love,

Mitt onda försvann igår o ja blev bättre, men var tyvärr inte i skolan idag, orken hade tyvärr inte infunnit sig till det :/

Har iaf vart på Maxi igår o handlat massa mat, det kändes bra och var riktigt mysigt. Vi var dessutom inne i andra affärer för att leta efter en ny vårjacka till älsket och vi hittade en skitsnygg jacka som visserligen kostade 700 spänn, men det får de vara värt, bara Jonte blir nöjd :) Jag betalade lite av den åt honom, o han ville ge tillbaka dom pengarna sen, men jag vägrade. För jag brukar alltid få saker av honom så nu kände jag att jag ville ge nåt till honom :) <3
Det blev han väldigt glad för och då blev jag också glad :)

Igår kom även en gubbe o plingade helt oväntat på vår dörr, för han skulle sätta dit ny tapet på ett ställe som det var fläckar på när vi flyttade in. Men han skulle bara kolla hur de såg ut o sådär o så kom han tbx vid åtta imorses o fixade iordning det :)

Har haft en lugn dag där vi har sovit större delen av tiden och allt har varit sååå mysigt både igår o idag mellan oss. Massor av kärlek har sprudlat härhemma :) <3

Idag ringde min bror till mig.. först tänkte ja inte svara eftersom att han valde bort mig häromdagen.. (han som numer är inlåst). Men ja svarade, o han frågade hur det var med mig! I vår familj pratas det inte så mkt om känslor osv. så det värmde att han frågade det för de gör han aldrig. Men iaf, han bad om att få prata med Jonte, för dom har haft lite kontakt de senaste dagarna o i slutet av deras samtal så hade han sagt till Jonte "Hälsa Therese att jag tycker om henne."
När ja fick den hälsningen så blev jag glad och det var inte långt ifrån att tårarna kom..för vad jag kan minnas så har han aldrig sagt till mig att han tycker om mig. (De närmaste sånt han har visat för mig var när vi var mindre o ja frågade om han skulle bli ledsen om jag dog o efter en stund så erkände han att han skulle nog bli lite ledsen.)

Jonte köpte ett par skor till mig häromdagen, men ja måste byta dom för ja sa strl. 38 till honom för de brukar ja ha, men så va dom lite stora iaf, så ja ska testa strl. 37 istället.

Igår åt vi jääävligt god mat. :) Nu har vi precis duschat och skall snart se på American Beauty. Imorn kommer Jonte's föräldrar, dom ska bjuda oss på mat o vi får välja vilken restaurang vi vill! :D
Ska försöka se om vi kanske kan simma o sola lite nån dag i helgen också.

Förresten..ja fyller ju år snart, o då ska ja få en bil av min pappa =)

Hoppas ni får en trevlig kväll o Gonatt!

ont ont ont.

Idag hade jag ont i huvud, axlar, nacke när jag vaknade. Det var så spänt! Kände mig helt slut i kroppen.
O de blev inte bättre; en stund senare hade jag satans huvudvärk. Så nu har jag försökt vila bort den o tagit Bamyl. Har fortfarande ont på massa ställen men.. ah.. får hoppas de blir bättre :)
För ja e ju inte i skolan idag, men ja hoppas att ja kan gå imorn, de borde ja göra, vi slutar vid 12 imorn så det är inte så jätteansträngande I hope!

Sitter o kollar på bilder från bandyturneringen från igår..
www.helliden.se

Nää..bye!

innebandyturnering.

Just for your information: Var i skolan hela förra veckan och har hittills varit det hela denna vecka också.

Igår hände ju inte alltför mycket i skolan asså..jag och Jenny gjorde nutidsfrågor och dessutom fick vi i klassen igenom vår vilja när det gällde att få en extra vecka till våra specialarbeten. :)

Idag har det varit innebandyturnering i skolan, lag ifrån andra skolor var inbjudna. Eftersom att ja e för lat för att spela så gjorde ja som många andra o sysslade med annat, ja stod i kiosken o sålde massa godis n stuff.
När ja hade gjort mina två pass så åkte ja tillbaks till Skövde o tog leverprover på vårdcentralen.
Efter de har ja bara softat, e så jävla trött idag! Blir en lugn kväll..

Idag fyller min ena bror 16 år, sååå Grattis Timmy! :D
Och min andra bror e inlåst igen..de e lika bra.

Johan va här o hälsa på nyss...

o massa shit...orka!

aow, skolvecka igen!

Så var det måndag...helgen är över och skolan är igång igen.
Igår hade jag dunderhuvudvärk när jag skulle sova, och jag kunde inte somna, så de blev en ibumetin och ett annat piller för lättare insomning. Men jag kom ingenvart med det o tog ytterligare ett piller. Jag somnade. När jag skulle upp kvart i sex var jag dödstrött eftersom att jag hade tagit tabletterna alldeles försent. Ajaj. Så jag gjorde nåt jag inte brukar göra; jag drack en kopp kaffe innan första lektionen började.
För ja, jag tog mig till skolan TROTS att jag så gärna ville sova vidare därhemma. Tack vare min man, som stöttar och pushar på mig. Tusen rosor till honom.
Dessutom hade han gjort frukost med gröt o grejer till mig när jag vaknade så då kunde ja ju inte tacka nej till det :)

Anledningen till att jag bloggat dåligt, eller inte alls, de senaste dagarna är för att jag har sparat mig tills idag. Så att jag har nåt att göra denna lektion på måndagseftermiddagarna...

Förra veckan var jag i skolan varje dag *stolt* och var väldigt duktig o produktiv. När fredagseftermiddagen väl kom så såg jag fram emot att få njuta av helgen.. Men ICKE!

Det var som vanligt kaos med min bror och det fick bli jag & Jonte som fick lösa själva grejen. Tog mycket tid och energi, så det var ju den fredagen. Kaoset var inte slut på kvällen, nej nej. Mellan 05 och 06 natten till lördagen stod han utanför vår dörr o plingade på tills vi vaknade.
Söndag var det problem igen - med honom. Men nu har han gjort sitt dåliga val för sista gången. Han valde annat, den dåliga vägen. Framför mig. Jag är ingen gud eller nåt o tror att alla ska välja mig. Men det var väldigt tråkigt och ledsamt att han valde misären framför att stanna hemma hos oss och få sova där, vara trygg och få äta mat.
Jag sa att det var hans sista chans ifrån mig, att om han valde fel nu så skulle jag inte längre vara en del av hans liv. För jag orkar inte ställa upp mer för att få skit tillbaka. Ingen respekt får jag. Och mycket annat som brister också i hans sätt att vara mot mig. Därför funkar inte jag och han på samma plats en speciellt lång stund. Jag kan inte acceptera hans beteende. Jag går sönder inuti.
Jag saknar och älskar den bror han en gång var för mig, men alla förändras, tider förändras osv. det accepterar jag. Men jag önskar bara att han inte hade fortsatt gå den jävla dåliga vägen, som dessutom gör honom till den ljugande, jobbiga, manipulativa person han är.
Jag orkar inte hantera det mer, orkar inte bli mer sviken och besviken. Orkar inte vara medberoende och samtidigt kämpa emot mitt medberoende. Orkar inte.
Han har lämnat mig och då lämnar jag honom om/när han försöker komma tillbaka.
Iaf just nu, när han lever i misären. Jag vill ha min bror, men inte den bror han är nu.
Det känns tungt att behöva göra detta valet, jag plågas av oro och dåligt samvete..

...

Utöver detta så har inget annat hänt i helgen. Jo, förresten, vi hade ett litet besök av Johan i lördags. O så har jag kollat på Melodifestivalen, hehe.

Jag är glad att jag åkte till skolan idag, engelskalektionen var inte spec tråkig, jag berättade saker på engelska för de andra och läste även högt från en engelsk text, så jag måste erkänna att jag känner mig lite stolt eftersom att det jag gjorde är saker som jag brukar vara jävligt nervös för :)
Nästa lektion ägnade jag mig åt mitt specialarbete och nu är det sista lektionen för idag o vi slutar om en halvtimme. Skönt!


Denna vecka ser ungf ut som de andra veckorna, skola imorn o då är det en svenskalektion, o sen är det specialarbetet som gäller. Dessutom skall jag och Jenny göra nutidsfrågor till klassen. På onsdag så håller vår skola i en innebandy-turnering och vår klass har fått uppdraget att sälja saker i kiosken.
Torsdag ser likadan ut som tisdagen förutom nutidsfrågorna. På fredag är det som vanligt Psykologi B med fredagsgruppen, dvs diskussioner och reflektioner kring kapitel som vi har läst ur en bok som heter "Relation före metod" skriven av Sverker Belin, tror jag?

Nä..skönt att vi slutar snart..btw, på melodifestivalen i lördags; Björn Gustavssons lilla framträdande, så grymt :) I liked it! Här kommer den:

http://youtube.com/watch?v=tcKowhxSqbU


Lolita?

Så, vem är du denna "Lolita" som har lagt en kommentar i min blogg?
Varken jag eller "herr Gunnarsson" kan erinra oss att han haft något samtal med en person från förr..
Låt oss veta vem du är, vi blir ju nyfikna :)

onsdag

Sa jag förresten att Jonte gav mig en jättefin bukett med tulpaner häromdagen? =) Han gav dom i fredags, för att ja inte fick nåt på torsdagen. <3
Dom är vackra och likaså han.

Idag har varit en rätt bra skoldag, jag höll i lektionerna på förmiddagen och det blev mycket diskussioner, bra - det var det som var meningen. :)
Vid lunch åkte vi ner till Tidaholms "centrum" för att äta pizza. Sen var det tid för studiebesök på ett boende för ungdomar med Aspberger. Det var mycket intressant och jag lärde mig nya saker.

Har tack o lov inte haft såå mycket ont i huvudet idag, bara lite smått då och då. Skönt.

Igår kom älsket o jag i säng rätt tidigt o vi somna nog rätt snabbt också. Hoppas de funkar lika bra idag, det är en lång dag i skolan imorn. Trökämnen - Svenska och specialarbetstid. Nice, huh? Don´t think so.

Men men.. orka skriva mer nu.

kopfschmerzen

Idag var jag i skolan och det var lite segt, för vi började med våra specialarbeten. Jag ska skriva om Josef Mengele.

Är hemma nu och har satans ont i huvudet! Jag har ont i huvudet nästan varje dag som det är skoldag..ja vet inte vad det beror på om det är stress och spänningar..?
För alltid när jag är ledig så mår jag bra. Jag vill inte att det ska vara såhär mer, det påverkar mig och mitt humör otroligt mycket.

Imorgon så ska vi på studiebesök på ett boende för människor med Aspberger. Spännande!

tillbaka i skolan igen!

Idag är det måndag och det är måndagen efter sportlovet. Det betyder skola för oss studenter på Helliden i lilla Tidaholm.

Det var smärtfritt att ta sig upp imorses vilket jag är tacksam över. Mitt hjärta hade vaknat redan vid 4 o tog då sin morgonpromenad, han gick ner till stan för att ta ut pengar till mig. Jag var tvungen att köpa busskort och är själv fattig som en pungråtta. Jag är glad och tacksam för att min älskling är så snäll.
När jag 05.45 klev upp med håret åt alla håll så hade han dukat fram en mysig frukost med levande ljus på bordet. <3

Det känns ok att vara tillbaka i skolan. Det har inte funnits så mycket att göra idag, hade lite engelska-lektion imorses och så har jag skrivit ut massa recensioner som jag skrev under lovet. Jag har försökt hitta nåt ämne som vi kan jobba med på onsdag...för då ska jag ha lektion i psykologin.. men..det står helt still! Hittar verkligen inte nåt som faller mig i smaken. Någon som har något bra tips? Det funkar med tips på filmer som senare kan diskuteras, dock vore det bra om den passar in i ämnet psykologi på något sätt :) T.ex. nån som har någon psykisk sjukdom eller liknande i filmen.

Igår tog jag tummen ur och satte mig för att göra klart det sista skolarbetet och efteråt kände jag mig nöjd och fick även beröm av min J.
Sen fick jag en mindre chock då jag upptäckte att dom har slutat sända One tree hill IGEN! Och dom har inget planerat datum för när dom skall börja sända nästa säsong heller. Jävla kanal 5. Jag är även sur för att dom slutade med Big Brother.
Iaf, så gjorde jag det som jag sagt att jag inte skulle göra; jag fuskade och laddade ner de första sex avsnitten av OTH:s säsong 5, så jag och J hann med 3 avsnitt igår. Vi hann även med det vanliga - massa bus och mys. :)

Vi slutar skolan halv tre idag, just nu har jag blogg och videoredigeringslektion..eller ah, dom har bytt namn på ämnet, men minns inte vad det heter. Nätnärvaro?

När jag kommer till Skövde så skall J möta mig för att följa med mig till biblioteket o där hjälpa mig att hitta lite böcker om det ämnet som jag skall göra ett specialarbete om. Men jag återkommer med  info om det under arbetets gång.

För nu skall jag fortsätta surfa runt. Bye.

glömde ett par saker..

IGÅR(!!) så satte jag mig äntligen och pluggade lite. Det resulterade i att 3 bokrecensioner blev gjorda! Det var de viktigaste sakerna och nu har jag inte mycket kvar att göra vilket är riktigt riktigt skönt. Det tråkiga är att under 2 veckor framöver så skall vi göra ett stort specialarbete i skolan, alltså en jävla uppsats skall lämnas in. En för varje person. Och det grämer mig, verkligen. =/ Men det är inte det värsta, det värsta är att arbetet sen skall REDOVISAS muntligt för några ur klassen. Hjälp mig.

Igår var vi även o valde nya färger o sånt för i september så skall dom ju renovera i vår lägenhet, det kommer nog bli riktigt schysst resultat sen :)

en vecka sen..

..jag skrev sist.
Och denna vecka har varit sportlovsvecka! Vi har haft riktigt vårväder med sol och fågelkvitter :) Det har varit rätt kyligt de senaste dagarna också.

Jaa..i lördags då, så kom Jonte's föräldrar hit och hans mamma hade bakat en fruktpaj, som var jättegod.
Efter det så kom Jonatan hit och då festades det. Jag kanske orkar lägga upp några bilder på bilddagboken nån dag eller sen eller nåt. (Shroomgirl heter jag där)
Men kul hade vi iaf och han åkte inte härifrån förrän dagen efter.
Söndagen blev bara en återhämtningsdag rentav, med mycket mys.

Resten av dagarna så har jag fortsatt att skjuta upp det mesta av skolarbetet som jag skulle gjort under de 2 hemstudieveckorna jag hade innan lovet. I tisdags så kom Martin hit o fikade lite. På onsdagen så var jag och Jonte vid Tobbe's grav o hälsade på för första gången.. det kändes lite ledsamt. Efter det gick vi till Kvantum o handlade litegrann. Sen på kvällen var det fullt mys. :)

På alla ♥ dag så vaknade vi o myste litegrann och vi hade verkligen en underbar dag! Vi köpte inte några presenter till varann då vi inte har så mycket pengar just nu, och sen så tycker vi att det är rätt onödigt..fast man kan ju köpa nåt litet till varann om man vill, det är sött :)
Vi planerade en riktigt god middag och vi hade bjudit hit min kusin för att äta. Vi åt fläskfilé gjord i lergryta i ugn tillsammans med kålrot, färsk timjan, morötter och vitlök. Till det gjorde vi egen klyftpotatis och en underbart god sås. Till efterrätt åt vi vit choklads kladdkaka och fruktsallad och hallon&blåbärssås. Allt var mycket mycket gott vill jag lova! Min kusin tog med sig vin. (Tack Mija för receptet på kladdkakan!)
Efter middagen satt vi o tjöta o drack vin, sen spelade vi lite TP där min kusin vann.
När min kusin hade gått så blev det bara jag & Jonte o vi hade det mysigt som vi brukar ha.

Igår när vi vaknade så insåg vi att det kanske hade blivit lite mkt vin, iaf för Jonte :) Det blev en lugn dag där vi återigen bjöd min kusin på mat. Egentligen var det meningen att Janne skulle ha kommit också, men han hade börjat med nån Nutrilett-kur eller nåt sånt så han ville inte ha mat. =/
Men vi åt iaf en köttgryta med morötter, lök, paprika och zucchini(?) i. Skitgod! Till det hade vi fullkornsris kryddat med lite gurkmeja och små paprikabitar för syns skull =)
Efterrätten blev densamma som dagen innan eftersom att vi hade kvar massor. Äta efterrätt två dagar i rad, lyx!

På kvällen såg jag och min man på film och slappade innan vi till sist hamnade i säng.
Idag börjar Jonte sin veganska, nyttiga 2-veckorsperiod. Precis som det låter så skall han äta veganskt och det betyder att jag kommer nog leva på mackor ett tag framöver.. :) Hehe.. nä, men i detta hus är det oftast min man som lagar maten till oss två. Äter jag ensam så brukar det mest bli mackor o sånt. O jag är jättekräsen så jag äter väldigt lite grönsaker och inga bönor o sån skit, så vegansk mat är nog inget för mig.
Just nu är han ute på en långpromenad. Jag hoppas att det kommer att gå bra för honom och jag får väl försöka att inte läska honom för mycket med saker som han inte bör äta. Kan bli nyttigt för mig med att kanske låta bli att äta så mycket godis o sånt.

Nu funderar jag på att hoppa in i duschen. Har inte en aning om vad som händer idag..? Nån som har nåt förslag?
Ha en bra kväll iaf.

lördag.

Nu har vi sovit gott och ätit frukost. Sen har vi diskat o plockat iordning och även bytt vatten i akvariet.
Det är så ljuvligt att lyssna på musik.

Nu har vi bara duschning och semlebakning kvar på schemat sen är vi redo för besök, Jonte's föräldrar kommer vid tre-halv fyra. Så vi har ju god tid på oss.

Undra vad som händer mer idag?

shalom!

Idag vaknade vi tidigt, trots festandet igår. (Kanske just därför)
Jag behåller detaljer för mig själv, men jag hade det rätt bra igår :)

Drog ner till stan o mötte Jonte's far, vi gick till TaiPak o käka lunch, sen kika vi lite på stan. Vi köpte nya gardiner till vardagsrummet och en ny duk till vårat nya soffbord som vi fick häromdan.

Sen kom Janne och det var riktigt kul, vi hade inte träffat honom på en månad. Vi gick o fikade o kollade lite på mobiltelefoner. Efter det åkte vi hem o började städa massor. Jättefint o mkt fräschare här hemma nu. De nya inhandlade sakerna är på sin plats och lyfte upp rummet, nu ser det inte lika beige ut i vardagsrummet.

Skönt..det har varit lugnt i ett par dagar nu, behövligt..jag orkar inte mer bråk.

Undra vad som händer ikväll? Sitter o dricker ett glas vin...är rätt trött. Imorn kommer Jonte's föräldrar hit för hans mamma ville träffa oss också så vi ska baka semlor tills dess :)

hemmavecka jao.

är hemma denna vecka me om ni inte redan vet det. har hittills inte fått så mycket skolarbete gjort men så har jag ju sportlov nästa vecka också :)

arbetsintervjun gick bra i tisdags och det tycker jag oavsett om jag får jobbet eller inte, eftersom att det var min första intervju nånsin och jag gick ju iaf dit ;)

hmm, har något mer hänt? jag har läst en bok som heter "en sorts kärlek" av Ray Kluuun, jättebra bok!
men jag tänker inte skriva någon recension här för det måste jag ändå göra i skolarbetet.

Idag ringde Janne och han har äntligen kommit hem, så imorgon ska vi kanske träffa honom, det ser jag fram emot! =) Har saknat honom.

Imorgon skall även Jontes pappa komma hit o äta antingen hos oss eller så äter vi på stan.

Jahopp...nu kommer snart en kompis hit så ska fixa lite...sitter o kollar på resor t sthlm...saknar hedda så mycket så ja vill dit snart! så dyrt bara...:S

fan

va sur jag blir!
GAAAAAAAAAAAAH!

måste säga en sak..

Jag är kär i Jonte, han är en STOR kärlek och mannen i mitt liv.


händelser.

Jaa...nu har vårat internet kommit igång igen! =) Vi fick ta hit mammas kompis som var här o pilla o greja i flera timmar, men inget fel lyckades lösas..så vi fick återställa hela datorn så att allt försvann, men vi tog ju hand om bilderna+musiken först såklart.
Men ett fång rosor till Joakim, tack för all hjälp och ditt tålamod!

Helgen har varit mysig delvis och förjävlig andra delar. :(

Vi var hos mamma igår o Jonte lagade en skitgod soppa o så åt vi semlor som han hade bakat. :P
I fredags åt vi också av dom semlorna + att då bakade han pizza också. Mumma!

Nu har äntligen min kusin kommit hem ifrån sin 4månaders-semester! Så imorn är hon hitbjuden på middag! Ska bli jättemys att få träffa henne igen =)

Fick ett samtal förut..o ja ska på arbetsintervju på tisdag! Fan va nervigt... :S