mindfuck.

Nu har det hänt.
Det som jag på sätt och vis har velat i flera år, men också det som jag verkligen har fruktat.

Jag känner mig lättad, men samtidigt oerhört ledsen. Jag hann knappt lägga på luren efter att jag hade fått samtalet förräns tårarna bara vällde fram. Lyckligtvis så fanns Jonte där och kramade om mig.

Innan han åkte så tog han med mig ner till affären och köpte godis och dricka åt mig..visst är han söt..?!

Jag har otäcka bilder i huvudet hela tiden...
Hoppas verkligen att detta kan bli bra nu...för det kan väl knappast bli värre...

Sitter o tänker att jag kanske inte vill vara ensam idag nu när detta har hänt..men sen känner jag att jag vill nog vara ensam just nu..

:'(


lång tid sen sist.

Jag skäms över att jag inte har skrivit något här sen i fredags. Det är nästan en hel vecka!

Men vad har hänt då?

Vad jag minns så har det väl varit väldigt mycket  upp och ner. Mest upp de sista dagarna faktiskt. Nån dag så kände jag verkligen att jag ville ge upp, så då grät jag en hel del. Det var tungt, men efter ett par dagar så kände jag mig lite gladare igen.

Det var så mysigt i söndags kväll då jag och Jonte låg i soffan och han höll om mig och sa fina saker till mig.
Då blev jag glad och kände mig uppskattad.

I måndags var jag inte i skolan eftersom att vi skulle ha matte och engelska..engelskan gav ju inte mycket fredagen innan så att, och matten är jag ju klar med. Så det kändes typ onödigt att åka dit. :P
På tisdagen så skulle vi åka till Ekornavallen och Hornborgasjön med klassen. Hmm.. Orka. Det följde jag inte med på. Istället gick jag & Jonte o åt på Sibylla, det var gott.
På kvällen var det avslutningsfesten/balen. Det var god mat, jag hade det jättetrevligt och dansade t.o.m. tillen låt som bandet spelade. :D
Är även kändis i Tidaholm nu, då jag och några flickor till finns med på bild i deras lokaltidning. =)

Igår var jag inte i skolan då jag visste att vi skulle gå en lång promenad på berget och svara på frågor. =/ Såhär i efterhand vet jag att jag inte missade nåt.

Men idag däremot, så var jag i skolan. Detta trots att jag visste redan innan att det skulle bli städning. Men vafaan..vissa av folket kanske jag aldrig mer ser, så jag blev lite blödig och kände att det är bäst att passa på att träffa dom nu istället då. =)
Men det var rätt mysigt idag. Lite städning och massa utvärdering. Slutade vid elva.

Imorgon är det  S K O L A V S L U T N I N G ! !
Frukost i skolan, vilket innebär en kort sovmorgon imorn. (Från vanligtvis 05.45 till kanske 07?)
Sedan är det samling klassvis och efter det så skall hela skolan samlas och det blir utdelning av omdömen m.m.
Men jag får inget.
Eftersom att jag bara går första året.

Idag skall min man åka hem till sina föräldrar så då blir väl jag ensam. Såvida inte vår vän som är på besök hos oss nu stannar då.
I annat fall så kan det vara skönt med ensamtid ibland. Fast jag får jämt så tråkigt då.. :P

Min ekonomi i sommar ser knaper ut. Det lutar väl åt att gå tillbaka o slicka soc i röven. Vilket är fruktansvärt jobbigt med tanke på alla jävla papper som man måste fylla i och allt man måste fixa innan. (Typ kontoutdrag, inskrivning på arbetsförmedling, molijox med försäkringskassan m.m.m.m.) Allt som måste fixas för att få ett futtigt bidrag känns oändligt. Det är faktiskt så jobbigt att jag har funderat på att skita i det o gå pank i sommar. Men så illa ska det väl ändå inte få bli.


Nöjda med uppdatering nu? =)

trevligheter.

Ewelhina och ni andra; en snäll kille i klassen fixade så att jag skrevs med på listan, då jag inte vågade gå och prata med tjejen själv :P
Jag sa att jag hellre sket i festen än att gå o prata med nån jag inte känner..så feg är jag.


Fick sluta tidigare och vår snälla lärare skjutsade t.o.m. ner oss till busstation så att vi skulle hinna med 11.45 bussen =)

När jag kom till stan så orkade inte min man äta lunch med mig ute, så jag och min lilla mor gick o köpte varsin goood baguette och slog oss ner i parken o tjöta.
Jag köpte även med falafel hem till Jonte.

Sen jag kom hem så har jag sovit en stund, dock inte länge eftersom att Jonte blev sugen på att pussa på mig, vilket han gjorde så att jag vakna.. =)
Vi har ätit god mat och haft besök av Johan.

Snart så kommer C.Holm hit och sjunger skönt med oss.

Häromdagen så fick jag förresten besök av Sandra =) Inte min vanliga Sandra utan en annan som jag nyss har lärt känna..sen kom en kompis till henne upp hit också. Senare gick vi allihopa hem till honom o satt där o softade in på de små små timmarna. Mycket trevligt var det faktiskt. Kändes kul att få lära känna Sandra lite mer, tidigare har vi bara setts en liten stund åt gången. Men hon är en jättego tjej .. *puss*

Måste dra nu. ha det nice!

fredag.

grattis till mig för att nu har jag klarat Matte A =)
gjorde provet och det gick bättre än vad jag hade väntat mig..läraren rättade det strax efter och kom sedan och sa att jag klarat kursen. Härligt!
Slippa ha det hängande med mig..

men det är också det enda positiva som hänt mig idag.
på tisdag är det avslutningsfest i skolan och man är tvungen att anmäla sig till det. eftersom att jag inte har varit i skolan på hela veckan så har jag inte kunnat anmäla mig och nu är listorna borta och jag vet inte vilka som arrar festen. feg som jag är så vågar jag inte fråga runt heller. så löses inte detta problem på nåt sätt så blir de ingen fest för mig =(

har också ringt försörjningsstödsavdelningen på soc angående min ekonomi i sommar..och det är ju så krångligt att få pengar därifrån så ja skulle nästan hellre dö. fixa det o gör det, sök det, och skriv in dig där.
ORKA
jag orkar verkligen inte vara en ansvarstagande vuxen människa.
så krångligt.

jag vill nästan ge upp.

till skolan

Daniel du hade rätt, ja kom inte långt med mitt thé igår :P


Ska faktiskt till skolan nu.........konstigt
de känns
att
vara uppe nu

vill ligga hos jonte


hejdå

nervös.

är nervös över hur mitt matteprov kommer att gå imorn...klarar ja inte de så...ja..orka flytta fram de tills nästa termin..då har ja ju glömt allt.

är kåt nu..ska försöka förföra min man med en kopp thé....

alive.

har skrivit lite dåligt de senaste dagarna.
men jag lever iaf.
inte varit i skolan denna veckan..skitsamma varför, men jag hoppas att jag kommer iväg imorgon..


och jag älskar johannes.
min tiger, hehehehe =)

idag var det begravning för han jag skrev om häromdagen.
vila i frid.


jag är i djup sorg för att i söndags visade dom det absolut sista avsnittet av min favoritserie OC
='(

booooooooring.

diggar

Jessica ja diggar din blogg mer och mer, du skriver oftare, du skriver roligt och du bryr dig inte om att skriva anständigt.. =) du är helt klart gooo...o ja tycker de e tråkigt att vi inte ska gå ihop i ett år till i skolan...fast du tycker väl att de ska bli gött att slippa skiten nu i guess ;)
*kramar*


Vaknade kvart i ett idag...ångest...över att jag nog inte kommer somna ikväll!
Varför kan ja aldrig slappna av? jag är så jävla spänd och stressad hela tiden över det mesta..det är alltid nåt...och jag finner det oerhört jobbigt...det är nog rätt jobbigt för min omgivning också...hur fan tar man det lugnt? på riktigt?
utan att använda droger asså....


nu ska ja se på tv...eller räkna matte...vet ej va de blir än..

ha de gott allihopa

lördag.

Inte den roligaste helgen ever direkt.
Trökigt väder också så jag orkar ju inte gå ut.

Väntar fortfarande på att Sandra ska ringa mig. Hon lovade att hon skulle ringa mig igår. Nångång efter att hon vaknat.
Men hon verkar inte vilja träffa mig när hon väl är hemma. :(


Jag är sur.. på flera människor som jag bara tycker kan gå o skita ner sig. Bara av den anledningen att dom inte gör som jag vill, eller som dom har lovat.
Morr.


Messade med Nellies mamma för ett par dagar sen. Nellie mår bra, hon väger ca 15kg nu och är ca 90 lång. Hon pratade tydligen massor nu också..Åhhåhh va ja saknar henne!! Min lilla flicka...Hon skickade ett par bilder på henne också. Den ena vill datorn inte hitta i min mobil så den kan ja tyvärr inte lägga upp, men här kommer en av bilderna iaf.

image25

Kan även lägga upp en gammal bild jag har på henne, så får ni se hur hon ser ut utan smink =) Den här bilden är även Jonte med på. Har mer bilder, men dom ligger på nån skiva och jag orkar inte leta =)

image26


Va ja vill ha henne hos mig.


...

Vi flummade lite och Jonte sminkade mig häromdagen, sen fixade han även mitt hår och klädsel. Här är en del av resultatet.

image27
image28

Och så en pose..................................
image29

Haha...jaaa....lite pinsamt..men...de bjuder ja på =)

Nu är bilderna tagna med mobilkamera och det är ju inte riktigt rättvist kanske. Med tanke på att jag tycker att jag blev ännu snyggare i verkligheten än vad jag blev på kortet då jag inte har solglasögon på mig. Jag var glad och stolt som en tupp över att min pojkvän hade lyckats sminka mig så bra.. =)


Här är snyggot som gjorde det....
image30


...


Nellies mor lovade även att maila bilder till mig, men hon har inte gjort det.. :(

..

Jag & J har projektat lite härhemma och jag tycker att det är väldigt kul, hehe
..


2 tråkiga saker som hänt är att en vän till mig har blivit berövad på sin frihet.. :( Jag lider med honom och hans flickvän. Hon ville att jag skulle ringa henne så kunde vi ses i helgen, men jag har inte riktigt vågat ringa än... jag är så feeeg.. :(


Den andra tråkigheten är.......För ett år sedan, precis efter att jag & Jonte hade blivit tillsammans så umgicks vi lite med en kille. Vi var hos honom några gånger o prata skit, drack lite o lagade god mat. Det var mysigt och väldigt trevligt. Sen hände lite saker, jag åkte bland annat iväg på behandlingen o sånt..så de blev inga mer träffar efter det.
Han är död nu.... :'( :'(
Han orkade inte med livet längre. och detta fruktansvärda hände ganska nyligen.
Det är så jävla sorgligt.... kan inte sluta tänka på vilken fin människa han var...så omtänksam.
Han gav oss en cd med massa bilder på, skivan innehöll bilder som han tagit på mig & Jonte, bilder på han själv och hans fru m.m. Jag satt o kollade på skivan häromdagen..önskade att det inte skulle vara han som var död.
Hoppas iaf att han har det bra där han är nu.


Nu har Jonte somnat i soffan..ska nog gå och hoppa på honom...

torsdag kväll.

Såå.. Idag är det alltså torsdag?
Sen jag skrev sist så har jag väl haft ett par fina sköna dagar.

Är halvt sur/halvt besviken på en vän. Inget jag orkar gå in på direkt och det är inget allvarligt som har hänt.


Har bara pyttelite pengar kvar på kontot nu.. Känns weird. Eftersom att jag de senaste månaderna har haft så att jag klarat mig och jag har kunnat betala alla räkningar och hyran långt innan de skall vara betalda.
Nu måste jag vänta med att betala tills den 25:e eller när det nu är som jag får den sista futtiga utbetalningen av Csn. Vad jag skall leva på i sommar är inte riktigt klart ännu.


Blev ingen klassresa för min del alltså, hoppas att ni som åkte fick en bra dag!

Tänkte istället åkt till min moster & hennes boyfriend för att hälsa på lite. Men när jag skulle åka så mådde jag inte så bra så jag avbokade mina tågbiljetter. Och fick inte ett skit tillbaka av SJ, trots att det stod att jag skulle få för den ena biljetten iaf för att den inte var en JustNu-biljett. Jag blir så jävla sur så jag skulle kunna gå ner o sätta mig på SJ´s kontor o skita på golvet!
Nej, kanske inte..men..jag tänker ringa dit imorn och gnälla iaf. IdiotSJ.

Matten har jag vilat ifrån ett par dagar. Började sakteliga förstå hur man löser ekvationerna, och precis då så tar dom slut och jag var tvungen att börja med Pythagoras Sats..Fattade ingenting till en början, men sen kom min hjälte Jonte och förklarade för mig  på ett bra sätt och han satt och räknade tal tillsammans med mig tills jag kunde. :) Tack så mycket darl!

Nu har jag skrivit mycket..för att vara en liten trött Thess.. :)



tisdag?

wiie.
Andreas: yää, 8bit äger :D
Diddi: Joo, men köket är ganska stort faktiskt, skithärligt eftersom att i förra köket kunde vi bara ha ett bord med två stolar, jobbigt när det kom gäster :P


Wiiie, jag har lyckats åstadkomma ytterligare 2 tal i matten idag! Utan att kolla facit innan :) Det bästa är att jag tror att jag sakteliga börjar förstå hur man skall göra också :D :D


Har ändrat mig om klassresan...verkar inte som att så många ska följa med och jag känner ju inte att jag är jättemycket entusiastisk över att åka heller. Så jag låter de andra glädjas över min del av pengarna också..dom som faktiskt vill åka! =)
Känner att det är onödigt att jag tar ut massa pengar när jag inte ens vill åka så mycket.. gör jag rätt? gör jag fel?


För övrigt så mår jag inte så bra...
Hejdå

hemma hos oss.

Hemma hos oss i bildform.


image12
Här ser ni hur det ser ut om man står precis i toalettdörren. Badkar är lyxigt. (Toalett + handfat finns till vänster, men orka fota.) (Ser ni den rosa badankan därframme till höger? Han heter Cp-Sven)


image13
Såhär ser hallen ut om man kommer ifrån köket. Går man rakt fram till rummet ni ser så kommer man till gästrummet. Går man in i dörren till vänster så är det badrummet. Svänger man av vänster där framme så är ytterdörren där. Går man istället höger därfram så kommer man till vardagsrummet.


image14
Här är vårat gästrum. Fortfarande väldigt fult och med fula saker därinne =)

image15
En annan del av gästrummet.

image16
Om man kommer in genom ytterdörren och går rakt fram så kommer man tillvardagsrummet. I högra delan av detta rum finns vår datahörna. Där kan man hitta Jonte. Lägg märke till den fula stolen, trädgårdsstol =)

image17
I vänstra delen finns tv-hörnan. Nu sitter jag alltså i soffan och tar kortet. Missa inte våran sladdhärva i hörnet =)

image18
Här är då soffan. Bredvid fönstret så finns en dörr ut till balkongen.


image20
Går man höger direkt när man har kommit in i vardagsrummet så får man den här synen i sovrummet.


image21
En annan del av sovrummet. Mycket mysigare med ljusslingan när det är mörkt i rummet.


image23
Väljer man däremot att svänga höger när man har kommit innanför ytterdörren så kommer man till köket. Åt vänster så finner man ytterligare en väg till sovrummet. Så man kan alltså gå runt i lägenheten. Kul att gå i cirklar =)


image24
Och köket från ett annat hörn.



Det var nog allt. Batterierna dog i kameran efter detta och jag orkade inte rota fram nya. Men hela lägenheten finns ju med på bild iaf. Fint va? =)
Tänk på att vi precis flyttat in, därför allt kanske inte är så himla fint och ordning än.. :P
Fast jag trivs rätt bra ändå. Hoppas ni förstår lite hur det ser ut nu!

ekvationer och regressioner.

Jag hatar hatar hatar verkligen ekvationer. De tal  jag har kommit till nu i matten är så jävla svåra, jag fattar ju fan ingenting? Men jag har iaf lyckats klara TRE tal precis nyss, utan att kolla i facit! *stolt*
Kommer aldrig klara det sista provet. Isf klarar jag inte A-kursen.
Jag vill ju hinna bli klar med den i år. Vi har inte många mattelektioner kvar så jag måste sitta o räkna hemma.. tänkte försöka räkna lite nästan varje dag. Så att jag kanske kan göra provet på fredag nästa vecka. Får se?
Men jag gillar det inte.


Vidare så är jag trött på en kompis som ska anmärka på vad jag gör hela tiden, såfort jag säger fel, uttalar fel, tänker fel, gör fel, så får jag fan höra det, vilket är gaaaaanska tröttsamt.
Och gör han fel och jag råkar anmärka på det, ja då är det FEL av mig också!
Vi blir verkligen som två jävla snorungar som träter på varann i varandras sällskap och det stör mig. Jag vill inte regrediera så.
Men jag måste ju få bli irriterad när han hugger på mig, right?


Hungrig är jag också.
Och sur.

Den här gången hade jag rätt, men yttrar jag mig om det så kommer det bli ett jävla liv. Kanske lika bra att hålla käften då Thess?

hissa intresseflaggan.

Plats: I vardagsummet , i datahörnan.
Tillstånd: Irriterad på mitt cp-öga, förväntansfull och sugen, uttråkad, lite sur.
I fickorna: nada.
Vad händer ikväll: hehehe chilla.
Vad åt du senast: té  och mackor
Vem ringde du senast: psykewa.
Vem mailade du senast: jaadu?
Roligast förra veckan: att jag klarade ekologiprovet?
Roligast denna vecka: inget än så länge.
Favoritläsk: coca cola
Favoritmynt: 10-krona
Favorithund: ?
Favoritjuice: ananas/apelsin kanske? dunno.
Bästa grannen: Har inte lärt känna grannarna här än :P
Sämsta grannen: dom som spelar musik ENDAST efter 22 på kvällen :S
Bästa frisyren: uppsatt?
Hur mår du nu: har ju mått bättre
Vad vill du ha för hårfärg: Jag är rött nöjd med den jag har.
Vad tycker du om att äta: kåldolmar utan kål
Är du kär i nån du har nämnt i de tidigare frågorna: har inte nämnt någon.
Idrottar du: ne
Tycker du om att ligga på stranden och sola: ibland
Är du med i nåt crew: nej
Vad har du på dig idag: t-shirt, grå luvtröja, svarta byxor
Har du växt något det här året: kanske på bredden
Har du gått upp/ner i vikt det här året: Antagligen.
Vilket år har varit ditt bästa: svårt att säga eftersom att det händer både bra och dåliga saker.
Vad ser du fram emot: bil och körkort, färdigutbildad
Vad har du ångest inför just nu: rädd att ja inte kommer hinna med matten innan terminen slutar, och mitt cp-öga som gör ont
Hur långt hår har du: till axlarna
Är du nöjd med det: mjaa
Går du i skolan så mycket som du ska: nej
Vilket är ditt sämsta ämne: engelska?
Har du en bra klass: den duger, men har haft bättre
Vad ligger på ditt databord just nu: brännskivor, busskort, noteringsblock, tékopp, cd-case, massa deklarationspapper, vykort och adressändringskort, solglasögon, rökelsehållare, dosa till internetbanken, miniräknare, dooh!
Varför blev du arg senast du var det: för att Holm ska påpeka vartenda fel jag gör HELA tiden och det är tröttsamt, jag var arg på det för 2 timmar sedan.
Hur ofta städar du: olika, när jag har ork. men brukar väl plocka lite varje dag.
Hur länge kan du använda samma byxor utan att dom tvättas: 3-4 dagar
Byter du underkläder varje dag: of course!
Var är du nu: Hemma, i Havstena
Hur ser stolen som du sitter på ut: Ah, ska jag lägga upp ett foto åt dig också?
Hur luktar du nu: Min tröja luktar tvätt-/sköljmedel iaf.
Vad ska du göra i helgen: Softa..kanske va me Sandra.
Vilket tvprogram såg du på senast: OC
Får du/din familj hög telefonräkning: Nja..inte så farligt.
När dansade du senast: Mijas & Kalles fest, 28 april
Senast köpta pryl: En mask att hänga på väggen.. om ja inte minns fel? Eller, njaa..handla massa skit på ÖB häromdan..
Keps eller mössa: mössa
Pannkakor eller plättar: Pannkakor
Vad ska du göra nu: gå på damernas

fuck.

jaa. and here we go again. suck.
orkar inte. VILL verkligen INTE.

hatar sånt här.. är jag verkligen så jävla trög som det känns? jag förstår inte, vad är det jag inte får in i huvudet? vad är det som blir fel?


jag ska dra täcket över huvudet. förhoppningsvis så kanske jag dör i sömnen.
nej, det vore alldeles för bra.

så vi ses väl imorn.

efter helgen.

Roligare helger har man ju haft.
Var ett tyst inbördeskrig härhemma i ungf ett dygn. och jag sov väl bort kanske hälften av det dygnet. resten av timmarna låg jag mest och läste. städade lite också.

Dessutom så tycker jag att fel låt vann. Ingen av låtarna var bra i ESC så jag tycker att Ukraina kunde lika gärna kunnat få vinna. Whatever typ. :P


Söndag idag och det betyder att det är skola imorn. Vi skulle inte ha nån samling imorn..alltså slutar vi 11.40.
Det går en buss från stationen kl. 11.45. tar man den så är man hemma en timme tidgare än om vi tar kvart över tolv-bussen. Vi är alltså i Skövde samma tid som den andra bussen går från Tidaholm. Hmm.. tror jag ska försöka gå tidigare från matten imorn. Om det inte är så att Daniel eller någon vill skjutsa då ;)


Bara en timme och en kvart kvar tills jag ska se på tv. Gött, har väntat en hel vecka.

Fick besök idag. Så har jag dessutom dammsugat hela lägenheten idag igen.
Besöket kommer tillbaka sen och sover här.

Byebye.


fredag.

Hahaha Andreas!!!
"KLART man tar om någon glömt i tvättstugan!!"
Ok, ja erkänner..ja skulle också tagit!! Våga bara inte skriva de förut..hehe, vill ju få mina bloggläsare o tro att jag är en bra människa ;P


Jag har fått MASSA gjort idag. Strykt o hängt upp gardiner i vardagsrummet..packat upp allting nu. Skruvat ihop en bokhylla, hängt upp saker på väggarna.. m.m.m.m.
Ja, jag har fan hållt på hela dagen med grejer. Känner mig nöjd och stolt!
Dessutom så är det rätt fint härhemma nu..mysigt o så.
Kanske ska ta lite bilder o lägga upp så ni får se hur det ser ut här. Men inte just nu..Orkakroaroak. ;P
Önskar bara att jag var rik så att man kunde köpa massa möbler o saker o inreda det precis så fint som man skulle vilja ha det =)





Jaha..kul, JÄVLIGT KUL!
En hemnyckel och en tallrik fattigare då.
Hate when it is like this..

sommarplågan.

Ingenting fick jag gjort igår. och idag är jag inte heller i skolan. orka typ.

Vaknade vid sju idag av att Jonte är uppe o traskar. Han skulle tvätta, och så efter massa letande upptäckte vi att vi hade glömt tvättmedlet + sköljmedlet i tvättstugan sist vi tvättade! :S
Jag var ju beredd på att få gå till affären o köpa nytt, men håll i er, sakerna stod faktiskt kvar i tvättstugan! =)
Det var en liten chock för mig, men en glad sådan!
(Jag menar, jag tror att jag hade säkert snott grejerna om nån glömt de..?)
NÄÄÄ skämtåsido; jag vet inte om jag hade snott det.. ?

Har några jävligt jobbiga grannar, vi vet inte riktigt om det är dom bredvid eller dom under. Men dom är lugna hela dagarna, sen när det blir kväll och vi ska lägga oss, (runt kl. 22-23) DÅ JÄVLAR börjar dom spela musik.. jag blir så jävla irriterad!


Nej.. nu skall jag nog försöka styra upp den här dagen på nåt sätt. Det är en sak som jag så gärna vill ha..måste ha..? Har velat de i över en vecka nu. Hoppas de går o fixa.. men oddsen e ju inte höga nu.


Det finns en låt som tydligen spås bli sommarplågan för i år.. jag vet inte om jag diggar den. Har bara lyssnat på den 2 gånger. Och sommarplågor har ju en förmåga att bli bättre efter att man lyssnat på dom ett tag. Lyssna på den o säg va ni tycker!

Frida - Dunka Mig Gul & Blå




See ya later.

hejhejhej.

Har precis pratat med mamma en stund nu. Var ett tag sen vi pratade i mer än några minuter så det känns bra att ha gjort det. Mamma mår ofta väldigt dåligt och jag har dåligt samvete för att jag inte finns där mer än vad jag gör.
Men samtidigt så kan inte jag agera psykolog för henne. Jag mår skitdåligt av det och måste dessutom ta hand om mig själv och mina problem i första hand.
Det är skitsvårt att försöka leva efter det tänket.

Min mor har äntligen lämnat sin bedrövlige fästman. Han hade åkt till Thailand och knullat horor, ja faktiskt.
Hur jävla schysst är man då?
För att kasta lite mer skit på honom så kan jag ju berätta att han har misshandlat mamma några gånger o nästan försökt döda henne. Han ska få göra samhällstjänst för det nu tydligen.
Dessutom är han alkoholist och jättesvartsjuk.
Jag kanske inte skall yttra mig så mycket i det sistnämnda eftersom att jag inte är Guds bästa barn jag heller. Men ändå.

Nu är min mor lite i något man kan jämföra med dejtingstadiet. Det är en kille som hon har känt i 30 år, alltså har jag känt honom i hela mitt liv. Jag diggar honom som fan och önskar i hemlighet att dom skall bli tillsammans.
Får väl se hur det blir. Mamma har ju inte kommit över sin förra kille än.

Sen pratade vi om massa andra saker. Om min bror och allt han gör. Fast det kanske inte är nåt som jag skall skriva om i min blogg. :S


Min lillasyrra ska komma hit sen (Cajsa) o hälsa på...hon har ju inte sett än. Eller jo, hon va faktiskt med mig och J när vi var här o kollade på lägenheten.
Haha, mamma hade dåligt samvete för att hon fortfarande inte har vart här o hälsat på. Hon är, precis som jag, lat när det gäller att åka buss. Och hennes bil är på lagning. Dessutom så kan hon ändå inte köra. Hon hade vart hos doktorn för nåt med ögat, så hade hon blivit tillsagd att gå till optikern för att hon ser jättedåligt.

Jaja. Nu sitter jag här o har fortfarande inte fått mer gjort än att jag hann se slutet av Desperate Housewifes gamla repris som gick på tv idag. Jag skvätte en tår då. Hehe.
Äter varma kanelbullar o dricker kall mjölk nu :P


bara en dröm.

Inatt drömde jag konstiga saker.
Men framförallt; så drömde jag om Nellie.
Min söta Nellie..Min lillasyster.
Drömde att jag fick träffa henne och leka med henne.
Har inte fått träffa henne på över 8 månader nu.
Hon är 2½ år..jag saknar henne så fruktansvärt mycket.

Det gör ont.




tråktorsdag...vilodag

Mm..idag är det att softa hemma som gäller.
Orkade verkligen inte gå till skolan idag. kände mig helt slutkörd.

Är ensam hemma också. Jonte e på avgiftningen på Falbygden....för att hälsa på en vän alltså!! :D

Btw..jag & Jonte träffades på avgiftningen för drygt ett år sen.. 1 månad senare blev vi tillsammans...hehe ja kunde väl aldrig tro att jag skulle träffa min stora kärlek när ja åkte dit... =)
Speciellt inte eftersom att jag just då var i ett annat förhållande, fast det var inte så mycket att ha så det var typ i upplösningstillståndet ändå :P
Jonte var också inne i ett nästan 5 år långt förhållande just då... men så lämna han henne för mig... =) fast deras förhållande va väl också lite i upplösningstillstånd...eller nåt åt de hållet iaf.

Det roliga var att jag & Jonte insåg snart att vi har flera gemensamma vänner men vi har aldrig träffats innan..så det var väl meningen att vi inte skulle träffas förrän då. Vi kanske inte var mogna för vårat öde innan :P

Vad jag spekulerar.. Jag har för lite att göra tror jag =)
Ska nog fixa med gardiner o skit nu.

fortfarande tråkonsdag

var hela dagen i skolan...och fan va trökigt det var.
funderar på att inte gå imorn. får se hur jag gör.

när ja kom till Skövde så åkte vi ut till ÖB direkt. som vanligt kan jag inte hålla i pengarna utan handlade för 516 spänn..o typ bara skit I think.. =)

nä.. resten av kvällen ska ja duscha o plocka lite härhemma.
Kanske se på Fråga Olle om ja orkar..




tråkonsdag

suck. vilken jävla tråkig dag asså..
är i skolan.

pizzan igår blev en av de godaste jag ätit, tack Jonte!

vill åka hem nu..
men slutar om 1h 40min

ska till ÖB med min man idag.. kul =)

lyckat.

jag klarade provet!!! =) Vet ej än vad jag fick för resultat..vet bara att jag klarade mig! :D :D
skönt...slipper ja ha de liggandes...
har ju fortfarande inte gjort någon miljöbok att lämna in :S

är hemma..har kollat på simpsons o slumrat i soffan..har mensvärk i nästan hela kroppen..iaf i låren, ryggen o magen..
:|

det bakas pizza härhemma..pizzasallad har det även gjorts..fast de e tråkigt att den aldrig kan smaka som på pizzerian när man gör den själv.

fick pyssla med ordkunskap på svenskan idag, me like! :D

kom hem, jättetrött och mensig...och såg att jag hade fått återbäring från mitt försäkringsbolag! :) 100 spänn! hehe.. alltid nåt ;P

ikväll är det desperate housewifes. det diggar vi.

tisdag morgon.

Ööh.. var nära på o stanna hemma från skolan. är sååå trött. och sååå osugen på att vara i skolan.
Men  jag kunde inte göra det. Jonte har ju faktiskt lagt ner massa arbete på att hjälpa mig att plugga inför provet, det skulle kännas så taskigt om jag bara sket i det då.
Plus att jag vet att jag mår bättre av att ha det gjort. Hoppas bara att jag blir godkänd iaf.

Men denna dagen är seg och tråkig i övrigt asså.. Saknar Jonte och saknar att vara hemma hos oss.

Nästa vecka är det skolresa.. vi ska till Göteborg och hänga. Gå på Universeum och sen Liseberg. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag skall med till Liseberg än eller inte.. jag kanske vill spara mig till senare i sommar?

Nu har vi lektion..

ekologi.

Imorgon har vi ekologiprov i skolan...that sucks..
Jag har inte varit med på en enda sån lektion.. that sucks BIG time.
Har fått kopiera anteckningar av Jenny & Daniel iaf..snällt :)

Så nu har Jonte pluggat massor med mig för att jag skall försöka få in skiten i mitt huvud. Inte lätt när man e så töntig som jag o börjar plugga dagen innan.. :|

Har iaf vart i skolan idag, hallelujah!
Tänkte försöka bli klar med Matte A innan terminen slutar.. jag tror att det skall gå bra eftersom att jag är inne på sista kapitlet...hatar dom krångliga ekvationerna som jag har kommit till nu :S Jag är rädd för Matte B. Får se om ja ska läsa det nästa läsår..har sett flera av mina klasskamrater ge upp den kursen under vägens gång.

Var på Willy:s idag och handlade massa saker som behövde fyllas på..typ städgrejor, balsam m.m.

Det kommer 2½ men på tv idag.. jättekul =)
Nu ska ja gå o se om J vill ta en dusch med mig..............

hej idag

öhm..ja..

Grillandet igår var mysigt och likaså var det att besöka svärföräldrarna såklart! fick träffa Jontes kusin + man + kusinbarn + hund.
Vi spelade kubb, det var kul även fast mitt lag drog kortaste strået.
Det blir revansch nästa gång!

På bussen hem så var det jobbigt, eftersom att vi tog en buss hem vid halv tio, då var det många personer som var lite på lyset och ville till Skövde för att festa. Orka med onyktra människor när man själv är nykter :|

Det borde bli böter på att få spela musik från sin mobiltelefon på allmäna platser. Vi hade ett par strax bakom oss som spelade hög musik från mobilen. När man precis har börjat  lära hjärnan att avskärma sig ifrån det så kommer några fjortisar o sätter sig framför oss och börjar även dom att spela kass musik från mobilen. BLÄ på såna människor!
(Nu känner jag mig som en gamling som bara klagar...:P )
Dessutom så började en av fjortistjejerna framför oss att spraya sitt hår så att vi fick all spray på oss, schysst liksom.. :P

Idag vaknade vi och jag tog tag i disken..sen for vi ut o gick i skogen en bit härifrån, jättemysigt var det, men jag är ju så jävla rädd för ormar. :S
Så i slutet tyckte jag mest att det var besvärligt att behöva vara där.
:/

När vi kom hem så bakade vi rabarberpaj och lagade mat. En rusch me dammsugaren gjorde jag igenom lägenheten också! =)

Nu har jag nyligen kollat på tv o varit allmänt slö. Har också skrivit massa flyttkort som jag skall skicka!

Blir nog tidigt i säng ikväll.. Gonatt!
Ps. Idag var det 1 år sen jag & Jonte förlovade oss!! =) Ds.




weekend

Igår var vi ute o köpte apelsintimjan och vanlig timjan till Jontes mor som har fyllt år. Vi hyrde även ett par filmer.
Fick lite besök av Sandra & Martin igårkväll, dom ville kika in vårt nya hem o hälsa på lite, väldigt kul =)

Idag har vi myst hela dagen.. Min fot har blivit värre igen =(
Kom ner till ICA imorses för o handla frukost o då hade dom tårtkalas!! =)
För ICA fyller 90 år idag, hurra!

Blev en riktig lyxfrukost, med juice, honungsmelonsyoughurt, ciabatta, skagenröra m.m.m.m. =)
Vi kom på att om vi ska äta sån lyxfrukost så måste de ju vara av nån speciell anledning, då kom vi på att imorgon så har vi varit förlovade i 1 år, det fick bli lite tjuvstartsfirande av det =)

Nu ska vi åka till Vinninga o grilla me J's päron!! Ska bli trevligt! Och gott....

ångest

bläääääääää....fotont och trötthet  fick mig att stanna hemma även idag.. jag måste få hjälp att komma till skolan asså... orkar inte missköta detta mer..

får sån ångest av de..

idag ska de fixas present till Jontes mamma... imorn ska vi dit o fira henne..får se om vi sover där. för vi ska dit på kvällen o grilla o sånt!

 :D :D :D

just nu e vaktmästaren här o fixar handfatet + badkaret för att vattnet rinner ner så jävla dåligt där...äckligt!!

flytten..

ja.. flytten gick skitbra, kim o hans flickvän dök ej upp..jag vet fortfarande inte varför eftersom att han inte har hört av sig.. jag tycker det är lite dålig stil faktiskt.
men det är inget jag kan göra nåt åt så skitsamma.

dom som bodde här innan vet ju inte hur man städar grundligt så mycket av tiden i den nya lägenheten har gått åt till att RENGÖRA den!! fan vad mycket svordomar det har kommit ur våra munnar på grund av det, mest ur Jontes :P

Men vi har ändå kommit iordning väldigt mycket eftersom att både jag & Jonte har varit produktiva och effektiva!

Jag älskar att bo här.. lägenheten är stor och jättefin, det känns så vuxet att ha den här lyan. Mot innan, då kändes det pundigt att vara inknökade i en liten etta.

En jobbig sak som hände mig under flyttdagen var att något har hänt med min fot... så direkt när vi var klara med flytten så kunde jag knappt gå längre. gick omkring som en haltande kossa o Jonte fick t.o.m. bära mig en gång. Därför har jag inte gått till skolan igår och idag, måste vila foten så mycket som möjligt, även fast jag ändå går omkring o pillar och plockar med  saker. Jonte får säga till mig hela tiden att sitta still =)
Men imorn har jag gett mig fan på att jag måste gå till skolan.

Vi har även haft besök av Holm i ett par dagar. Just nu ligger han på soffan o tar sig en lur.. Trots att vi numera faktiskt har ett gästrum med en säng som han har sovit i om nätterna =)

Ska nog ta en powernap jag med nu... Fixa tvätten o så måste ja göra också.