ahja.

gott nytt år då.

pics

http://shroomgirl.bilddagboken.se/

nya bilder i bilddagboken!

update.

Julfesten gick jag aldrig på då det inte löste sig med skjuts :/
Det var bra gött att äntligen få sluta skolan sen.
Såklart så väntade vi in i det sista med att handla julklappar så det var sjukt mkt folk på stan.
Men julafton firades iaf såhär: Jontes mor, far, syster kom hit vid elva på förmiddan o då fikade vi me lite glögg o så. Sen åt vi middag o efter de va Jonte o jag så trötta så hans mamma sa att vi fick lägga oss o vila lite, när hon kom o väckte oss efter ett tag så var det dags för thé och julklappsöppning.
Efter det så åt vi gröt o J's mamma fick mandeln men hon råkade svälja den men fick presenten ändå :)

Sen kom min morbror o hämtade oss o så åkte vi till mormor & morfar. Där var det hälsa på släkten o julklappsöppning o fika, sen hem o mysa med varann :)

Minns kanske inte alla saker ja fick i julklapp men ska försöka dra de iaf ;)
En ny digitalkamera + ett minneskort.
Ny förlovningsring som ja tjatat om lääänge då de inte gick att gravera den gamla eftersom att de va stenar runtom. (av Jonte)
Av Jonte fick ja även massa fina kläder =)
Resan till Turkiet.
Elvis- seriealbum
MASSA sängkläder
pajformer
vinglas
m.m.m.m. har tappat hjärnan just nu...(i wish)

Iom att ja fick ringen så sa vi även att vi förlovade oss på nytt =) aaah, still going strong together <3

dagen efter så åkte ja til farmor me pappas familj...där åt vi litegrann..vanligtvis åker hela pappas släkt till farmor på julafton men vi orkade inte de i år då de e så mkt folk där.

Jonte fick inte så mycket av mig...:( en dvd-film o lite kläder. han ville inte ha mer så ja fick inte köpa mer när ja inte kom på nåt.

Han betalade även typ alla mina räkningar denna månaden..inte riktigt allt, men mer än hälften! o sa att ja inte behöver bli skyldig honom de o att vi kan stryka skulden ifrån i somras som ja har till honom. när ja fick låna för o betala mina räkningar.

julen var ganska bra o mysig, men väldigt annorlunda mot övriga år!

I veckan så kom Jonatan och Termo hit..väldigt kul o träffa dom, Termo har ja inte träffat på 2 år innan, då han har flyttat en bit bort... (de e mitt ex) Även 2 personer till var här litegrann.
Vi festade o hade kul o nästa dag åkte dom hem till sina håll. Efter det så har allt vart piss typ...Nåra saker blev konstiga så ett par personer börja må dåligt i slutet av festandet....jag o Jonte har bråkat o inte pratat me varann på typ ett dygn (jobbigt)
jag tvättade igår o de va MASSA tvätt...vid det laget började jag o J smått prata me varann igen men han mådde så dåligt så ja sa att jag skulle ta hand om tvätten själv. Det var tungt o jävligt att springa upp o ner hela tiden...Vi bor högst upp utan hiss o tvättstugan ligger i huset bredvid =)
Hann iaf inte tvätta klart allt.
Sen gick vi o la oss o de va först då som de blev närhet mellan oss igen..hade saknat hans kramar =) detsamma sa han om mina.
svårt att somna var det.
Idag när ja vakna så låg ja som en röv o kände mig som en fitta rent ut sagt. Det är en pissdag idag =/
Imorgon är det nyår och vi har nada planerat o ja känner inte direkt för att göra nåt heller! Jag känner inte för nånting just nu.....inte ett nytt år heller..

när som helst så får ja iaf ett syskon o till sommaren får ja en kusin :)

tisdag.

Idag var jag trött när jag vaknade. Jättetrött verkligen. Men jag gick upp ändå, rätt viktigt att gå till skolan idag tyckte jag, då vi skulle ha de här utvärderingssamtalen med lärarna.
Jag drömde riktigt obehagliga saker inatt =/

Men men, utvärderingen har gått bra och jag ligger bra till i ämnena + att jag är på god väg att kamma in B-kurserna i de flesta ämnena också. :) OM jag börjar närvara bättre. Har ungefär dubbelt så mycket frånvaro än vad som är ok.
Känns som att detta kommer att bli bra, bara jag får lite sparkar i röven så att jag kommer hemifrån när jag ska till skolan. Får inte sitta o diskutera med mig själv om varför jag inte skulle behöva gå hit.

Vidare så har vi diskuterat julfesten och alla är så jätteengagerade över julspexet som alla klasser bidrar med, verkligen. Eller inte. O jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag skall gå eller inte. Men det lutar väl åt att jag gr på julfesten..problemet är ju det med hur man tar sig hem, känns lite halvt ovärt att åka hit bara för att hinna äta o sen gå långt i kylan så man hinner med bussen hem, ja vill ju va me på själva festen också :)

I övrigt så är soc fittor. De har alltså lovat min bror en uttalad summa pengar som skulle betalats ut til hans konto innan han flyttade hem till oss, för mat och hyra (Pengarna skulle han ge oss). Men inga pengar kom.............trots påtryckningar ifrån oss och min bror. "De är på väg" fick vi höra.
Så iaf, igår skickade jag ett mail till soc och frågade vart pengarna tagit vägen och vips så ringde ekonomitanten upp mig senare under dagen och då fick jag veta att så o så mycket pengar skulle betalas ut och det var enbart för maten. Men för hyran då, frågar jag.
"aah, bla bla, vi betalar ju inte ut pengar för hyra på det där sättet då ni inte har skaffat ett speciellt boende med tanke om att han skall kunna bo där" "Nähe, säger jag, men min bror sa att ni sagt till honom att han skulle få lite pengar för det"
Ja så räknade hon och jag tillsammans på hur mycket det skulle vara för hyra isf och kom fram till en summa och så säger hon att hon måste fundera på det så ska hon ringa tillbaka till mig. Idag ringer hon mig o säger att de inte kommer att betala ut några pengar för hyra. Jaha, säger jag. Och självklart kommer jag ju på vad jag skulle ha sagt efter att vi har lagt på o då kan ja inte me o ringa upp henne för att iom att ja inte sa de direkt när vi pratade så känns de dumt. Ajja......har sagt t min bror att han får trycka på henne om att hon faktiskt hade lovat honom en speciell summa, o då kan hon ju inte bara minska den summan sen helt plötsligt. Kärring!

Ja nu har vi precis haft lunch och jag har sååå kul...är redan klar med mina arbeten så jag har ingenting att göra då alla andra har Naturkunskap B, vilket jag inte läser. Fick precis reda på att de inte finns nån utsedd för att fixa nutidsfrågor heller så de verkar inte som att de blir nåra såna idag heller, o de va ju typ av den anledningen som ja stannade kvar idag...ajja, ja får närvaro för att sitta o häcka vid internet så ja ska väl inte klaga. Men trist att sitta o häcka vid datorn jämt!

jaja...nu har ja fått GNÄLLA av mig lite ;)

hej hopp!

Så är det återigen måndag, vilket betyder blogg&videoredigeringslektion =)
Tänkte bloggat igår, men sparade det till idag.

Therese. Du borde få en ork o tapperhetsmedalj. Du gör helt rätt i att ställa krav. Du har ett hjärta av guld. jag hoppas att han tar emot hjälpen, du är den enda han har just nu.

Detta fina skrev min moster till mig i lördags då jag till slut gav upp tog hem min bror till mig. Jag orkade inte med ytterligare en dag med så mycket sms:ande och ringande. Enklast för alla var att han fick komma hem till mig, kändes som att folket bara slängde över ansvaret på mig. "Ja, men varför kan han inte få vara hos Therese då?!"
Fatta trögt.
Iaf så blev det luuuuugnt i mobilen :) Sa att han får stanna till på tisdag då han skall flytta till ett familjehem och att han måste stanna inomhus  om han skall vara hos oss.
Nu strular han visserligen idag igen, men jag hoppas för hans egen skull att han beter sig. Får se hur det har gått när jag kommer hem..

Jag är frisk från min lilla förkylning o det är skönt, har bara lite hosta kvar och den väckte mig och jonte vid fem imorses, men de gör inget :) Vi fick en mysig frukost + att ja hann skriva ett viktigt mail också.

Är därmed även tillbaka i skolan och härjar :) Har spelat upp mina låtar idag som vi skulle överätta texterna till på engelskan, och de flesta (inkl. läraren) tyckte att jag hade gjort ett bra jobb med översättningen. Känns bra att få så bra respons :)
Har även gjort klart mitt historiaarbete som skall vara inlämnat på torsdag o sen hade jag inget att göra så jag började skriva på en recension som skall vara inlämnad v. 2 nästa år =) duktigt.

Några surftips kanske? Har ytterligare en dryg timme att slå ihjäl nu framför datorn...

Har fått anonym kritik till min blogg på kommentarerna också, jättebra att få läsa lite kritik ibland men varför skriva anonymt? Vågar du inte stå för det du skriver?
Då är frågan; När det är skickat anonymt, ska man då ta det seriöst eller inte?
Aja, whatever :)

Helgen var rätt mysig i övrigt, Jonte & jag har ätit kött o potatisgratäng och isterband med dillstuvad potatis. Gott! Vi fick även besök av Johan en sväng i lördags och så har vi bakat bröd. I torsdags bakade vi lussekatter. =)

Förresten, har jag berättat att vi skall hålla i julfirandet hemma hos oss i år? Jonte's familj (mamma, pappa, syster) kommer hem till oss lite över dan, så vi har lite knytkalas då vi kanske inte har råd att stå för allt riktigt. Men det ska bli spännande, första gången o allt!
På kvällen så åker vi antingen till min farmor eller till min mormor & morfar. Får se hur vi gör =)

Händer i veckan?
Idag ska det bli skönt att komma hem o slappa, det har ryktats om att J har diskat idag o det är gött att komma hem till ett rent o fint hem. Om ja skulle få tråkigt så behövs det bytas vatten o göras rent hos sköldpaddorna, en dammsugning i hemmet skulle heller inte skada och hela badrummet skulle må bra av en noggrann rengöring. =) Ska även plocka lite med tvätten också då J ska tvätta imorn.

Imorn är det då dags för de här små samtalen med lärarna i skolan, kan vara behövligt då jag är osäker på vilka ämnen jag har klarat av och vad jag har kvar att göra.

På onsdagskvällen är det dags för julfest i skolan, får väl se om ja kommer iväg dit eller ej, beror ju på om det finns någon snäll själ som kan tänka sig att köra hem oss efteråt. Sista bussen från Tidaholm går halv nio och då hinner man väl knappt äta...hehe :P

I övrigt så finns inget planerat för veckan...eller joo...måste ju faktiskt handla klart alla julklappar. Jag har inte ens gjort klart hälften. Så svårt när folk inte önskar sig nåt speciellt. Funderar på att börja säga att den som inte önskar sig nåt kommer heller inte att få nåt :) Det kanske sätter lite liv i de gamla sjögurkorna?

fan..

Jaha...så var vi där igår...dit ja VISSTE att vi skulle komma. Min bror har ingenstans att ta vägen och jag måste hjälpa. Det började med att han messade när jag och Jonte såg på film så vi fick pausa. För han messade o ville att ja skulle kolla upp billigaste hotell i Skövde, han ville att jag skulle kolla kartor, jag fick kolla bussar åt honom och även ringa både mamma och morfar. Vi kunde inte se mer av den filmen igår, för de blev fan aldrig lugnt. Säkert 50 sms skickades till min mobil bara igår kväll ifrån honom. Faan.... jävla liv alltså. Ja blir så jävla arg...hos pappa är han inte välkommen, till mamma får han egentligen inte komma heller o dessutom är hon i Finland just nu så de går ju inte...här har han bränt sina jävla nya chanser OM OCH OM IGEN så jag orkar inte mer. Men ja va ändå tvungen att hjälpa honom massor igår så att vår kväll blev förstörd..lr ah, den blev iaf inte som vi hade tänkt oss/velat.
Han hade även sms-bombat mamma så hon fick ringa runt massor för o se om han kunde sova nånstans..hon var så trött på allt til slut så hon stängde av sin telefon.
Jag va tvungen o ringa morfar o be honom ringa upp min bror  men nåt blev fel för morfar fick bara telefonsvarare när han ringde. Så till slut fick min bror komma hit för att låna min telefon o ringa morfar vid halv tolv på kvällen. Jaha, o så säger ju morfar nej, att han inte kan komma dit heller. Så då sitter vi där, ska jag säga: "ah, nu har du fått låna telefon, du måste gå nu..." ??? När jag vet att han inte har nånstans att ta vägen?
JAG ORKAR FAN INTE MED DEN HÄR SKITEN!!! Han är inte mitt ansvar men på nåt sätt så blir han de till slut ändå!!!! För att han får inte komma nånstans, vi är så jävla trötta på att ge honom nya chanser. Men ska vi låta honom sitta ute o frysa ihjäl under natten?
O mamma skriver sms: "Men kan han inte få vara hos er då? Tänk med hjärtat..." Jag förstår hur mamma tänker, men hur kul är det att hela tiden vara snäll när man bara får SKIT tillbaka!! Ja fattar inte va ja ska göra.
Så han fick ju sova här till idag. Men då var de ju samma visa igen, vart ska han ta vägen ikväll? Allt är så jävla jobbigt...

NEJ!

Ja e faan så jävla trött på att folk ringer/messar/kommer hit o tjatar om att dom inte har nånstans att sova/ta vägen o de e kallt ute o bla bla bla..VAFAN TROR NI ATT DETTA ÄR NÅT JÄVLA HOTELL ELLER?! Vårat hem är inget ställe där dörrarna jämt är öppna.
Ja vill självklart vara en snäll kompis o ställa upp om saker o ting har skitit sig, och en del gånger (många) har ja svårt o säga nej, för vafan ska ja säga vid midnatt när en kompis  ringer på dörren o säger att de e kallt ute o han inte har nånstans att ta vägen?? Ska jag säga: "Nä, dra härifrån du har precis väckt mig o ja ska till skolan, ja skiter i att du fryser"
Ja, säger många..men ja kan fan inte va så hård..ja känner mig så jävla elak då.

O sen när nån väl är här o man ställer upp, vafan får man tillbaka? Jo, parasiter som ska äta våran mat o som inte går nästa dag utan blir kvar längre o folk som utnyttjar en o inte respekterar en, bara pissar en i ansiktet!
Ja e så jävla trött på de människorna (som ja ska kalla kompisar) o mest trött är ja på att ja inte kan säga NEJ!
för delvis får ja ju skylla mig själv.

Men det är fan inte alltid mitt problem om inte dessa människor har nånstans att ta vägen. ta er ur eran egen jävla skit när ni har valt den själva!

NEJ!NEJ!NEJ!NEJ!
om ja inte blir bättre på att säga nej nu så får ja fan gå en nej-kurs lr nåt..?
men hur säger man nej när det är minusgrader ute o personen inte har nånstans att sova o man tar på sig ansvaret???  o hur hanterar man sitt samvete efteråt??? TIPS TACK!

tumult.

Mitt systerhjärta gör ont idag. Vi har dessvärre fått slänga ut min bror då han har gjort saker som vi inte kan acceptera medans han bor här. Jobbigt, men vi kan inte ge honom nya chanser hela tiden och vi kan inte säga att en sak gäller o sen ändra oss när han gör nåt dumt bara för att vi får dåligt samvete, för då vet han ju att han kan fortsätta göra dumma saker.
Jag hoppas att han väljer rätt väg nån dag iaf. Han hade valmöjligheter idag, men ändå så valde han det sämsta alternativet, tyvärr.
:/

Blev inget lussekattsbak igår för ja va fan inte pigg sen under dagen, blev sjukare och fick en jävla huvudvärk som kommer och går hela tiden.

Idag har det ju varit tumult här och jag är dessutom fortfarande sjuk så det blev ingen skola idag =/ Jag vill bli friskl!! Behöver min närvaro.

..

döden.

Andreas: Nja, han kan nog inte det...men han är en jättebra pojkvän ändå =)
Jessica: Nepp, i år är det maskerad på julfesten, men jag klär nog inte ut mig utan bara upp mig =)

...

Är sjuk idag så jag är hemma. Har sett på Donnie Darko med älsket. Tänkte dessutom baka lussekatter.

Igår i tidningen stod Monia med på "döda inom Skövde pastorat" och idag var Tobbe's dödsannons insatt i tidningen. Fan vad jobbigt, kan inte sluta tänka på dom.


tisdag

Dagen blev mycket bättre igår efter att jag hade kommit hem, där hade jag en Jonte som tog hand om mig och maten stod klar vid min ankomst :)

Kvällen blev alltmer rolig och mysig, även min bror var delaktig och pratade o så. :)

Idag när jag vaknade var jag sjukt trött, kan bero på att när vi väl lagt oss i sängen så blev det inte sova på länge ändå pga olika anledningar, varav en är att vi lekte "knock, knock, who's there?" hehe.
Hade även ont i halsen på morgonen, men jag kurerade med thé och ibumetin. IBU-METIN!
Dock utan större framgång.
Är i skola ändå för jag trodde att det var idag vi skulle ha "utvecklingssamtal" och det är ju rätt viktigt, men så var det NÄSTA TISDAG! *suck*

Vi har börjat se på "Kejsarn av Portugallien" och skall se klart den på torsdag för vi skall analysera den. Vi har även spånat på idéer om julfesten nästa vecka. Tråk.
Resten av dagen har vi nu Naturkunskap och jag gjorde klart det arbetet förra veckan så jag har inget att göra...funderar på att fråga om ja kan åka hem, känner mig så himla slö, så som de känns när man börjar bli sjuk, ja hoppas att ja inte blir det!

Andreas: Thank you vännen, men ja lyckades snappa upp reprisen =) ;* ;* ;*
dock kanske det inte vore fel att utöka sina kunskaper lite ändå när det gäller såndär dataanvändning?

Jonte köpte sig ett nytt tv-spel igår så han är lycklig I think =) Han spelar det mycket iaf.

Nä, nu ska ja se om ja kan fånga upp läraren så ja kan kolla om de e lugnt att ja går hem.

Ha en bra dag!

måndag/bloggdag/deppdag

Hmm.. det där sista inlägget skrev jag alltså i torsdags men var tvungen att avbryta så jag sparade det med tanke om att posta det senare under dagen, vilket jag inte gjorde. Så jag fick avsluta det tvärt nu och posta det.
För att sedan skriva ett nytt med uppdateringar, så here we go =)

Jag ringde ju då till sockärringen i torsdags men fick inget svar och hon har inte ringt upp mig heller. Då kände jag att jag får väl skriva mail till henne, för då får jag ju de iaf lättare för mig att få fram de jag vill ha sagt. Men samtidigt så kände jag att hela den här grejen med min bror o allt, de tar så jävla mycket ENERGI ifrån mig..ja blir fullständigt deppig och utmattad och LEDSEN....ja har kämpat så länge med allt det nu..i flera år och jag vet faktiskt inte om jag orkar mer.... för jag måste ju orka leva mitt liv också.
Jag kanske bara måste lägga mig ner och låta andra ta över, men anledningen till att ja inte kunnat göra det innan är ju för att jag tycker att dom gör så fel, att dom inte ser nåt.....
Jag orkar inte se på mer...nu när min bror bor hos oss...han pratar knappt med oss, antingen sitter han vid datorn eller så ligger han i sängen...han lever inte.. och jag kan inte klandra honom, jag vet själv hur han känner sig och hur svårt det är att leva. Att finnas är svårt nog, men att dessutom leva är skitjobbigt...
Det gör så jävla ont alltihopa, hela jävla livet!
Det är bara piss idag med andra ord.

Känns som att allt de ja skriver bara blirr massa snurr, men det är så det är inuti mig just nu.

Ok, för att inte bara skriva om tråkigheter då så kan jag faktiskt berätta att förra veckan så var jag i skolan HELA veckan, inte minsta lilla frånvaro nån dag!!! Fatta va coolt, det har nog aldrig hänt under min tid på denna skola iaf :P hehe

I fredags så var jag o Jonte bara hemma o slappade, åt mat, handla lite på maxi o kikade på Idol. På lördagen så fick vi besök av Johan under eftermiddagen och jag gick därhemma o städade lite. På kvällen åkte vi till Jonatan & Erika o Fatima, där kikade vi på film och åt tacos. Efter det åkte vi hem till Jontes föräldrar o sov där, vilket var mysigt. Dagen efter så åt vi middag och fika där innan vi åkte hem. Så när vi kom hem igår så kom min bror tillbaka. Jag ville bara ta de lugnt för att det kändes som att jag inte hade hunnit ta det så lugnt under denna helg. Vi satt i soffan o kollade på tv o ja städade lite.
På bussen hem från J's föräldrar så kändes de som att vi åkte rätt in i deppigheten...och jag har känt mig så himla nere ända sen dess!! Imorses när ja vakna o skulle till skolan så var jag på ett uselt humör...asså...stackars J som får stå ut med mitt humör när ja är sån här!
Men han fick mig iaf på bättre humör o lyckades även med att övertyga mig om att jag ska till skolan idag...egentligen hade jag verkligen velat vara hemma. Men nu slutar vi för dagen om en timme och de känns bra att jag har stått ut hela dagen, jag behöver närvaron.
Även fast jag har deppat o tyckt synd om mig själv o velat åka hem hela dagen.

Jaja... Igår så frågade S och J o dom fick komma hem till oss, men vi kom hem lite sent så de blev inget, vi kanske skulle ta de idag istället, men ja vet ej om ja orkar just idag.


Nu blev detta inlägget långt...ska väl ta o avrunda... btw...alla personer som jag känner mig trygg med bara försvinner.....Nicke, Martin, Christian, Janne.......den enda jag har runt mig nu som jag känner trygghet med är Jonte. Men jag kan inte begära att han ska ge mig alla sorters trygghet som jag behöver..

Kan man köpa trygghet nånstans?

skrivet torsdag 6/12 - förbannad!

Den här dagen är fan inte ett jävla dugg bra alltså. Ungefär som dagen igår, den var inte heller speciellt angenäm. Men vi tar det i ordning, tisdagen var ok. Janne som jag inte har träffat sen strax innan jag åkte till Turkiet kom helt oväntat o plinga på våran dörr. Han hade med sig en vän o vi satt o drack lite vin o tjötade skit, eller ja, jag drack vin, de andra öl. Både jag och Jonte har saknat Janne massor så det var riktigt kul att träffa honom igen. =)

Igår upptäckte jag att jag har lyckats göra nåt fel så Desperate Housewifes blev tyvärr inte inspelat i tisdags. Får alltså även denna vecka vänta ända till jävla skitsöndag för att kunna se det programmet. (Hände liknande förra tisdan då jag också drack vin, undra om det beror på vinet?)

Men det var väl inte det som gjorde dagen skit. Min bror har ju då fått lov att bo hos oss i ett par veckor MEN under en del krav från vår sida, som alltså skulle bestämmas tillsammans med hans soc-tant. Jag har därför väntat i flera dagar, innan han skulle komma, på att hon skulle ringa mig, men inget hände. Efter om och men så bestämdes det över mitt huvud och utan mitt vetande att hon skulle komma hem till oss idag. Som ni alla vet går jag i skolan och förra veckan fick jag lite tillsägelse av läraren att jag måste börja närvara bättre, alltså jobbar jag hårt på det nu. Med andra ord så skulle jag inte kunna närvara på det mötet. Fantastiskt.
Så igår satt jag och Jonte och pratade och planerade våra krav/önskemål så att han skulle ha nåt att komma med idag och kunna visa upp en enad front. Vi pratade även med min bror och klargjorde vad som gällde. Jag har även klargjort för honom innan vad vi vill ska gälla och han gick med på det och kunde därför flytta in. Egentligen hade jag ju självklart velat att allt skulle vara klart med hans soc också INNAN han flyttade in, men jag kan ju inte bara neka honom pga att hon är seg.
Iaf, så pratade jag med J nyss och fick veta hur det hade gått på mötet. Hon bestämde ju givetvis saker som gjorde att Jonte inte lämnade fram våra önskemål.
Vilket gör mig arg....för hon är ju trög, man kan liksom inte göra så som hon gör. Tyvärr kan jag inte gå in på några detaljer, men fan vad jag är sur.

Hej allihopa!

Sitter nu i skolan och har varit produktiv även idag. Tog äntligen tummen ur och slog upp "Stäppvargen" för att avgöra om jag kommer orka läsa den. Mycket koncentratonsstörningar gjorde att jag inte hann komma mer än en bit in i förordet förrän lektionen var slut.
Jag har även gjort veckans nutidsfrågor, klarade det galant alldeles ensam! Får se vad jag får för betyg av klassen sen då, om de kommer att risa eller rosa mina frågor =) whatever.

Sitter just nu o ska försöka skriva ett arbete om MS...men det är inte det lättaste då jag inte har gjort någonting mer än tagit ut fakta. Jobbigt att läsa på så många olika ställen o då blir allt  bara ett virrvarr i hjärnan. Orka.

Vi slutar om drygt en timme och det ska bli så skönt att komma hem för jag är rätt trött o känner mig lite sunkig. Vill duscha och byta kläder!

Vad mer händer? Vet ej. Tv-tittande när jag kommer hem. Min bror har antagligen anlänt hem till oss vid min hemkomst också så det blir väl till att tjöta lite med honom.

I helgen ville Jonatan att vi skulle komma o äta tacos hos honom, trevligt =)

Nej...vi hörs!

Oh my god!

http://tv4.se/player/idol/player.html?framed=1&pid=191892&itemId=&treeId=30238
http://tv4.se/player/idol/player.html?framed=1&pid=191896&itemId=&treeId=30238

Hon är ju sjukt duktig! Varför har ja inte sett på denna Idol-säsong från början?


blogg och videoredigering.

Nu sitter jag i skolan och har lektion. Då får vi blogga =) Iaf, på denna lektionen. Kan va bra eftersom att jag inte har bloggat på ett tag. Jag har inte haft någon motivation till det.

Det har varit struligt de senaste veckorna, först så får mamma en diagnos på en kronisk sjukdom, strax efter det så fick jag ju, som ni redan vet, veta att X hade tagit en överdos.
I samma veva nästan så lämnar en kär vän sitt behandlingshem för att kunna ta återfall, strax efter att en annan vän gjort likadant.
För 2 veckor sen dog 2 av mina vänner....det var ett tungt besked att få.. Monia, Tobbe..jag tänker på er varje dag! ♥
Känns så konstigt...
Och under förra veckan och helgen så åkte 2 av mina vänner in i finkan. :( Men dom får ju skylla sig själva, hoppas att dom kanske lär sig nåt nångång!!

Har knappt varit i skolan de senaste 2-3 veckorna...men om ja ens vill ha nåt omdöme när ja slutar här i maj så måste jag ta ett krafttag nu o börja närvara...även när det känns som att det inte går...
Har inte direkt nån plan på hur jag ska göra för att lyckas, men jag har bett Jonte om hjälp och stöd. Att bli pushad, framför allt.


Idag har det varit en produktiv dag för min del i skolan. Jag skrev klart rollspelsarbetet som ska lämnas in på torsdag. Det skulle väl egentligen varit inlämnat typ v.41 eller nåt, men saker kom emellan...

Igår julade jag till det därhemma o städade litegrann, det blev jättemysigt med stjärnor o ljusstakar o div. Tyckte Jonte me =)

Idag hade jag tänkt att fortsätta städa lite om jag orkar för imorgon blir min bror en fri människa, hans lvm går ut och han skall bo hos mig och Jonte i ett par veckor. Tur att vi har gästrum. Men iaf så tänkte jag att det skulle bli lite fräscht o trevligt tills han kommer!

Igår såg jag o J på reprisen av Idol och vi brukar inte se på Idol annars, men jag tyckte ganska snabbt att tjejerna (Marie & Amanda) skulle hamna i finalen och så blev det. Jag gillade verkligen Amandas framförande av "Hallelujah"...gåshud ungefär =)

I fredags åkte jag och min man ut till min far för vi skulle vara där hela helgen för att vara med 2 av mina småbröder medans pappa och hans sambo åkte upp till Piteå för att få hälsa på min lillasyster Nellie. De har haft rättegång nu och domen blev väl att pappa ska få hälsa på henne första helgen varannan månad. I ett halvår lr nåt? Minns inte riktigt, men om det funkar bra så har vi chans på att kanske få ner Nellie lite under sommarn o lite under vintern/julen. *HOPPAS!!!*
Helgen flöt på bra och bröderna skötte sig. Vi spelade spel och åt god mat.

Jag saknar min mamma. Tänkte kolla me henne om vi kanske skulle ses lite i helgen...har inte träffat henne på sjukt länge nu, och ändå bor vi i samma stad!

Imorgon är det Naturkunskap och jag har tillsammans med Cecilia åtagit mig att göra nutidsfrågor (alla måste göra de nångång). Nu mådde Cissi lite kass idag så hon kanske inte kommer imorn, isf gör jag frågorna själv sa jag, slipper hon jobba sig om hon inte mår bra. Visst är ja snäll =)

Ska dessutom börja skriva på mitt naturkunskapsarbete om MS som skall vara inlämnat den 13/12 lr något sådant?
Vi har även svenska imorn..vi ska under en period framöver läsa 3 valfria böcker och 1 klassiker. Alla skall recenseras samt att klassikerns recension skall innehålla lite mer saker om författaren m.m.
De tre valfria böckerna är jag redan färdig med, förutom recensionerna då. Jag läser ju typ jämt så det är enkelt. Men klassikern.....uuuhh.. har då valt "Stäppvargen" av Herman Hesse. Jag har inte ens öppnat boken än och just det klassiker-arbetet ville läraren helst ha klart innan jul. Undra om jag någonsin har läst nån såndär riktigt klassisk klassiker? Tror ej det. Har inte känt mig mogen/intresserad för det. Och gör det fortfarande inte, därför ja har så svårt att ta tag i det nu =)

Nä, nu kanske detta inlägget börjar bli onödigt långt...............hoppas att era ögon har börjat blöda alternativt svida.
Hehehe. nä skojja bara.

Jag är sååååå glad och tacksam för att jag får ha Jonte vid min sida! =)

hejdå.