jag inte ville ha besök så jag sket i att öppna. Det skulle jag få ångra.....
Iaf, ja la mig o kolla på tv o somnade en sväng. Senare när ja stod i duschen så skulle Jonte följa med Janne till Maxi för att handla och då upptäcker Jonte att någon har hängt en påse med chokladmuffins på dörrhandtaget på ytterdörren och en lapp som det stod "Från Nicklas, Ring".

Det var alltså min bror som hade varit här o plingat på tidigare o ville antagligen lämna muffins o säga hej eller fika tillsammans med oss.
Jag har varit jävligt sur på honom de senaste tre veckorna eftersom att han gjorde massa dumma saker som nästan resulterade i att han förstörde sitt kalas när mormor och morfar och moster var där o mamma hade stått o bakat hur mycket som helst.
Han har ringt mig en massa gånger sedan dess men jag har inte svarat. Han måste få känna på att hans beteende för med sig konsekvenser. Det har varit sjukt svårt att strunta i att svara då jag antar att han mår väldigt dåligt av att jag ignorerar honom... Mitt systerhjärta har gjort mycket ont av det..

Så iaf, när ja såg muffinsen och lappen så smälte jag typ.. Jag känner mig så jävla elak, samtidigt som jag inte vill prata med honom för då kanske han tror att han kan göra idiotsaker igen och att jag ska fortsätta att förlåta honom.
Men iaf, telefontiden var då slut på hemmet där han bor, o ja hade ju bestämt mig för att ringa o tacka för muffinsen och förklara varför jag inte öppnade, så att han inte tror att det beror på att det var han som ringde på.
Så ja ringde o bad personalen att hälsa till honom om han var vaken.

Tidigare idag när jag kom hem ifrån skolan så postade jag ett brev till honom där jag hade skrivit hur jag känner och varför jag inte har svarat i telefon och lite mer saker.
Antar att jag kanske ringer imorgon igen..men vi får se.
Allt detta gör så ont i hjärtat...

Nu på kvällen så var Janne här en sväng o vi drack thé o njöt av muffinsarna sen följde vi honom hem, så att han slapp gå ensam. Han hade tagit med sig sina föräldrars hund som han är hundvakt åt och jag tycker så mycket om den hunden :D :D SÅ SÖT!

Godnatt.

veckan + helgplaneringen.

Ja, vad har jag gjort i veckan? Jag har varit i skolan, inte måndag och torsdag. Idag är vi lediga.
Så mycket mer har väl inte hänt, jag har haft en dålig vecka tror jag.

Har återigen fått massa sms från Sandra där hon säger att min text om henne i blogginlägget inte träffade henne, vad bra för dig Sandra :)
Vidare skriver hon att jag ska skicka "mitt fucking kontonr" och dessutom möta henne på rese i helgen, (EDIT: för att lämna tillbaka hennes böcker som jag har lånat) varpå jag skriver tillbaka att jag är upptagen då. Det tyckte hon var "bullshit, för ofta du gör något på helgerna då".
Eh, ja jag ÄR faktiskt upptagen.
Det var när jag kände att hon skrev massa fjortissvordomar (fucking kontonr, bullshit...) och även jag började sänka mig till en omogen nivå som jag skrev att jag orkade inte messa mer. Blev tjatigt och omoget.

Såå..igår kväll var vi hos en kompis o satt o tjöta, trevligt.

Idag ska jag vaccinera mig klockan 14, jag är lite nervös!
Sen åker vi på konsert och efter det sover vi hos J's föräldrar, imorgon så ska vi åka o kolla i ett par second hand-affärer i Lidköping, för skojs skull och kanske köper vi något :)
Efter det ska vi antagligen köpa lite mat och åka hem till J's farmor och ha det trevligt o äta god mat, hoppas att det blir så!

Våran tv gick sönder i onsdags.. :/ inte kul!

Hejdå.

Karlsborgs fästning.

Ser ni? Jag försöker ibland att komma på roligare rubriker än bara namnet på veckodagen som vi är i. :)

Igår höll jag på o diskade o plockade en del hemma. Jonte är ute på promenad med Janne men efter nån timme eller så så flyger Jonte in genom dörren o hojtar "Älsket vill du följa med på utflykt?!"
Då hade han och Janne kommit på att de skulle åka o kolla på Karlsborgs fästning. Det lät kul med en liten utflykt så medans Jonte lagade jättegod mat så fixade jag massa mackor, saft o kakor =)

Martin hängde på sen också och iväg kom vi, solen sken och allt var bra. Fästningen ligger ju precis vid Vättern så det blåste rätt kallt, men vi gick omkring på området o kikade o fotograferade med Jannes kamera. På stranden hittade vi massa uppspolade glasbitar, slipade av vattnet. Jättefina var dom, jag och Jonte kände oss som om vi var på skattjakt när vi rota runt där :)

Vi fikade o hade trevligt o promenerade runt mer på området. Vet ej hur länge vi var där, men en ganska bra stund iaf. Sen i bilen på väg hem var jag jättetrött :D

Resten av kvällen var rätt lugn, med disk och tv-tittande.

Idag är jag i skolan och jag är sjukt trött, drömde inatt o ja hade så jävla mycket att göra i drömmen o stressade hela tiden så jag var typ slut när jag vaknade :)

Kanske skriver mer senare. Röka nu, sen lektion.

update.

Igår kom som sagt svärföräldrarna + Jonte's syster hit och Jonte hade lagat en underbar kycklinggryta som vi njöt av, till efterrätt så blev det cheesecake som han hade gjort :) Jättegott!

I present fick han en stor kastrull, ett stort set med nya bestick, ett spel (scrabble, likadant som alfapet), blommor och en burk honung.
Dessutom så fick jag och Jonte presenter tillsammans, en något försenad förlovningspresent, men bättre sent än aldrig :)
Vi fick en stor gjutgjärnsgryta med glaslock och så fick vi ett par finglas som jag fick reda på att Jonte tydligen har massa sådana av, så nu kan vi bjuda gäster på dricka i finglas framöver =)

Efter att dom hade varit här så dröjde det nån dryg timme o så kom Janne över med sina föräldrars hund, Jack. Jag och han blev bra vänner =)
Förutom när jag senare upptäckte att han hade bitit sönder en kudde, men vafan, han är ju bara en hund o vi kan ju alltid klä om kudden i något nytt tyg!
Kvällen var jättetrevlig, men blev något sen..ganska sen..
..jag är ej i skolan idag.. :/

Men, spark i baken, imorn skall jag fanimej gå! Och onsdag..o torsdag...fredag är vi lediga.

sovit bort dagen.

Denna dagen har jag väl sovit bort i princip..vaknade vid ett, gick upp o åt o kolla datorn, dammsög alla rum..gick o la mig o sov..vakna halv sju...kolla tv, mata sköldisar, åt. Janne & Martin kom hit på lite thé en sväng. Sen dess har jag suttit här. Janne skulle eg. kommit tillbaka men vi kom fram till att det blir så sent. Får ju besök av svärföräldrar imorn. Ska nog borsta tänderna som jag inte har gjort än idag o sen gå o lägga mig.
Mår ej så bra just nu. :/

händelser i veckan.

I veckan har det införskaffats en del nya saker till detta hem. Vi har beställt en ny skohylla eftersom att jag sparkade sönder den gamla när jag var arg. :/ Den nya är fin och beräknas komma nån dag nästa vecka.
En liten Buddhafigur har flyttat hem till oss och står på byrån i sovrummet.
Nya panelgardiner som skulle lappa över de gamla i vardagsrummet har vi också köpt, ska bara köpa ett par till såna där molijoxer imorn, såna som gör att man kan ha 2 par panelgardiner på samma gardinstång :P

Ja, och såvitt jag kan minnas är väl det de viktigaste..?

En del saker har även hänt. Jonte har fyllt år så han fick konsertbiljetter av mig i present. På söndag så kommer hans päron o syrra hit för att fira honom, då ska vi bjuda på mat och cheesecake!

Har varit i skolan måndag, onsdag och torsdag. Inte helt bra av mig, men bättre än ingenting =)
I måndags så kom den nya Sandra hit o hälsa på lite snabbt :D
I onsdags så var vi på studiebesök på anstalten Rödjan i Mariestad. Väldigt spännande och mycket intressant! Kul att vi fick komma dit.
Innan vi åkte dit så var vi (jag, Jenny, Stina & David) o åt lunch på Mangos här i Skövde. Jag åt grillade lammkotletter..mmmm =)
Jonte har fixat några stora stenar till akvariet o gjort fint där i. Jag tror att sköldisarna blev glada :P

På onsdagskvällen så kom Janne hit o drack lite thé med oss.

Idag har vi tvättat och handlat och lagat mat. Jag har även strykt gardiner o hängt upp dessa.

Under kvällen har vi haft besök av Janne, vi hyrde en film som visade sig vara rätt kass så vi kollade inte klart på den, istället drack vi thé o spelade TP, som Janne vann.

Imorgon så kanske 2 av mina småbröder kommer hit, dom har med sig en vespa som vi eventuellt ska köpa.

..

Idag fyllde min lillasyster Nellie 3 år. I miss her!!

.
Min bror gjorde bort sig mycket på sitt eget kalas i lördags och jag är fortfarande jättearg på honom, har inte velat prata med honom sen dess. En del säger att man inte kan straffa bort destruktivitet, missbruk eller brottslighet när det gäller ungdomar, utan istället ska man ge kärlek och trygghet, det kan jag förstå. Men vad gör man när man inte orkar längre? När man inte orkar med mer skit ifrån personen det handlar om? Hur ska man då kunna ge personen kärlek när man hela tiden blir sviken och allt bara gör så ont?
Jag vet fan inte hur jag ska hantera alltihop.

..

Nu kommer historien om den gamla Sandra...I mars, april nångång detta året så lånade hon pengar av mig o sa att jag skulle få tbx dom snart. Men så fick jag vänta längre än utlovat så när hon satte in pengar så satte hon in 140kr extra o sa att det var ränta från henne för att jag hade fått vänta så länge. So far, so good :)
Men så i slutet av april så fick hon låna ytterligare 300kr, då sa hon att jag skulle få tillbaka dom nästa vecka. Några dagar senare så ringde hon o sa att hon hade satt in 200 för att hon behövde en hundring till busskort, visst, helt ok för min del. Hon sa att jag skulle få dom till helgen när hon kom hem.
Hon frågade även om jag kunde komma hem till henne nån dag under helgen för att hålla henne sällskap så att hon inte skulle behöva vara ensam.
Så på torsdagen ringde jag henne o fick då veta att hennes pojkvän hade följt med henne som sällskap. Vi pratade lite o bestämde att vi skulle kanske ses under fredagen, hon skulle ringa mig under dagen på fredag.
På lördag eftermiddag så hade hon fortfarande inte ringt så jag messade henne typ "Skulle inte du ringt mig igår? :P" Ungefär vid midnatt får jag tillbaka "Var det inte idag som jag skulle ringt dig? Aja, nu är det ändå försent så att.."
Efter några dagar så hade jag fortfarande inte hört någonting, jag blev rätt besviken eftersom att vi hade pratat om att vi skulle ses nu när hon väl var hemma o ja hade lovat henne sällskap så att hon slapp vara ensam. Men tydligen så behövdes inte jag längre när hennes pojkvän nu hade följt med. Dåligt!

Så efter några dagar skrev jag typ att "ah, du kan väl sätta in den sista hundringen på mitt konto" Jag hör inget ifrån henne. Efter ett par veckor har jag fortfarande inte hört minsta lilla ljud från henne så jag skickar ytterligare ett sms om att  hon kan sätta in pengarna på mitt konto. Det är inte så att en hundring i sig är värt så mycket för mig, men jag anser att det är en principsak när hon hade lovat mig den, i annat fall så kunde hon ha hört av sig o sagt att hon hade dåligt med pengar just då eller något sådant. Det hade liksom varit ok.
Men ja hör ingenting från henne.

Förräns 5 månader senare..dvs, för ett par veckor sen så ringer hon mig. Eftersom att jag tycker att hon har betett sig illa så skiter jag i att svara då jag inte vill prata med henne, varpå hon ringer en gång till och ytterligare en gång en timme senare.
Ungefär en vecka senare så tänkte jag att jag kanske skulle ta reda på vad hon hade velat, om det var nåt viktigt hon ville. Så jag skrev "Du hade ringt häromdagen, var det om pengarna du är skyldig mig eller handla det om nåt viktigt?"
Några timmar senare får jag tillbaka: "Hoho, alla 30 000 eller? :) minnet är då bra kort ibland, men här kommer en påminnelse! Sist jag lånade cash av dig satte jag in 140 spänn extra för situationer som denna. Det var inte om pengarna jag ringde, tänkte bara höra hur det var med dig å fråga om vi skulle ta upp våran försvunna kontakt igen! :) 100 spänn hit eller dit liksom, men du kan få dom om du nu känner att det är så fruktansvärt viktigt. Själv värdesätter jag vänskap mer men alla är vi olika! Ta hand om dig gums."

Varpå jag skriver tillbaka: "Menar du så som du har värdesatt vänskapen de senaste 5 månaderna då lr? :P de där 140kr extra sa du dessutom att det var ränta som ja fick för att ja hade fått vänta så länge :D"

Efter det så skrev hon inte tillbaka mer, antar att hon med all rätt kände sig ganska träffad.
Jag fattar inte hur hon ens kan me o bete sig på ett sådant sätt? Börjar snacka om huruvuda jag värdesätter vänskap när hon inte har hört av sig ett skit på 5 månader o inte hållt ett jävla ord av vad hon har lovat. Är det att värdesätta vänskap?
Plus att hon hånar mig för pengarna som jag varit schysst att låna ut till henne.
Jag tycker att det är riktigt dålig stil av henne faktiskt. Varför hör hon ens av sig o är så jävla dryg? Börjar hon få slut på vänner kanske?
Nej, jag klarar mig bra utan dig Sandra när du beter dig sådär, jag kallar inte det att värdesätta vänskap iaf. Men som du sa, alla är vi ju olika =)
Jag har andra vänner som hör av sig, som bryr sig om hur jag mår och som jag faktiskt kan lita på.

..

För övrigt så har jag ikväll fått veta saker som gör att jag känner mig jävligt besviken.  Tack så jävla mycket för det!

blä!

en uschig dag för jag tog mig inte iväg till skolan o hemma gör jag ju ingen nytta heller...

i vilket fall som helst så fyller Jonte år idag så jag har sjungit för honom o kommit in med paket o en bricka med macka o muffins o ljus =)

han blev glad!

blogg och videoredigering.

Hallå!

Idag är jag i skolan och det är väl inte såå spännande direkt. Jag har haft engelska o så har jag jobbat med min miljöbok och lite om rollspelens historia.
Daniel har även lyckats skämma ut mig, och det gjorde mig rätt generad och besviken. Lite irriterad.

Måndag är det idag och som tur är så är det inte det hela veckan..
Jag har bokat tid för vaccination mot hepatit A också, det var jag tydligen tvungen att ha för att jag ska resa.

Nu har vi blogg och videoredigeringslektion, som tur var så fick vi välja om vi ville jobba med videoredigering eller blogg, och eftersom att jag inte känner att jag orkar eller har någon lust med att spela in en video så passar det mig alldeles utmärkt att sitta här o surfa o blogga istället. =)

Men jag har inte en aning om vad jag kan skriva om...vill hem nu :)

Jonte fyller år imorn också. Han ringde förut för att säga att han har dammsugit o diskat..eller nja, förresten, han ringde nog för att kolla hur det var med mig..han är en söting!

Nepp, surfing nu..bye!