utbildning.

Nu ringde min morfar o frågade om jag skulle följa med på handledarutbildning med honom & min moster Tina. Så att han kan få bli min handledare som jag kan övningsköra med.

Jag har ju redan pappa som handledare, men jag har bara övningskört med honom en gång hittills. Det händer liksom ingenting, o det beror på oss båda. Han jobbar mycket o jag har inte direkt ringt o bokat massa tider med honom.

Men morfar är ju pensionär o har all tid i världen (liksom jag typ) o dessutom så bor morfar närmre o kommer nog tjata lite på mig så att det händer nåt :P

Nervöst!

Iaf, handledarutbildningen är idag..så om tre timmar kommer morfar o hämtar mig, så åker vi hem dit först så jag får träffa mormor lite också, sen börjar utbildningen vid halv fem.

godmorgon!

Idag är en dag som alla andra dagar. Älsket gick nog upp runt 7-7.30 nånting för han skulle till mattelektionen.

När jag gick i skolan i två år nyss så gick han upp med mig 05.45 nästan varje morgon o fixade frukost. Så nu borde det ju vara min tur att gå upp o finnas som stöd. Men jag vaknade kvart över nio idag.. :/ Då var han redan borta.

Vi har tvättid idag, men eftersom att jag tvättade i lördags så finns det typ ingenting att tvätta, va skönt va :)

Hon som ska fixa mitt hår o mitt smink vill ses en gång innan bröllopet för att prova en gång..o det ska helst vara så snart som möjligt eftersom att hon ska hinna kolla min hud o se om jag behöver ha grejer till att behandla huden med fram tills bröllopet så att den blir fin :) Isf måste man ju börja starta nu nu nu. Jag är så nervös för att låta någon hålla på med mitt hår o mitt face.. o så ska jag vara social samtidigt.

Imorgon, efter sömmerskan och J's matte så ska vi åka till J's föräldrar o sova över där. För på fredag morgon så ska vi ha möte med prästen, o dom bor ju närmast så att =)

Hoppas att hon inte ska börja en utfrågning om massa grejer bara för att se om vi är seriösa.. :S


Vad ska ni göra idag?

tuesday afternoon..

Min sambo började ju plugga Matte i början av sommaren, då pluggade han på distans men kände att lektionsbaserat skulle passa honom bättre. Så igår och idag har han varit på skolan för introduktion, idag fick de även ha sin första lektion.
Tror han ska dit imorgon igen..eller om det var på torsdag.

Så nu är det han som är redig o gör saker, medans jag bara sitter hemma o surfar :P


Jag ringde iaf till sömmerskan idag så jag/vi ska dit på torsdag o fixa till bröllopsklänningen =)

Eller jaha...det får bli att jag går dit ensam då..för Jonte skulle tydligen ha lektion då. Nervös!

Det verkar ordna sig rätt bra med hår & makeup-grejen också, har en tjej (en gammal vän till familjen) som jobbar på Mary Kay (ett företag som säljer smink och hudvårdsprodukter
http://www.marykay.se/ ) som ska fixa det åt mig :D

Kom på att jag måste maila tillbaks till henne nu.. vi hörs!

just det ja..

Jag skrev ju om en "hemlighet" som nu inte längre är så hemlig :D

JAG SKA GIFTA MIG!!


Haha...det kunde jag aldrig tro ;)

Det känns underbart!

♥ ♥ ♥

besviken.

Idag fyller min farmor år så häromdagen frågade jag min kusin om vi inte skulle åka dit o gratta henne, vi träffar henne så sällan. Min kusin var ju självklart med på noterna men just idag skulle hon till Kolmården med sina småsyskon, så vi bestämde då att det får bli nån dag i veckan kanske.

Förut vaknade jag av att min kusin ringer mig o frågar om jag ska följa med till farmor idag? ....wtf?!...

Då hade dom alltså varit på Kolmården igår istället och detta visste jag ingenting om så jag hade ju redan planerat bort den här dagen. :(

Jag tycker att jag kunde ha fått veta det lite tidigare kanske, så att jag kunde ha haft tid på mig att justera mina planer eller nåt.

Så nu är jag lite besviken på henne över att hon ändå valde den dagen som vi hade bestämt att det inte skulle bli o att hon ringer o berättar det en timme före avfärd. O så är jag ledsen över att jag inte kan följa med o träffa farmor..det var t.o.m. min idé från början o jag som pratade med farmor om det.
Hmm.

Den här dagen började ju verkligen bra. Men ska försöka att inte tänka på det utan istället se fram emot att snart snart så kommer Jonte hem.
Btw, så hade han hittat min pincett, den hade legat där i Gbg, på en byrå. Vilken jävla tur! :D

PANIK!

Fick ett samtal för en stund sedan. När jag pratar i telefon så kan jag omöjligt sitta still en längre stund, utan måste upp o gå runt i hela lägenheten o pilla med massa saker.
Så under samtalet började jag leta efter min pincett, jag har letat igenom hela min packning som fortfarande står ouppackad lite här o var :P
Efter en stunds febrilt letande (även flera gånger på samma ställe) så började jag inse att jag inte hittar den någonstans..

Det är riktigt illa. Jag kan inte leva utan min pincett och den där pincetten är den bästa jag nånsin har haft, jag har haft den i många år nu o har flera gånger trott att den varit borta, men har alltid lyckats hitta den igen. Förutom nu då. Något säger mig att den verkligen inte finns här hemma.

Jag mår dåligt över det. Jag ska berätta klart om vår semester, men inte just nu. Det jag kan säga nu är att vår sista destination på resan var Göteborg och nu är min pojkvän tillbaka i Gbg över helgen, så jag skickade precis ett panik-sms till honom där jag bad honom att typ vända upp och ner på rummet vi bodde i, för chansen är ju stor att pincetten finns därinne. Om den inte finns här så ber jag till Gud att den finns där och att J fanimej ser till o hittar den! Tack.

vår semester.

Hej på er!

Saknat mig? Heh.

I torsdags kväll kom vi hem o då hade vi varit hemifrån i exakt 2 veckor. Långsemester =) O även vår första riktiga semester tillsammans.

Vi har haft det superbra faktiskt och för det mesta väldigt bra väder också.

Först så åkte vi inte så långt, första stoppet blev hos Jonte's mamma & pappa ute i Vinninga. När vi kom dit så var jag väldigt godissugen så vi fick skjuts till kiosken så att jag kunde köpa choklad :P

Under kvällen så passade jag på att låna deras dator lite eftersom att det skulle dröja tills jag hade tillgång till nåt internet igen.
Vi åt även en väldigt smaskig middag. J's far hade varit ute på sjön o dratt upp en stor gädda som han tillagade i folie på grillen :D Såvitt jag kan minnas så var det första gången som jag åt gädda och det var väldigt gott.
För ett par år sedan så tyckte Jonte att jag borde få smaka på abborre, så vi köpte det o han tillagade abborrarna och MMMM så gott! Jag älskade abborren på en gång o har ätit det fler gånger efter den gången. (Pilligt med alla ben bara, men det är det värt ;) )

Vi hade iaf en mysig och lugn kväll. Jonte's mamma skulle upp o jobba dagen efter så vi la oss inte så sent vi heller.

När hon kom hem från jobbet på fredagen så fikade vi lite o sen packade vi in oss själva och såklart all vår packning i deras bil. Nu skulle vi ut på roadtrip!

Vi skulle ner till Ebbamåla som ligger precis när man kommer över gränsen till Blekinge ifrån Tingsryd i Småland. Jag hade aldrig varit där så det var väldigt spännande att se nya trakter.

Ett tag för några år sedan så var det väldigt nära att jag vart tvungen o åka till ett behandlingshem i Tingsryd, men jag klarade mig undan det med nöd och näppe ;P

Resan ner tog ganska exakt 3½ timme, precis som mamma & pappa G:son hade förutspått. Tur var ju det då vi hade det stora o spännande uppdraget att frakta med oss 3 stora Klings glasstårtor, pga att det inte såldes sådana någonstans därnere. Glasstårtorna var väl inpackade i tidningspapper, kylklampar o kylboxar, så trots solen så kom vi fram med dom hela, fina o fortfarande nerfrysta :)

Vår andra destination var alltså Ebbamåla...och fortsättning följer..

semester..

Jag mår superbra, men har haft väldigt mycket att göra de senaste dagarna så det har inte funnits tid till blogg.
Jag har massor med kul saker att berätta, men tyvärr kommer jag göra er besvikna nu..

Jag ska åka bort i två veckor så jag kommer nog inte ha tillgång till internet supermycket.. Därför blir det nog ingen riktig uppdatering på ett tag..o nu måste jag skynda mig att packa o slänga på mig smink osv så jag hinner inte säga mer än såhär.

Ha det underbart!