orka :,(

Fan vad allt ska va jobbigt då. För en vecka sen dog 2 vänner.. RIP
:,(

...

Min mamma är sjuk.....
Och X tog en överdos.

Och jag är så trött hela tiden!

Visst är det en skitvärld det här?

hemma från turkiet =)

Jag har mötts av blandade känslor sen jag kom hem, en del blir glada medans andra blir avundsjuka när de får höra att jag haft det bra och när de ser att jag har blivit brun och fin :)

Iaf.. kan ju dra lite smått om hur det har varit nu då. På resedagen var det först stressigt, mina syskons pass hade gått ut och det upptäcker inte deras far förrän kvällen innan. Så därför var vi tvungna att åka ÄNNU tidigare till Landvetter. Eftersom att jag inte får reda på det förrän strax efter att jag har vaknat på lördag natt så hann jag ju inte mer än att slänga i mig frukost samtidigt som ja försöker få på mig iaf lite smink o sen borsta tänderna för att skynda sig ut till bilen med packning.
Men det mesta gick bra, eller ah, allt gick väl bra...men så tröttsamt med all väntan som det innebär att resa långt. Efter att man checkat in så får man ju sitta där i 2h o bara sitta typ.
Mitt i flygresan så kommer det luftgropar och piloten ber oss att sätta på bälten. Jag var ju livrädd såklart och säker på att vi skulle krascha.
Men vi kom fram till ett soligt Turkiet och Antalya =)

Såfort vi hade fått vårat bagage därnere så skulle ja såklart ut o röka efter att inte ha kunnat göra det på planet. Så ja springer ut vid första bästa dörr o när ja ska in där så blir ja stoppad av några vakter...fick visst inte gå in där igen :P Men ja lyckades få göra de strax ändå =)

När vi väl kom fram till hotellet och hade fått checka in på våra rum o så så hade solen gått ner så den kvällen ägnades istället åt att dricka vin och utforska hotellet typ.

Under söndagen var det mer vinpimplande och solning och säkert ännu mer utforskande av hotellet.

På måndagen drabbades vi oturligt nog av ett kraftigt oväder med regn och åska, det höll i sig under hela tisdagen också så där förlorade vi 2 soldagar :/ Istället drack vi vin och spelade kort. Jag minns att jag pluggade en del också för att hinna ikapp.
Vi hann även med en trerätters middag =)

När onsdagen kom var det dags att ta igen det förlorade solandet så vi gick ner till havet. Vattnet var varmt och skönt (till skillnad mot poolen) men vågorna var rätt stora så jag kunde absolut inte ligga ner på min solstol o slappna av, jag var rädd för att nån av barnen skulle drunkna, även fast det var 2 till som kollade till dom. Men så har jag ju kontrollbehov också.
Så till slut gick jag upp till poolen o la mig där istället, då hade jag dessutom närmare till baren :P
Eftersom att jag var så girig och så gärna ville ha brun färg (speciellt där det syns) så låg jag o solade länge, och bara framsidan. Så när dagen var slut var jag jätteröd i fram och vit i bak, såg rätt roligt ut faktiskt.

På torsdagen blev det lite mer solande, då tog jag baksidan mest. Men sen skulle vi på Hamam. Det är turkiskt bad och efter det så fick vi oljemassage. Hamamen gick ut på att först så fick man basta en stund, sen blev vi hämtade och fick gå in i nån sorts ångbastu där vi fick lägga oss ner så kom det en o skrubbade kroppen på oss, sen blev man intvålad i massa lödder o sen masserad. Efter det fick vi lägga oss på en relax-avdelning och få ansiktsmask. När ansiktsmasken var avsköljd så blev vi hämtade igen och det var då vi fick oljemassagen. Jätteskönt och en rolig upplevelse.

Efter det skulle vi åka in till Manavgat för att shoppa. Kanske till er stora förvåning att jag säger att jag köpte ingenting där. Jag blev så trött på en rad olika saker, men mest på att försäljarna var på mig hela tiden och att jag inte kan pruta + att dom höll på o stänga ner så jag blev så stressad, vi skulle ju egentligen till ett annat ställe men det blev lite fel.

På fredagen vaknade jag vid tjugo i sju (tjugo i sex, svensk tid) på morgonen och var smått bakis. Kunde inte somna om..
På onsdagskvällen spelade vi bingo och jag vann en t-shirt och en thai-massage. På torsdagen skulle jag gå o boka denna massage och fick då till svar att jag inte behövde boka det utan kunde komma närsomhelst nästa dag.
Min moster skulle på massage 08.15 på fredagsmorgonen så jag bestämde mig för att följa med och få min då också. Så tjugo i 8 på fredagsmorgonen hade jag fortf inte hört nåt från henne (vi hade olika hotellrum) så jag byter om och lämnar allt på rummet förutom presentkortet på massagen. Eftersom att min bror + kusin sov i vårat rum så behövde jag ju inte ha med mig nyckel heller. När ja knackar på min mosters dörr så öppnar hon helt nyvaken i nattlinne och med håret på ända. Jag får veta att jag har fått nåt om fotbaken och att vi ska va på massage 09.30.
Där står jag i korridoren, med varken cigg eller nyckel. Så min moster börjar ringa in till vårat rum, men vi hade en svit så det bestod ju av 2 rum och telefonen var där jag sov, inte där min bror+kusin sov. Så medans hon ringer ihärdigt som fan så står jag o knackar på ihärdigt som fan. Men försök att väcka dom liksom... Antagligen väckte jag hela korridoren med mina knackningar :P

Till slut kom jag iaf in, dom hade hört knackandet o ringandet men skitit i det för att dom trodde att det var min syster+ andra kusin...

När ja efter allt detta väl kommer ner till massagen så får jag veta att det inte går att få thai-massage för han som gör det var inte där, man måste ringa o boka honom. Jag försöker då förklara för dom att jag var o ville boka tid under dagen innan men fick då till svar att det inte behövdes. Det är lite svårt också när inte alla därnere förstår så mycket engelska... O ja har lite svårt för att förstå deras engelska också. Men det var problem o ja förstod inte riktigt men fatta de som att ja istället blev erbjuden nåt annat lr så mena dom en ansiktsmask eller nåt, ah, ja fatta inte men ja blev sur iaf på hur dom skötte hela grejen så ja sket i det o gick.

Ligger vid poolen o solar o småpratar me de andra när en liten men jävligt snabb ödla kommer till oss o börjar klättra bland våra saker. Jag flyger upp snabbt som fan o står o surfar på solstolen ungefär samtidigt som jag skriker en del och sedan springer en bit bort. Rädd var jag =)
Så nu är jag utskämd inför halva hotellet eftersom att vi knappast var ensamma vid poolen :P
Efter det så vågade ja ju knappast ligga kvar där o blunda så jag gick upp på rummet o njöt av lugnet o vilade.
(men lyckades ej somna, de hade hårda sängar där och jag var i princip tvungen att ha druckit lite alkohol varje kväll för att lyckas somna i dessa sängar)

Kvällen blev lång då den bestod av packning och väntan. Jag köpte även en klocka och ett linne då, hittade inget mer. Klockan 01.30 (00.30, svensk tid) (natt till lördag) blev vi upphämtade på hotellet för att åka en timmes bussresa till Antalyas flygplats. Väl där är det ännu mer väntan.....Planet gick 05.25 (04.25 svensk tid) och jag var återigen rädd, men trött (hade ju vart vaken sen tjugo i sju morgonen innan) så jag somnade rätt snart o vaknar upp av en massa prassel, då hade vi fått vår äckliga flygplansmat. Jag var nyvaken och jättetrött och nykter men rätt borta i huvudet så jag hade hörselhallucinationer och förvirring på hög nivå, inte nog med det så var ja jättekissnödig men våga ej gå på toa på planet.

Efter maten somna ja om så lite o vaknade precis före landningen. Vi fick visserligen stå i en seg toakö och även vänta länge på vårat bagage när vi kom till Landvetter, men efter det så gick allting lätt och smidigt, fick vänta en kvart på flygbussen och väl inne på station i Gbg fick vi vänta ca 10 min på att vårat tåg till Skövde skulle gå. Var hemma i lägenheten strax före 13. (12, svensk tid) Jonte låg fortfarande och sov men väcktes utav mig, det blev en hel del mys och pussande under resten av den lördagen =) Jättehärligt att till slut komma hem till honom. :D

Går o lägger mig först lördag kväll och är då svintrött, somnar typ direkt. Vaknade en stund senare o hallucinerar grovt :S då var de inga hörselhallucinationer längre... jetlag? solsting? huh?
Söndagen ägnade jag åt att städa och plugga.

Summa: Har haft en bra vecka. Turkarna är inte blyga när det gäller att glo, dom glor ju visserligen för att de uppskattade mitt utseende (blond, svensk flicka bla bla) men ändå. Dom försöker prata me mig hela tiden osv. En kille ville bli min pojkvän o när ja förklarade att jag redan hade en pojkvän hemma i Sverige så tyckte han att han kunde få vara min pojkvän iaf under den veckan som ja va därnere. Blä!
Det var "all inclusive", på ett femstjärnigt hotell dessutom, o det betyder ju att det är bara att äta och dricka hur mycket man vill. Behöver jag ens skriva att jag drack alkohol varje dag? :P

Detta har blivit ett långt inlägg och det ursäktar jag för, men om ni har orkat läsa ända hit så antar jag och hoppas att ni fann det intressant =)
Har ej fotat så mycket, orka typ, men det jag har kommer senare eller så kanske jag lägger in det i bilddagboken på
http://shroomgirl.bilddagboken.se/
men jag säger väl till när det händer.

Är just nu i skolan och verkar inte ha missat så mycket. Har äntligen gjort klart min miljöbok o lyckats få den utskriven och efter en massa krångel o klippande o klistrande så är den klar =)

Auf Wiedersehen.

resfeber.

Aaw, Andreas! Söt du är, tack för kommentaren :)

Jag är såååå stressad och virrig. Har haft ett fullt sjå med att fixa och packa. Och STRESSA!!

Har ju aldrig flygit utomlands så att.. ah, mycket att tänka på är det. Men ja tror att ja har fått med mig allt nu. Jag är bara så orolig att jag ska packa så att det blir övervikt så att det kostar mig massa extra pengar, som jag inte har.
Jag sa till Jonte att jag kan ju klä på mig allt, lager på lager så är väskan nästan tom :)

Sen blir jag mammig o jobbig när jag oroar mig för Jonte o ska se till att ordna allt för att avlasta honom för att jag vill att han ska få det bra o sådär.

Jag måste vara en jobbig människa ibland I guess. :S

Men men... allt är nog(?) äntligen klart. Så inatt vid typ 04.20 kommer dom o hämtar mig så åker vi till Göteborg. Planet går vid 9 eller nåt sånt där.
Oroar mig så för att planet ska krascha. Eller att jag ska bli rånad. Eller våldtagen.
Tänkte ta lugnande på planet, men eftersom att jag inte har det utskrivet personligen så kan det bli problem om jag ser bäng ut o dom vill prata med mig :P O så skulle jag ju tvingas smuggla om jag skulle vilja ha nåt lugnande med mig så att jag har på planet hem också.. Hehe.

Nä, nu ska jag sluta tjöta. Är hemma nästa lördag om jag fortfarande är vid liv.

Fan vad jag kommer att sakna Skövde. Eller inte.

Men jag kommer att sakna Jonte sjukt mycket tror jag. Vet jag.
Så ikväll ska vi knulla. :D

Nu ska jag duscha o sen leta sköldpaddor o sen krascha i sängen.
Om ja inte skriver när ja e därnere så hoppas ja att ni kommer att få en bra vecka!

Bye...

ett mail jag fick.


Från: Per_Bandit P27 Skickat: Idag 10:47
Till: ShroOmgiRL F21

amsc

Hejsan! Gillar du att synas? stå i centrum? är en tävlingsinriktad person?

Det är så här att jag är Ordförande i AMSC American Streetcars Sweden, det är Sveriges mest växande Amerikansk Muskel/Sportbils klubb. vi har nu dragit igång anmälning till vår årskalender som vi kommer trycka upp till 2009.

12 bilar, 12 tjejer som vi röstar fram kommer få göra en årskalender. 1 tjej med bil per månad, all fotografering sker av vår kvinnliga fotogra Pernilla.

Det här är en seriös tävling och vi är ute efter tjejer som är lätta att jobba med. ingen betalning sker. anlendningen att jag frågade dig var att jag tyckte du såg bra ut och tror skulle passa i vår tävling.

Så vill du veta mer så får du hoja till eller se länken på min presentation

Per Ordförande AMSC