softa

Ja helgen har varit väldigt soft.. lite ångest har jag för att jag inte var i skolan torsdag o fredag förra veckan, ja får ta igen det den veckan som kommer nu. Måste sköta skolan så att jag får va ledig en vecka när jag ska resa till Turkiet.

I torsdags så kom ju Jonte's far hit o lämna saker.. bland annat Jonte's cykel, så nu har vi varsin :)

På kvällen så kom Sandra hit o sov här, vi har inte känt varandra så länge utan är fortfarande i "lära-känna-stadiet" så det var mycket trevligt att ha henne här :)

I fredags handlade vi lite grejer.. bl.a. doppresent och en present till min bror. O så fick jag handla sexiga och fina underkläder och stay-ups o Jonte betalade det, en bra investering tycker han väl :P

På kvällen kom Martin & Janne o vi softade mest, bakade chokladmuffins. Martin sov över här.

Igår, lördag så var vi på kalas för min bror, först hos pappa sen hos mamma. O de hände massa jävla skit där, fick reda på massa skit som mamma har haft för sig. Och precis när vi kom hem till mamma så sticker min brorsa, han har ju lvm o sitter på hem så han hade en personal me sig som skulle vakta honom, men han sprang o skulle möta en kompis trots att han inte fick. Ah, sen kom han tillbaka o hade fått en "present" av sin kompis...de va en bok. Låg massa knark i den o personalen hitta ju de utan att han märkte de..så de måste väl ha blitt ett jävla liv sen när dom kom tillbaka till hemmet när han upptäckte att det var försvunnet..
jävla idioti..det höll ju på att nästan förstöra kalaset...mormor blev ledsen.

Jag orkar fan inte med min familj längre!

..

När vi kom hem så var vi jättetrötta o låg o myste hela kvällen. Idag har vi varit på min kusin Gabriel's dop. Första gången ja såg honom, han är jättesöt!
Ah, de va rätt tråkigt men är väl "tvungen" att gå...alla undrar så mycket annars..

nu är jag pisstrött...vi har nyss bytt vatten hos sköldisarna..ja vill bara sova..undra hur ja ska kunna va vaken i nåra timmar till?

sjuk.

Me sucks.. ingen skola idag, hade ont i huvudet som fan imorse när ja klev upp o ja försökte äta frukost o ibumetin, men de hjälpte inte så ja åkte aldrig iväg :/  o ja känner att det fortfarande ligger lite där o lurar i huvudet.

I eftermiddag kommer Jonte's pappa o lämnar saker.

vad göra?

Idag var det nära att jag inte orkade att ta mig upp till skolan, men jag kom iväg :)

Usch..jag tror att jag satte Jonte i en väldigt svår situation igår. En av hans kompisar ringde vid halv elva, precis när vi lagt oss. Jonte hinner ej svara o skickar ett sms att vi ska sova. Då får han tillbaka ett där hans kompis frågar om han OCH EN TILL som vi inte vet ett skit om kan komma o sova hos oss om typ 2 timmar för dom har ingenstans o ta vägen, de går inga bussar hem vid den tiden.
Ja, vänner är ju till för att ställa upp heter det ju.
Men jag sa att jag inte ville att dom skulle komma. För det första så ska jag upp kvart i sex till skolan, det funkar inte om massa folk springer hos oss vid ett på natten då, jag lät sånt hända förra året i skolan o se hur bra sånt brukade sluta, jag kom aldrig iväg till skolan. Jag måste alltså vara hård på det nu.
För det andra så har jag blivit ännu nojjigare på äldre dar o känner mig mycket obekväm med att låta människor som jag inte vet vilka de är komma hem till mig. Jag har vart med i drogvärlden där mycket hemskt händer o mycket på grund av det så har ja svårt att lita på människor. Som om jag skulle våga sova med en okänd människa hemma hos mig?! nä! så Jonte fick ju helt enkelt säga nej.. och vad hans kompis tyckte om det vet jag ej, men det var nog inte så uppskattat.. :( Ja sa till Jonte flera gånger att han får skylla på mig o säga att jag vägrade osv för det var ju faktiskt så. Men han gjorde aldrig det.. Hoppas att det kan lösa sig nångång iaf.

Idag har jag varit i skolan som sagt och det var rätt lugnt, fanns ej så mycket att göra..men ja gjorde de ja skulle o sen drog vi väl i princip hem, med lärarens lov såklart! =)

När jag kom hem så var älsklingen borta.. :( Hade en lugn men rätt tråkig o ensam eftermiddag. Ja kom hem vid halv ett. Satt vid datorn, mata sköldisarna o diskade. Sen åt ja lite soppa o macka o gick o la mig. När ja hade legat i en dryg halvtimme så kom J hem, vi hann prata lite innan jag skulle dra till stan. Väl nere på stan så stötte ja på Trybbe och Uffe ifrån min klass. Jag var på väg till tandläkaren men innan så gick jag o köpte Jonte's födelsedagspresent, det blir en big surprise och jag hoppas att han gillar den!! :D

Hos tandläkaren gick det bra, allt var i sin ordning o skiten kostade 450 spänn! :S

Efteråt skulle jag ha fikat med min kusin men fick så jävla ont i huvudet så ja ställde in det. Åkte hem, handla godis, har ätit soppa o sett på tv me älsket, nu ska ja sova!!

XX

tisdag.

Igår undrade min lärare om jag alltid har såna rubriker som talar om vad det är för dag, han sa det på ett sätt så att jag uppfattade det som att det skulle vara en tråkig rubrik. Isf kan jag inte annat än hålla med honom, det är en jävligt tråkig rubrik. Men ofta så är jag en jävligt tråkig människa som inte orkar tänka ut några bättre rubriker. :)

Jag har en tröttisdag idag. Är ej i skolan =/

Istället är jag här hemma o försöker få saker som är tvungna att fixas fixade. Jag har diskat och matat sköldpaddor och rengjort deras äckliga pump.
Jag har även hällt på lite mer vatten åt dem eftersom att vattennivån hade sjunkit såpass så att pumpen snart skulle pumpa luft och låta jobbigt.
Jag har pillat massor med min facebook, men det var ingen sak som var tvungen att bli fixad. Jag har även betalat alla räkningar och en skuld till min far. Nu är jag nästan fattig igen.
Iaf efter att jag har betalt Jonte's present och varit hos tandläkaren.
Jovars, sånt är livet.

Nu ska jag duscha och i eftermiddag måste jag åka ner till Ewa i stan. Orka!

lektion..

Magnus prackade på oss en sak, vi var tvugna att skapa ett gmailkonto var. Det är jag klar med. Efter det så skulle vi skaffa oss en blogg på blogspot, men vi som redan har en blogg behöver inte göra det.
Så nu sitter jag här och sitter.. what to do?

Han sa att jag kunde hålla på lite med min blogg, men jag vet inte riktigt vad jag skall göra här. Jag har ju redan skrivit åt er idag =)

måndag.

Är i skolan nu...jippiiiii....eller inte. Vill vara hemma nu o softa :P

Har nyss ätit lunch och innan det så hade jag engelska o sen satt ja o höll på med svensk ordkunskap. Mest tråk faktiskt.

Snart så ska vi ha ämnesbreddning och då har jag valt "Blogg och videoredigering", får se vad det och Magnus (vår lärare) har att erbjuda.

I eftermiddag så händer det inte mycket vad jag vet, det ska bli skönt att bara slappa eftersom att jag är trött, men jag sov rätt skönt inatt som tur va :)

Imorgon efter skolan så ska jag fixa Jonte's present, eller så gör jag det på onsdag. Imorn ska jag även till PsykEwa för o lämna urinprov.

På onsdag efter skolan så ska jag till tandläkaren o så ska jag kanske fika med min kusin.

På torsdag är det väl bara skola..nä just det, Jonte's far kommer på tidiga kvällen för att lämna lite saker åt oss.

På fredag så vet jag ej riktigt. Softa kanske. Min moster o 2 av mina kusiner kommer ner hit o ska bo hos mamma, så det kan hända att jag kanske umgås med dom.'

På lördag så har min bror kalas för han fyller 20 (på fredag tror ja). Då är det först släktkalas hos pappa och sen hos mamma.

På söndag är det dop för min kusin Gabriel.

Där har ni min vecka! Utöver det så ska jag hinna köpa doppresent och så kommer även Martin upp så vi kanske träffar honom nånting i helgen.

Nu ska jag förgifta mina lungor...
Hejdå!

söndag...

Ja, som jag förutspådde så blev hela fredagskvällen riktigt riktigt bra och mysig =)

Igår var vi dock trötta och det mesta var lugnt, vi tvättade över dagen o senare så bakade vi massa gott och underbart bröd.
Blev rätt tidigt i säng och det var så skönt att sova inatt, trots att vi vaknade varannan timme hela natten..det är ju ramadan för grannarna så dom är uppe o kissar hela nätterna för att dom har druckit så mycket o då vaknade Jonte hela tiden o gick också upp o kissade, fast vi har ingen ramadan. Men då vaknade jag varje gång som Jonte gick upp.
Men jag önskar att den natten inte var slut för det var så skönt att sova, känns som att det inte händer alltför ofta då ja känner mig så stressad o har svårt att få en god sömn o så måste ja upp till skolan o sånt.

Idag har vi varit i Vinninga o ätit fisksoppa o äppelpaj hos mina svärföräldrar. Det var riktigt trevligt, tyvärr var vi så trötta så det blev bara ett tretimmarsbesök där idag.
Vi fick 2 jättefina handmålade keramikskålar av Jonte's mamma som hade varit i Tunisien.

Och Jenny var så snäll idag, vi fick låna hennes busskort över dagen för det blir så dyrt att åka när inte Jonte har något kort. =)

Jonte fyller år den 2 oktober så jag har en bra present till honom, hoppas jag =)

Har räknat lite o efter att ja har köpt allt som måste köpas o betalat alla räkningar denna månad så kommer jag att ha ca 2500 kronor kvar. De pengarna ska jag ha till tandläkare och mat och eventuellt en ny väska om de räcker.
Sen borde jag ju spara lite tills jag ska till Turkiet också, men inte lätt när man inte har nåt att spara ifrån :P
Skulden som jag har till Jonte är nu på nästan 4800:- men han har sagt att ja betalar när jag kan. O ja planerar ju att vara ihop med honom ett tag till så de hinns ju med, han är bäst! :D

Nu ska jag dricka mitt thé som Jonte kom o serverade mig o så ska ja äta en macka o fixa inför skolan imorn.

Hare, kanin o  godnatt!

hallå!

Sitter nu här med Jonte och Janne. Vi äter godis, dricker thé, softar, ser på tv, lyssnar musik, surfar, tjötar o har de jättetrevligt =)

Har varit i skolan idag o varit dödstrött :P
När jag kom hem så gjorde jag o mannen korv stroganoff med ris, det blev gott! Har inte ätit det på sjuuuukt länge, de va MINST ett år sedan sist.

Min moster är häruppe på slätta o hälsar på så ja tänkte försöka träffa henne i helgen, men hon har ju ingen mobil så henne e de ej lätt o få tag på!
Får se om hon hör av sig imorn, hoppas det!

Jag tror att denna kvällen kommer att fortsätta vara bra, jag hoppas det för att ända sen igår kväll så har jag mått ganska dåligt o haft mycket tankar i huvudet. Fick veta en otroligt jobbig grej igår... :'(

Imorgon har vi tvätt o på söndag så skall vi till Vinninga för o hälsa på Jonte's päron =)
Det var ett tag sen så det ser jag fram emot, dessutom så har Jontes mor varit i Tunisien, så ja vet att hon har present till oss =)

torsdag.

Ja igår blev det en lång dag i skolan, vi var ju på öppenpsykiatrin i Falköping på studiebesök. Jag var hemma vid halv sex på kvällen.
Jag hade hela tiden trott att vi skulle till den slutna psykiatrin o i bilen på väg dit så fick jag reda på att så inte var fallet, då vart jag lite besviken, för jag visste redan det mesta som hon berättade om där. Men men, vi fick bullar =)

Idag är jag svinigt trött, har varit i skolan o pluggat.

När jag var på bussen hem så fick jag MMS från Jonte, han hade hittat sin ring i hans badrock =)
När jag gick av bussen så hade jag tur, där stod han o väntade på att en kompis skulle plocka upp honom, så vi hann med ett par pussar :)
När jag kom hem så luktade det underbart, Jonte har bakat bröd idag =)
Det var jättegott!

Behöver man vaccinera sig mot Hepatit A och B om man ska till Turkiet?

Nu är jag hungrig..men alldeles för trött för att laga nåt o äta....o Jonte är ej hemma.
Jag försökte locka hit min kära mor och lillasyster för att vi skulle kunna fika eller laga nån mat tillsammans, dom är på min syrras gympa precis här i närheten. Men ja tror att mamma var för trött för det..

Have a nice evening!

onsdag.

hmm, undra när jag skrev sist?
ska kolla.... i måndags.

Ja igår var jag i skolan hela dagen =) Känner mig jätteduktig hehe.
På kvällen så kom Janne hem till oss med lite muffins o så fikade vi, det var najs!
Idag har ja varit på vårdcentralen o tagit ytterligare ett leverprov.. förhoppningsvis de sista på ett tag!!
Är i skolan nu och vi har sett en film om när pappan slår sin fru o kontrollerar hela familjen o barnen mår jättedåligt över de, fan ja va nära på o börja lipa flera gånger.. men ja e ju i skolan så ja får försöka hålla ögona torra :P

Har även skrivit en lång text om utsatta kvinnor bla bla typ.
Nyligen har ja ätit jättegooood lasagne till lunch som jag o Jonte lagade tillsammans igår. Snart börjar lektionen igen och klockan 15 skall vi vara på psykiatrin i Falköping, på studiebesök alltså :)

En tråkig sak som har hänt är att Jonte har tappat bort sin förlovningsring :S :S :S :S !!!!
Det är hemskt.
Har tyvärr inte så stort hopp om att vi kommer att hitta den heller...... :( :(

tjabba!

Min näsa e torr o uppfläkt, ser ut som ja har nån konstig sjukdom så ja gick ej till skolan idag,, PINSAMT att se ut så.. Jonte blev skitsur för att ja inte åkte till skolan.

Väldigt många gånger som jag inte är i skolan så händer de alltid nåt bra för min del, typ att ja får kuk, vi käkar lunch ute osv. :P
Ja, och även idag hände nåt gött. Jontes kompis kom hit o ville bjuda oss på lunch på stan.. åt nån honungsmarinerad kyckling med ris och currysås, jättegott!!

Helgen har varit jättebra, jättesoft, jätteskön och jättekul.
Softade rätt hårt i fredags, var även på Maxi o handlade o käkade på donken. Kom i säng rääätt sent på natten. På lördagskvällen var de ju fest o de va trevligt, vi fick skjuts hem så vi var hemma till midnatt. Då fick vi besök av en kompis, så lite efterfest blev de ju iaf. Om man nu kan kalla de fest när det var thé och ingen alkohol inblandat :P
Men vår kompis måste nog ha haft lite roligt åt mig iaf för ja tappa ut mat på byxorna så då gick ja omkring me en handduk runt höfterna som ja tappade hela tiden o då sa Jonte att han ville se mig i kjol istället.
Men vi hade en jättetrevlig stund vad jag kan minnas, även efter att vår kompis hade åkt hem =)

Men igår så var ja rätt trött efter denna galna helg..........

Nu sitter J och hans kompis o ser på film o ja tråkar vid datorn..har lite ångest över att ja inte gick till skolan. men jag har iaf städat lite härhemma....men men... HEJDÅ!!!

fegisar.

Va fegt av alla anhängare av min blogg! Endast en människa har erkänt läsandet. :P

Igår var jag också i skolan, jag fixade min del av grupparbetet om miljökatastrofen bla bla. Dessutom började jag lite smått på min miljöbok, den är det enda jag har kvar för att kunna få Naturkunskap A på min meritlista.

På eftermiddagen fick jag sluta 2h tidigare för att jag skulle åka o ta ett CDT-prov till, allt blev lite stressigt, men jag fick ihop det ändå. Min älskling kom o lämnade cykeln till mig när jag anlände till stationen, så att jag skulle hinna ta provet innan de stängde.

Senare åt vi god mat, gjord av Jonte och då jag var för lat för att tvätta mitt hår så gjorde han även det =)


Idag har jag också varit i skolan o redovisat grupparbetet m.m. Massa tråkigt regn idag, blä!

Imorgon så är vi bjudna på fest. Min far ska förlova sig o dessutom fyller hans jänta år.

Igår fick jag en present av min mamma, en resa till Turkiet! Flyg, hotell, all mat, all dryck (även alkohol) är inräknat, får även nån kroppsskrubbning lr va de nu va.. =)
Ska åka med min moster o hennes gubbe o deras två barn, o 2 av mina småsyskon.
Egentligen var de mammas biljett, men hon ändra sig för att hon e så flygrädd o lite andra saker. Tur för mig :P
Synd bara att Jonte inte kan följa me =( fanns inga biljetter kvar.. men han sa att de va lugnt att ja åkte ändå, han kanske bara tycker att de e skönt o slippa mig i en vecka :P
hehe nä, men klart de e skönt med ensamtid ibland!

Ha de gott!

onsdag.

Idag skulle jag till skolan, vi hade sovmorgon för att vi skulle göra studiebesök på kvinnohuset här i Skövde kl. 9
Det var mycket intressant där o när vi var klara så gick vi o åt lunch på Skafferiet.

Efter det så tyckte vi inte att det var så stor idé att åka tillbaka till skolan, onödigt att åka fram o tbx bara för att sitta o diskutera lite, så vi åkte hem till Jenny o satt där en stund istället. Soft me onsdagar då vi e 5 pers som har lärarlöst! :P

Har vart lite trött nu på eftermiddagen o just nu har vi besök. Vi var nyss i djuraffären o skaffade stenar till sköldisarnas akvarium, innan var det helt tomt, rätt trist för dom. Så nu ska vi börja lite smått med att pynta där i, men de får ta sin lilla tid, ty det kostar pengar! (stenarna kostade 105 spänn o ja vet inte hur många kg det var, 10 kanske?)
Skaffade dessutom en ny pump också. Den andra la av imorses... :S Den tålde väl inte min grovstädning av den, blev för ren eller nåt =)

tisdag.

Kände mig inte tillräckligt kry för skola idag, har börjat hosta massor under natten :S
Såfort det känns som att det börjar bli bättre så blir det sämre på nåt annat sätt, när halsvärken gick över så blev ja ännu mer snorig o nysig o när de lugna ner sig så börja ja hosta massor. Konstig sjukdom det här :P

Men imorn ska vi iaf på studiebesök på Kvinnohuset så då tänker ja fan gå till skolan även om ja hostar eller snorar.!

Idag är det dubbelavsnitt av Gilmore Girls, det är bra. Det som är mindre bra är att det är de sista avsnitten forever! :/
Snyft.
Yäyä.

sjukdag.

Mm, ingen skola idag. Eftersom att ja nyser massor så skulle det  vara alldeles för pinsamt om jag råkade nysa ut massa snor...o sen att ja hade vart tvungen att gå till toan hela tiden för o snyta mig.
Men ja känner mig bättre än igår iaf så de e ju bara o hoppas på att de blir bra tills imorn =)
För imorn vill ja faktiskt kunna ta mig till skolan.

Har vart en rätt bra dag ändå.. Jonte fick rätt bra nyheter som lugnade honom, jag lämnade urinprov utan anmärkningar, Janne var här o drack thé, har kollat på film med älsket, ja har fått lite ensamtid idag o de kan va skönt ibland, fått veta att min far o hans tjej ska förlova sig + att hon fyller år så vi är bjudna på party, o om en dryg timme kommer älsket hem o han har med sig pizza då! =)

Missa ja nåt i skolan? Är bra sugen på att få höra om den lilla klassresan o dess händelser :P

Hm... Folk folk folk, jag är nyfiken, vilka är ni som läser min blogg? Namnge er genom en kommentar om ni vågar :P

rent.

Så lyckades vi döda en timme genom att skrubba balkongen o putsa fönster, och ja, mata sköldisarna också såklart!


Vi har ätit, potatis, stek, sås, morötter. Gott!


Produktiv dag.

pump.

Jag är ju så grym!

Tillsammans med älsket tömde jag vattnet i sköldisarnas akvarium. Sen hällde jag i nytt vatten.
Och så skulle älsket egentligen åkt o köpt en ny pump, för den vi har har cp:at sig. På senaste tiden så har den låtit  massor o sköldisarna har varit rädda för den och vi har stört oss på den så vi har fått dra ur sladden o sådär. Ja har t.o.m. vart rädd att den skall sprängas!

Men så tänkte jag göra ett sista upplivningsförsök, så ja rengjorde den som fan, på ett sätt som den aldrig har blivit rengjord förr kan jag lova! Jag rensade i massa skumma vrår o tog isär den mer än vanligt, det är ju bäst att göra ett sista tappert försök, tänkte jag. Då en ny pump kanske går på några hundra?
Så efter mycket om och men så stoppa ja ner den i vattnet, o TRO PÅ FAN att den funkar bra igen =)

Jag anser mig nu ha tjänat några hundra kronor till denna familj.

YEAH!

söndag.

HAHAHAHA Andreas!!! :D :D :D you wish! ;P

söndag..o fortf sjuk... hoppas ja bättrar på mig så ja kan gå till skolan imorn...
eller ah.. "hoppas" gör ja väl inte direkt, men de vore kanske bra o inte missa massa dagar i skolan den här terminen också.. =)

PROSIT!


lördag och sjuk

Jag är sjuk!
Ont i halsen, nyser och snorar.. :S

Sen jag äntligen fick pengar så har jag spenderat dom på en del saker:
- Skuld till mor på 1600:-
- Skuld till far 600:-
- Betalat en del av skulden till Jonte.
- Köpt en ny jacka
- Ätit lunch ute
- Köpt 3 par nya stringtrosor
- En ny bh
- 2 toppar
- Mat
m.m.

Hmm, har inte så mycket pengar kvar nu =) =(

Vi såg på filmen "Hata Göteborg" igår, den var väldigt rolig och bra =)

torsdag.

wiie, köpte en ny jacka idag :D :D :D
den är fin!

börjar nog bli sjuk, har jätteont i halsen o e slö i kroppen typ..

tisdag.

orka.. med skolan idag. bättre att vara hemma o knulla :)

har även en del att fixa.

bye

...

för er som liksom jag har tråkigt.


Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? hmm, för några år sedan så kunde jag tänka mig att vara med i Big Brother, men jag vet inte nu längre.
Vilken årstid tycker du bäst om? våren/sommaren
Brukar du sjunga i duschen? nej
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? ingen
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
Laddar du hem musik och film från internet? jo
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? köpa hus.. eller bil...eller radhus..eller bostadsrätt.. =)
Vad är det bästa med julafton? julklappar o mat =)
Tänker du mycket på ditt utseende? mja, en del
Vad får dig att slappna av? sova, sex, musik, läsa
Tänker du ofta på sex? oh ja
Är du skyldig någon pengar? ja, mamma, pappa, jonte och FK, csn
Är du mörkrädd? ja, spec när ja e ensam
Bär du glasögon eller kontaktlinser? både och, men inte samtidigt :P
Vilken färg är snyggast? mheh..typ de flesta
Tycker du matte är svårt? nja, sådär, en del
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej inte alls, det är viktigare att ha snygga kläder
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? pengar , eller en bil
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? allt mellan 8 och 12 kanske
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? mig själv, lr min familj :S
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? äh, folk får väl göra som de själva vill
Hur många gånger har du fuskat på ett prov? har väl hänt, har ej räknat
Bor du utomlands? i förhållande till?
Hur länge varade ditt längsta förhållande? 1½ snart och det varar fortfarande
Har du piercing? i tungan o öron..har haft i läppen också
Vart skulle du helst vilja ha piercing? bröstvårtorna
Bråkar du och dina syskon ofta? ja
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? jonte
Läser du ofta böcker? ja
Vad föredrar du för sorts filmer? drama
Vad slösar du mest pengar på? har inte så mycket att slösa av :P
Vill du gifta dig? ja
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma? nej de brukar ja inte göra
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? sjunde himlen, my name is earl, desperate housewifes, 2½ men, gilmore girls, one tree hill.
Vilka husdjur har du haft innan? kanin, hund, fiskar, fågel, katter,(allt när ja va liten) nu har vi bara sköldpaddor
Vad förknippar du ordet skolstart med? fyfaan
Var badar du helst? badkar, äventyrsbad
Vad dricker du för alkohol? drinkar, vitt vin, cider....öl..
Vad använder du för droger? som om ni har me det o göra ;P
Vilka djur är du mest rädd för? ormar
Vad tycker du om monarkin? för jävligt
Vilken musikstil tycker du bäst om? kan ej välja
Vilka språk kan du? svenska, engelska
Gillar du att dansa? haha, mjo
Vad har du för klädstil? bekväm o alldaglig typ.. =tråkig kanske
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? trist kanske(för oss som röker), men nödvändigt och bra
Hur vig är du? vet ej, känner mig stel som en 70-åring
Vad dricker du helst när du är törstig? kolsyrat vatten
Vilken är din favoritglass? choklad, sandwich
Vilket kaffe sörplar du helst? cappuccino "sweetened"
Vilket mobilmärke föredrar du? gäsp
Vill du gå ner i vikt? ja
Vad har du för personlighet? blyg, omtänksam..hm, vafan vet ja?
Har du varit deprimerad? ja
Tror du på livslång kärlek? jag tror på att man kan få kärlek att hålla livet ut om man underhåller kärleken
Vad äter du helst när du ser på film? chips/godis
Lever dina föräldrar tillsammans? nej
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? nej
Har du tandläkarskräck? nej, lite ibland kanske..om ja ska borra lr nåt
Vad heter du i mellannamn? maria (maria therese)
Har du någongång haft självmordstankar? mm
Är du en morgon eller kvällsmänniska? kväll
Var är du född? skövde
Vilken ögonfärg har du? grönblåa
Vilken hårfärg har du naturellt? blond
Biter du på naglarna? ibland
Är du beroende av något? nikotin& kärlek
Hur ofta motionerar du? alltför sällan
Svart eller vitt? svart eller vitt
Mjukt eller hårt? beror på va du syftar på
Homo eller hetero? hetero
Höger eller vänster? rakt fram
Stor eller liten? jag är liten
Göteborg eller Stockholm? båda två
Landet eller storstan? stan
Kram eller puss? båda
Vagn eller buss? va äre här för jävla frågor?
Hyrfilm eller bio? hyrfilm
Gräs eller grus? gräs
Piggt eller opiggt? piggt
Pasta eller potatis? potatis
Tjänare eller tjäna? tja
Is eller mjukglass? vanlig glass
Natt eller dag? natt så man får sova
Rakad eller orakad? rakad
Biffig eller slank? på vem?
Popsnöre eller sportfåne? ?
Naken eller pyjamas? naken
Linda Skugge eller Linda Rosing? -
Kaffe eller te? te
Engångssex eller engångstallrik? sex
Plastbestick eller plastbröst? plastbestick
7-eleven eller Pressbyrån? pressbyrån får ja väl ta eftersom att vi inte har 7-eleven här :P
Glasögonorm eller linscooling? linser
Plugga eller jobba? sova
Planka eller pröjsa? pröjsa
Yngre eller äldre? ?
Lång eller kort? jag är kort
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne? hm, beror på hur starka åsikterna är och hur mycket personen uttrycker dom. (håll skiten för dig själv, typ)
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? hm, det kan gå, men de e olika, beror på situation
Tycker du om ord? gillar att lära mig nya ord
Finns det någon du ogillar starkt? ja
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? konflikträdd
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? inte bra på att be om hjälp tror ja, eller de e olika
Är du svartsjuk? kan vara ganska svartsjuk
Vad gjorde du igår kväll? softade
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? ja
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? nån papperslapp
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? säkert
Tyckte du om att gå i skolan? nej så jag gick inte i skolan
Vad har du för mobiltelefon? sony ericsson
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? nej, men under (finns ingen plats bakom)
Hur stor hårddisk har du? vet inte
Har du överkast på sängen? ja när ja orkar bädda sängen
Har du brutit något någon gång? nej, bara stukat/vrickat
Har du blivit sövd någon gång? tror inte det
Har du varit med på TV? ja, har synts i tv lite snabbt
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? laga mat
Använder du tofflor? ja
Använder du morgonrock? ja
Är du en Besserwisser? nej
Kan du dricka mjölk som ?gått ut? för 3 dagar sen? inte om den e dålig iaf

musiktips.

Höj stereon o sätt på dessa låtar:

Pet Shop Boys - Send me an angel
Armand Van Helden-I Want Your Soul (Fake Blood Remix)

Hihi, jag är glad. Förutom allt krångel som har med körkortstillstånd, urinprover, leverprover och länsstyrelsen att göra. =)

måndag.

Hej hopp!
Skolan var rätt trökig idag.
På måndagar har vi Matte och Engelska på förmiddagen. Och jag är klar med Matte A och orkar inte läsa Matte B så då kommer ju frågan; Vad ska jag göra under mattelektionen?
Jag frågade engelskaläraren om jag skulle vara med på hans engelskalektion under min mattelektion, men det tyckte väl inte han att det direkt behövdes, utan jag skulle kolla om det fanns andra ämnen som jag behövde plugga lite i istället.
Så jag var med på första engelskalektionen, sen på rasten gick jag till Bosse och frågade om det fanns nåt ämne som ja behövde plugga ikapp i, men han tyckte att i första hand så skulle det väl vara svenska isf. O då skickade han mig vidare till svenskaläraren, men hon var rätt upptagen idag så ja får prata med henne imorn istället.
Så vips, hade ja inget att göra lektionen innan lunch, och efter lunch så skulle vi ha reseinfo, men jag ska ju inte följa med på klassresan så då tyckte jag att det var onödigt för mig att gå på det, så då åkte ja hem =)

Vet inte om det var rätt av mig att göra så, men jag gjorde de ändå. Fick skjuts ner till station av Daniel på hans moppe =) Taaaack! :D

En sak som var trökig var att mitt batteri i mp3n tog slut på bussen redan imorses till skolan, o så skulle ja köpa ett nytt i skolan men så hade dom inte öppet just då. (dom säljer styckvis där)
och på konsum säljer dom ju inte styckvis o ja hade inte så mycket pengar så ja kunde handla nya där :/

Men, men, ja hade en bok som räddade mig. När jag skulle av bussen så ser jag Odis =) Vi har alltså åkt på samma buss hela tiden utan att se varann, trist. Men vi fick en liten pratstund när vi gått av ändå =) Mycket roligt att träffa honom, vi har inte setts på drygt 1½ år, bara snackat på msn.


Sen jag kom hem så har jag ringt Csn, Länsstyrelsen och banken. Har öppnat posten, surfat på datorn, rensat lite papper, pratat med jonte.

Vi ska äta tacos idag :D :D~~

skön helg.

Helgen har varit skön, har kommit till en del insikter också. Det var väl på tiden.



----

Barndomens glada lekar är förbi, ungdomens glada år är förbi.
Lite bitter kan jag känna mig ibland, men jag är glad över att kunna gå vidare.


Musik..musik är en skön grej asså. Och kärlek.

Vad händer i veckan då? Skola. Och antagligen inte så mycket mer, vad jag vet än ;P