tisdag eftermiddag.

Asså..jag mår såå bra. :)
Så härligt!

Igår var det ju då inte riktigt min dag, blonderingen av håret resulterade i att jag har JÄTTEljust hår nu :S Men det är nog bättre än när det var gul-orange. Både Jonte och Holm sa att det var jättefint nu så jag får väl lita på dom.
Får se hur eller om jag ska lösa detta med min hårfärg.

Fick upp vinflaskan till slut.. genom att jag karvade bort halva korken o andra halvan tryckte jag ner i flaskan. Så ja försökte sila bort korkbitarna i vinet, men det gick inte så bra som jag hade föreställt mig. Fast det smakade bra ändå :) Hela flaskan lyckades jag, min jävel, hälla i mig, så det fanns inget kvar till Jonte.. hihi..
Han hade förresten med sig en liten surprise till mig när han kom hem igår, men det tänker jag inte berätta vad det var.

Han hade även med sig C. Holm hit också.

Jag hade det inte så tråkigt igår ändå när jag var ensam, snackade massor i telefon med mamma, Hedda, kusinen, Frode och Nicke! weeei, jättekul =)

Vid ett inatt så gick vi till Statoil i Ryd..vi hade inget bättre för oss och vi var inte trötta och vi behövde cigg :P
Uppfriskande och härlig nattpromenad var det allt!

Jag & Jonte har busat o myst massor typ hela natten. Det har verkligen varit underbart. Bästa sak som hänt på länge =) Jag älskar honom nåt så oerhört mycket och jag vet att han älskar mig massor också.
Vi är massa kära ♥ hihi

Idag har inte så mycket hänt..jag är lite trött. Fick efterlängtad post idag med.
Jonte och Holm skulle ner till stan en sväng o dona med massa saker. Jag är återigen ensam hemma, men det är inte så farligt. För det första så skall dom nog inte vara borta så länge och för det andra så börjar det ett tv-program snart som jag skall se.

Livet är inte alltid bara skit. Det innehåller även dagar, perioder, som är fantastiska och underbara. Jag är så lycklig över att få ha Jonte som min pojkvän, fästman, bästa vän, sambo och största trygghet =)
Han är Guds gåva till MIG :D :D

Tack och hej!

hur ska lilla flickan klara sig?

jag är såå patetisk. nästan pinsamt att skriva detta, men hör här

JAG FICK INTE UPP KORKEN PÅ VINFLASKAN!!!!!!

det går verkligen inte...den sitter som berget...när jag hade kämpat som en galning en stund så började ja hacka i korken...men så ska man väl inte göra.
tänkte nästan gå ner till grannen o be om hjälp, men SKÄMMIT!

och vet ni...detta är nästan det värsta...en kompis ringde förut, som bor en bit bort..så ja skulle kunna ringa honom...men vet ni varför ja inte gör det? ja vill inte riskera att behöva dela vinet med någon... :S
alkisvarning.

och när ja hällde i blonderingen i håret o skulle kamma igenom håret sen så fastnade kammen...var nästan tvungen att klippa bort en stor tufs av håret, men ja kom som tur var undan och ur kammens hårda grepp.

va ska ja nu ta mig till?
varsågoda, det är tillåtet att skratta åt en sån mört som mig. :)

måndag.

urghh. va trött jag är.
har varit i stan idag o fjantat runt.
köpte ny hårfärg så jag ska försöka va lite mindre gul i huvvet. :)
jonte är iväg till sin forna hemstad lidköping för att ta farväl av en vän som skall åka iväg o plugga.
jag måste verkligen, verkligen, jobba på min separationsångest m.m. och jobba med att klara av att vara ensam!
känner mig så liten och ensam såfort jonte är borta eller när jag ska någonstans utan honom.

han köpte en flaska vin till mig förut. känns lite som förr i tiden om jag skulle dricka den ensam. det kan jag väl inte göra?

kanske ska korka upp den och färga mitt hår eller nåt? för jag lär nog bli ensam i några timmar till...

skulle ju visserligen kunna ringa nån för att umgås, men....ni som vet hur jag är vet kanske att jag har skitsvårt för att vara social med människor..så jag skiter nog i det.

jag kommer att klara mig. jag lovar :P

bajs bajs!

söndag kväll.

Denna helg har varit bra. Men de e trökigare på helgerna än på vardagarna. För på helgerna finns det ännu mindre saker att göra. Mindre tv-program osv.
Borde verkligen skaffa mig ett liv. :P

Fredagen var soft, vi lagade mat o låg i soffan o hade mys framför en film och lite tv.
Lördagen var också rätt soft, Jonte färgade håret på mig..men ja valde nog fel färg för de e typ halvgult nu... :S Får se va ja ska göra åt saken.
Idag har vi tvättat o ja har gjort grymmaste playlisten som har stått på hela dagen, den är låååång =) Med massa låtar som man blir nostalgisk till hehe.. :P

Har även haft kukont i magen men de verkar som att de börjar gå över nu. Ska se på tv snart o sen kommer väl Holm hit.

Imorn så ska jag till PsykEwa, ska även till apoteket, biblioteket och polisen.

Hoppas på efterlängtad post imorn mä!

/This charming woman

♥ Jonte ♥



fredag.

I onsdags våldgästades vi halvt som halvt av min mamma, moster, kusin och syster. Dom hade med sig massa mat så att vi kunde äta toasts istället för massa tjockisfika :P
Jag och J fick även en toastmaskin i inflyttningspresent av min moster, men vi hade redan en sådan, så då undrade hon vad hon kunde köpa istället, men vi har typ allt redan så vi fick lite tillskott i kassan istället så fick vi gå o köpa en ny tvättkorg eller gardinstångar eller nåt.
Fick även 2 pkt cigg av henne med, tack så mycket =)

Igår vid 11 på förmiddagen så kom Jonte's päron + syster hit o så hade dom med sig mat så att vi kunde laga tacos, fast med kebabkött istället för köttfärs. Det var riktigt mysigt och vi spelade även TP och fikade lite.

Efter det så kom Christian & Martin hit och vi hade en trevlig kväll.
Idag vaknades det rätt sent. Jag tänkte åkt ner till biblioteket, men bestämde mig för att ta det på måndag istället när jag ändå har ett möte nere i stan. (Har ju inget busskort så man måste snåla lite :P )

Nu har ja precis mailat iväg ett recept till svärmor och väntar på lite thé som min man gör åt mig, han är ju världens goaste och tro mig, inte bara pga att han gör mig thé.
Martin är här nu också.

Vad som händer ikväll har jag no idea om. ? Antagligen blir det rätt lugnt.

tisdag

mmmm...hemmagjord pizza och alla räkningar betalda.. + att ja fått låna lite pengar av pappa och lite av mamma. de e gott de här.
och bullar med thé!

ikväll blire gilmore girls!

måndag.

I lördags gick jag o Jonte till Maxi på kvällen. And let's go crazy, vi köpte ett Ps2, med extra handkontroll och minneskort. Köpte även nyaste Tony Hawk och Need For Speed. =)
Jonte hade ett Ps2 förr, så vi hade massa spel kvar härhemma till det :P

Igår gick jag hem till min kusin för att umgås lite, och jag kan vägen dit men när ja gick så pratade jag i telefonen och gick utan att tänka, så ja gick massa fel. Men extra motion är väl aldrig fel?

Vi hade iaf jättetrevligt o satt o tjöta massor, fick äntligen prata prata prata av mig med nån som ja kan säga allt till o inte bara delar ur mitt liv, så skönt!

När jag kom hem så tyckte Jonte att jag var väldigt mjuk att känna på. Vi åt kvällsmat och pratade om huruvida jag luktade alkohol eller inte för att jag och min kusin delade på en flaska vin och ett par öl.
Sen la vi oss för att se på den härliga Fear and Loathing in Las Vegas . Men mitt i filmen så orka vi inte mer så vi la oss o sov istället. Förutom jag då som inte kunde somna på jättelänge :S

Idag ringde min klocka vid 9 för jag skulle ringa och avboka ett möte jag hade. Jag fick inte tag på tanten så dom i receptionen skulle lämna meddelande att hon skulle ringa upp. Och bara för att jag väntade samtal så lyckades jag inte somna om. (Kommer nog somna gott ikväll)
Posten kom med en trevlig överraskning idag. Jag fick pengar! =)
Någon hade skickat mig 120 kronor utan att skriva nånting mer än min adress. Så ja blev väldigt fundersam över vem det kunde vara, kunde jag använda pengarna eller skulle nån komma o kräva dom ifrån mig vid ett senare tillfälle? Var det någon som var skyldig mig pengar? Men kom på att ingen av dom som e skyldig mig pengar vill ge tillbaka dom :P Så  seen kom jag fram till att det måste vara nån som tycker synd om mig för att ja inte har nåra pengar  i sommar så att den personen ville skicka ett litet bidrag till mig. Så jag gick gladeligen ner och handlade frukost.
Fick nyss reda på att det var min bror som hade skickat pengarna för att jag skulle ge dom till hans kompis... :S
Så nu får Jonte ge mig nya pengar.. :/

Idag har vi ätit fiskschnitzlar och potatis och hummersås. O så har vi sett på 25th hour . Halvbra film med Edward Norton, rätt lång (över 2h) och lite seg, hände inte så mycket.
Nu har vi besök av Martin och Christian.
Killarna dricker 3,5:or och Jonte visar sina skills på Tony Hawk.

Fick reda på igår att man bajsar ut majs hela? Inget jag visste eftersom att jag inte äter majs. Men tyckte att jag skulle berätta det för er =)

lördag.

Musik gör livet en aning lättare faktiskt. Mycket lättare att uthärda.
Och kärlek. Och sex.
Och bedövningsmedel av olika slag.

Mjuka ord. Ömhet. Närhet.

Ge mig det jag behöver så lovar jag att jag ska le.


Dessutom så tror jag att jag behöver åka till Norge. Och till Stockholm. Jag behöver andas luften där.




And if a double decker bus crashes into us
To die by your side is such a heavenly way to die
And if a ten ton truck kills the both of us
To die by your side

Well, the pleasure, the priveledge is mine
Love you.

måndag.

Aah, jag har så tråkigt i mitt liv just nu så det finns absolut ingenting att skriva om!
Det är skamligt.

Vad gör vi på dagarna?
----
så mycket gör vi.

Holm e här en del. Jag och Jonte sover, läser, myser, äter.

Jag har 32 spänn kvar att leva på nu....tills jag börjar få csn igen. och det är väl i slutet av augusti eller nåt?
Jag vill göra nåt! Jag vill ha pengar! Jag vill åka bort!
Jag vill inte ha såhär mycket ångest och känna mig så deppig.
Jag fick panik häromdan, av att tänka på att jag måste börja skolan i ett år igen. Det känns helt omöjligt att jag skulle orka göra någonting, att jag skulle orka leva alls.
Så sjukt. Jag känner att jag verkligen inte orkar göra någonting, men samtidigt så orkar jag inte göra ingenting heller.

Vad är det i mitt liv som är så fel?

måndag?

Underbart att jag nu mår bättre. Har försökt att släppa vissa tankar som gör mycket av det jobbiga...och det var svårt de första dagarna, men det går rätt så bra nu!

Positivt är ju att vi blev beviljade bostadstillägg från F-kassan...så de blir ju några fler kronor än väntat att leva på. Tur det! :D

Mitt busskort har passerat "bäst före-datum" så nu vet jag inte om jag måste sitta hemma resten av sommaren eller vad som händer :P

Förresten så har Jonte lagat mig världens godaste omelett, jag lovar att jag har knappt ätit nåt så gott tidigare. Ska försöka övertala honom nu att göra en =)

Vi har varit o lånat massa böcker på biblioteket också, lånade "Kama Sutra" bara för skojs skull. Får se, ja har inte öppnat den ännu....


drömmarnas drottning.

Dessa rader är det vackraste som nån någonsin har skrivit till mig... :


Till den vackraste flickan i världen, till drömmarnas drottning, skriver jag dessa rader.

Du är för mig hoppet personifierat, lycka för alltid hos dig.
Jag mötte dig som en spillra, drivved som tagits av ett mäktigt hav.
Du sken så starkt, jag åtrådde dig från den dagen.
Rädd för att följa hjärtat kastade iväg mitt hopp om lycka, låste in min kropp och själ hos människorna.
Min väg blev tvångets väg, förnedringens tills den dag jag sa stopp!
Då rörde våra själar varandra genom den osynliga väv som förenar de varelser som är människor och jag ville fastän det var förbjudet.
Du var också villig, trött på ensamhet och den bittra kalk som livet bjudit dig.
Tillsammans smakade vi himlens nektar och vår kärlek blommade opp som ett körsbärsträd om våren.
Vid din sida kände jag ej skam, ej heller bitterhet.
Vår förening, så laddad som om universum självt hade utvalt just oss, det var en gåva.
Det livet älskade jag, älskade dig, älskade varandra och älskade det att älska!
Vi levde som änglar, fastkedjade i en skitig nutid, sedan togs du från mig...

Kommer du åter, du drömmarnas drottning som en gång gav mig liv när min själ nästan var död?
Dricker du vin med mig om kvällen när människorna har lagt sig?
Gråter du med mig igen när nätterna är kalla och allt känns fel?
Minns du vad vi sagt och hur vi älskade varann när du är gammal och skrynklig?
Kommer du åter, du drömmarnas drottning?

Jag hoppas på din återkomst då vi ska kapa våra bojor och slänga dem i det stormiga havet där de hör hemma.
Jag hoppas på att vi ska få vår egna ängel som vi ska vårda som ett sprött skott.
Den lyckligaste pojken i världen är numera så olycklig att han knappt klarar av att vandra motgångarnas väg, men han lovar att försöka för den vackraste flickan i världen finns i slutet av stigen.
Det har hon lovat men mitt hjärta är svagt, kommer du åter du drömmarnas drottning?

Kom till mig..


...

Jag mår bara dåligt. Och jag mår inte bättre av att sitta här. Önskar att jag kunde sluta tänka.

Önskar att jag slapp känna mig så sviken. Önskar att folk slutar att svika mig.

Jag vill ha ärlighet! Varför ska det vara så svårt?
Lögner och smussel ju förstör bara.
Dessutom gör det så jävla ont.



onsdagfittjävladag.

JAG ORKAR INTE MER!!!!

Är så förbannat jävla trött på allt nu.. Bara massa jävla skit hela tiden och jag förstår inte varför.

Och folk som ljuger och smusslar, vilken jävla brist på respekt!! Personer som jag trodde att jag kunde lita på mest dessutom. Jävla svin, sluta ljug för mig eller DRA ÅT HELVETEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gaaaaaaaaaaaaaaH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fittjävlafanskapshelvete. IDIOTER






---

rip.

R.I.P Marcus Trygg...

Känns så overkligt.

söndag.

Saker och ting börjar se ljusare ut...