mmmm..

Nu har vi varit o handlat o de va skoj o träffa Janne igen. Jag och Jonte har gjort köttfärspaj för fulla kastruller härhemma och den är klar om 10 minuter. MUMS!



fredag

Idag har ja vart i skolan och strax så ska Janne komma o hämta mig o Jonte, vi ska följa med honom o handla mat för han tyckte att det var tråkigt att göra det ensam...Blir bra, kanske vi också kan få lite handlat om Jonte har lite cash..eller så frågar ja pappa om o få låna då kanske.. Måste dra nu.. big plans tonight! :P

=)

Yes! Csn har finally beslutat att ja ska få pengar..så se till att skicka dom nurå förfan!

Usch, fått reda på lite bad news idag.. :/


Jag är hungrig. Älsket frågade vad jag ville ha att äta, så ja föreslog hans bultande begär i min mun och min "skäggbiff" åt honom... Mohahahahahaha! Så förbannat rolig är jag...eller inte... =)


Hjälp till att rädda världen!

hmm..

Igår gick jag o la mig 20.30..det var skönt. Fast jag läste en stund så jag somnade inte direkt. Känner mig inte pigg och utvilad idag, men jag var heller inte död imorse :)

Hmm..fikat var äckligt idag och dessutom så fick ja ingen plats på bordet där mina kompisar satt så ja fick gå till ett eget bord.. =(
Dom kanske hade gjort plats åt mig om ja hade sagt till, men ja vågar inte riktigt göra min röst hörd.. gaah, ja hatar min sociala fobi.
Såfort ja hamnar i en svår sits så vill jag såklart bara fly. Vill hem nu.. Men det löser ingenting, i guess, så jag får väl uthärda lite till. :S

När rasten är slut så ska vi se på Al Gore's film (heter han så?) "En obekväm sanning". Det roliga är att vi skulle se den förra året med, men ja åkte hem då o struntade i det, vilken tur. För jag har inte lust att se den två gånger.

Jessica: Jag är inte sjuk, ja måste ta leverprover för att dom ska kontrollera mina värden så att jag inte missbrukar något. Eftersom att jag är straffad så måste jag göra det för att kunna få ett intyg så att jag får lämp. På begäran av Länsstyrelsen är det :)

trött...

...så fruktansvärt jävla trött bara... känns som att mitt huvud kommer att implodera.

Behöver en Naturkunskap B-bok... nya kostar dom 300 spänn.. har ej råd me de. så då får ja strunta i den kursen =)
Nån som läst det ämnet?

Hur ska ja orka med allt som jag ska/måste/vill/borde göra?

Och imorn slutar vi 16.10 ja.. kommer va i Skövde halv sex.. yeah.. ja kommer förmodligen att vara död då så Jonte har lovat o möta upp mig på station här i stan för att ledsaga mig hem =)
Han har dessutom lovat o laga mat åt mig. ;*


Skulle fikat med Jessica, Jenny och Frida i tisdags efter skolan (ev. skulle Sara och Daniel kommit också). Men sen skulle Frida visst klippa sig så de blev ej nåt. :/


Idag har vi varit självgående i skolan. Vi som går sista året-social profil, har redan haft såna lektioner som dom nya nu kommer att få i ett år. Så därför får vi ha egna lektioner, planera alltsammans själva, vad vi vill göra, om vi vill åka på studiebesök osv. Vi har ingen lärare på onsdagar, förutom att vi ska träffa honom kl. 11 o bara stämma av vad vi gör o så. Utöver de så är vi helt fria o självgående :P

Drog en sväng upp till vårdcentralen idag me. Var tvungen o ta massa leverprover, så gott folk, håll tummarna för att mina värden inte e för höga =)
Isf kan ja få problem..

Nu har Jonte lovat mig att cykla till Maxi o ta ut pengar åt mig så att jag kan köpa ett nytt busskort imorn bitti, visst är han bäst?!

O jag ska nog bara försöka bli av med min huvudvärk som har funnits där av o till hela dan... Ja vill sova.

måndag.

jobbig kväll igår. massa svåra situationer. jag känner mig som en dålig människa.
sov inte bra inatt, mardrömmar, svårt att få bort från näthinnan. ångest.

ont i magen. ingen skola.

söndag med funderingar.

aaaw, tack för kommentarerna :) dom piggar upp!

E: Nja, de har börjat massa nya människor i klassen, men jag har inte vågat prata med nån än typ :P Dom flesta ligger väl mellan 18-22 kan jag tänka mig, förutom en som är 40 kanske? Kom och hälsa på!!! :D :D fast du får säga till i förväg så att jag är i skolan den dagen :) men ska försöka vara där liiite oftare än ja va förra året.
(Eller kom tillbaka o gå ett år till :P )


Jag började fundera på att hoppa av skolan.. o gå Komvux här i Skövde istället, på så sätt slipper jag det jobbiga pendlandet och väntan på bussar och gå till och från bussar, som är en stor del av att jag hade så hög frånvaro förra året.
Men om ja hoppar av nu så är jag bara halvfärdig i de flesta ämnen vilket betyder att jag måste nog läsa om allt, och orka! Dessutom blir det nog svårare och hårdare med att klara av de betyg jag måste ha för att komma in på högskolan sen. När jag insåg detta så började ja lipa o kände att jag kommer aldrig orka eller klara av det jag vill göra.
Kommer ja väl in på högskolan sen så kommer det va mycket jobbigare med pluggandet, och en del kurslitteratur kommer säkert vara på engelska, vilket jag suger som fan på. :S
Plus att den utbildningen som jag vill gå sen inte finns i Skövde. Närmaste är Jönköping. Och som sagt; ORKA pendla.
o ja vill ju inte flytta..... inte utan jonte. hur lätt är det att fixa lgh i jkpg?????!!!

Så jag satt o grät men försökte att inte göra det eftersom att jag skäms över att gråta inför människor och Jonte som är en människa satt ju mitt emot mig. Hmm...ja, det är pinsamt att gråta inför honom med. Jag ser så ful ut när jag gråter =)
Jag kände: Jag skiter i allt, jag kommer i bästa fall att få jobba på McDonalds eller nåt.

Jag känner: Hmm..så svårt att förklara. Men ska göra ett försök. Jag känner att såfort jag har varit hos en läkare så känner jag mig missnöjd, för att jag har inte fått det som jag gick dit för. Varför gick jag dit? Inte nödvändigtvis för massa mediciner, jag får ändå bara skitmediciner, inga mediciner som jag känner hjälper mig, eftersom att dom vet om min bakgrund med droger o bla bla.
Det jag vill ha är avlastning..jag vet inte. men inte en sån jävla press på mig att jag måste göra något. De senaste åren har jag bara hoppat på sysselsättningar för att andra säger till mig att jag ska göra det. Inte för min egen skull. Och allt har varje gång slutat på ett sätt: att jag inte orkar mer.
Känns som att jag försöker säga till läkare och andra personer hur jag känner, men dom verkar inte förstå mig. Antagligen så vågar jag inte uttrycka mig ordentligt utan bara rätt mesigt och sen godtar jag det dom säger (oftast bara goda råd om hur ja ska orka vidare) men jag går därifrån missnöjd som fan.
Jag vet att läkaren inte kan gissa sig till hur jag känner mig om jag inte berättar. Men jag kan inte berätta. För jag kan inte sitta o lipa framför en läkare o säga att det enda jag vill är att du sjukskriver mig och låter mig ta det lugnt för en gångs skull för jag orkar inte mer.
Som när jag var hos läkaren i tisdags...jag berättade om massa saker som hänt, saker som är jobbiga. Jag sa att jag på nåt sätt skjuter bort det och känner ingenting av det. Men jag sa också att jag är rädd, för att jag vet inte hur länge jag kan trycka undan saker, att det känns som att jag vilken dag som helst måste möta allting och jag vet inte vad som händer med mig då. Vad hände? Jag fick bara några råd av honom.

Det känns som att jag hela tiden måste ta mig i kragen för att orka med varje dag, men jag orkar inte längre ta mig i kragen...
usch.. va snurrigt allt är och vad snurrig denna text kanske blev...................................... =)


för övrigt så funderar jag på en sak... hmm.. man säger ju typ "fri som en fågel". men jag tycker inte att fåglar är så fria..(jo dom kan flyga vart dom vill) MEN, om man studerar en fågel som äter från marken några meter ifrån en så är fågeln helt ryckig o tittar sig omkring hela tiden, vilken jävla paranoia! jajaja

Helgen har varit rätt lugn, vi har cyklat en del, (läs Jonte cyklar, jag sitter på pakethållaren). Kollat på film och softat.
Idag har vi varit hos svärföräldrarna o ätit middag.

onsdag.

OMG.

Skolan började idag. Och jag är redan trött på den..
Såååå fruktansvärt tråkigt/jobbigt/förjävligt att gå upp  05.45 varje dag för att åka dit.
Hela detta skolåret känns som att det kommer bli skit. Alltså, riktigt bad, typ.
Ingen Daniel att åka med längre när det är kallt eller för att hinna med de bekväma bussen som gör att man är hemma en timme tidigare istället för att man ska behöva åka över hela slätta (nåja) innan man kommer hem.

Och så har det börjat massa nya folk på skolan. Och som den lilla fega, blyga skit jag är så vill jag bara helst gömma mig i ett hörn eller bakom någon bok.

Och schemat suger på sina ställen, faktiskt. Förra året slutade vi halv tre varje dag, förutom på fredagar då vi slutade vid 12. Men nu är det annorlunda, 16.10 (!!!) på torsdagar.. :S hur orka?

Jag är ett jävla klagomonster, jag vet. Men jag tror att jag får klimakterieyttringar av min antibebismedicin..för jag SVETTAS som en tok, flera gånger om dagen. usch usch usch, det är jobbigt.
+ att jag ska ha mens om ett par dagar så jag är väl sur för det.
Men ibland måste man få klaga också.

...
Men veckan innan skolan började var bara behaglig och mysig. Jag läste ut en bok på nånstans mellan 600-700 sidor på en vecka. Nu har ja börjat på tredje delen av den serien (och den sista). Den boken är på strax över 700 sidor. Bra bok =)


Näe..inte min dag idag. Jonte har lovat mig att vi ska gå till affären så jag kan få köpa godis...sen tittar vi väl på nån film eller nåt.

Bajs. (mogen thess)


tisdag.

Vilken skruttdag. Nästan.
Den har väl inte varit dålig, men så mycket har inte hänt. Det bästa var väl att jag och J idkade älskog förut.
Annars så gick vi upp kvart i sex för att vi skulle tvätta, lyckades somna om sen o försov oss en timma när vi skulle i med ny tvätt. Men lyckligtvis så hann vi tvätta allt ändå. Tråkigt nu bara att det ligger tvätt överallt som skall vikas och in på sina platser. Det görs ju liksom inte av sig självt. Utan någon (troligtvis jag) måste ta itu med det.

Vi har ätit kycklingwok, det var mumsigt. (Jonte gjorde)

Jag ringde skolan...har äntligen fått ordning på Csn-papprerna och postat dom!

Sett på tv... och just nu surfar jag samtidigt som jag matar sköldisarna. Spolar upp lite vatten i vasken i köket, lägger i en sköldpadda och lite mat....väntar...plockar upp sköldisen och lägger ner den andra.. kul kul.

Imorgon ska vi kanske åka hem till Jonatan & Erika för att fira Fatima lite i efterskott. Vi köpte två jättesöta klänningar till henne häromdagen.

Nu ska ja kolla sköldisen om han har ätit upp. Sen ska ja se på Gilmore Girls.
Ha en fin kväll allihopa!

måndag.

Skulle varit hos Ewa idag, men orkade inte. Istället har vi haft besök av Martin som flyttar till Växjö på onsdag för att plugga i ett halvår, så det var dags att säga hejdå!

Sen cyklade vi ner till biblioteket. Där skrattade vi åt en människa som var helt störd o stod o skrek på bibliotekarierna för att hon hade fått en räkning. Hon tyckte att de var orättvisa mot just henne och hade det varit någon annan så hade de tagit bort skulden och tyckt synd om dem. Och hon skrek om att det var gubben med den svarta hatten som dom skulle prata med, han som var dum mot henne. (Ja, hon var efterbliven) Stackars människa.

På hemvägen stannade vi till vid en ICA-affär o handlade lite frukt o grönt, så vi fick nyttigt mellanmål =)

Har bara 14 dagar på mig att läsa ut en jättetjock bok. Och 14 dagar är väl helt ok egentligen och rätt lång tid. Men det får ju inte vara nåt sölande precis.

Igår fyllde jag sköldisarnas akvarium med nytt vatten, hoppas att dom blev glad över det.

Nu skall jag nog mysa med Johannes och sen kanske jag ska ta o diska!

Ringde Csn idag och tanten var otrevlig :( Jag gillar inte Csn.....

Hatar verkligen att skolan börjar nästa vecka. :S


Tack Andreas för den söta kommentaren =)

update.

I fredags kväll så var det lite fest härhemma. Min kära vän Jonatan kom hit och vi hade vääääldigt kul hela natten. En del saker var väl mindre kul som att vi fick gå ut och ta hand om en kille som var min vän men som inte är det längre. iaf så tog vi hand om honom för att han var för full o väck. Det var inte kul för att jag är sur på honom, men samtidigt så kan man inte bara skita i det och gå därifrån.
I vilket fall som helst, det var underbart att ha Jonatan här =)

På lördagen mådde vi som man kan göra dagen efter fest så det blev ganska lugnt då. Idag har vi också softat och lagat en riktig söndagsmiddag med potatis, fläskfilé och sås och svart vinbärsgelé...mmmmuumma!

Imorgon skulle jag egentligen åkt till Linda o hämtat min video men hon har blivit jättesjuk så vi får ta det senare i veckan. Men jag ska till biblioteket för att hämta en bok som jag har reserverat, yeeaaah!

Skolan börjar om drygt en vecka och jag vill verkligen INTE! Känner på mig att detta året inte kommer bli lika bra som det förra.... :(
Har heller inte lyckats fixa nåt med Csn (blanketterna är ju fortf skitkrångliga att fylla i, jag måste vara dum) så jag vet ej när jag får mina pengar. :S

Lite bilder från helgen.



wow
Jag, som ni ser.

thess o jonatan
Jonatan & jag på balkongen.


thess
Jag är lite sliten, klockan är 03:30.......



puss
Att pussas med Jonte är ju en av de bästa sakerna som finns!


love
- Hej, vi är kära i varandra.

fin bild.
En fin bild på oss tycker jag.


puss
PUSS!


jonatan, jonte & jag
Jonatan, Jonte och jag!! <3


Nellie
Ny bild på min söööta lillasyster Nellie!! <3


Ja, min pappa har varit med sitt jobb i Umeå. Då åkte hans ex (dom bor i Piteå) ner dit så att han fick träffa Nellie (äntligen!), för hon vägrar låta Nellie få åka ner hit till oss, hon är rädd att pappa ska behålla henne eller nåt, vettefaan, men ingen av oss har iaf träffat Nellie på nästan ett år. Men så fick pappa göra det nu och efter det så skickade han den här bilden till mig. Fan vad jag saknar henne!


En sak som har hänt, men som jag nog inte riktigt har känt på ännu, är att min ena lillebror försökte ta livet av sig i torsdags...... ......................................................ah..........bajs

fredag.

Fan. Jag gillar inte att skriva massa blogg när jag mår piss för hur kul kan det vara att läsa då?
Och när jag mår riktigt bra så känner jag mig bara jättekär och vill berätta för all hur kär jag är. Och det blir väl också lite tjatigt i längden?

Dessutom är jag för lat att skriva när det inte händer nåt speciellt i mitt liv. Eller ja, det händer ju en del saker. Men en del kan jag inte skriva om av respekt inför de personer som kan tänkas vara inblandade eller för att jag inte vill lämna ut mig själv för mycket.


Denna veckan har iaf varit rätt kaotisk. X rymde från sitt hem i lördags. Eftersom att X har LVM så blev det efterlysning. En (nu föredetta) nära vän till mig lånade ut sina injiceringsverktyg till den här personen. Och utlånaren vet MYCKET VÄL vad jag tycker om det, och han har lovat mig att inte göra det. ÄNDÅ gjorde han det. Jag känner inte att han förtjänar mig mer efter det, han förtjänar inte allt som jag och Jonte gör för honom, efter allt vi har ställt upp.

X kom hem till oss i måndags efter lunch, strax före att jag skulle springa till bussen. H*n hade ställt till med massa saker som gjorde att hela måndagsmorgonen blev kaotisk och jag mådde skitdåligt. h*n då kom hit mitt i allt så bad jag henne/honom att gå så att inte polisen kommer hit och letar efter henne/honom. Jonte är den som alltid tröstar mig såfort det blir problem med den här personen, så han tappade helt förståndet och tryckte upp X mot väggen och skrek åt honom/henne. X sprang härifrån och jag fick skitdåligt samvete och sprang ut och leta, men lyckades inte hitta. Dessutom hade jag bråttom till bussen.

Det känns i hjärtat när X ringer hit och vill sova här för att h*n inte har nån annanstans att ta vägen. Men jag kan verkligen inte ställa upp på det, jag ska inte göra det enkelt för X att missbruka och det gör jag genom att hjälpa med pengar, mat och sovplats. Det ska inte heller vara en dans på rosor för X att vara på rymmen. Genom att inte hjälpa med tjänster och pengar så kanske X tröttnar snabbare på att leva i den där misären...Det sliter på kroppen att aldrig ha en riktig säng att sova i, att aldrig ha nån mat eller pengar.

Äntligen är X iaf hittad av polisen och tillbakakörd till sitt behandlingshem. Jag kan äntligen släppa den akuta oron. X hade innan rymningen varit inlåst i 2 månader, och under de 2 månaderna mådda jag mycket bättre än innan h*n blev inlåst. När h*n sedan rymde så kom all oro och ångest tillbaka direkt.


I övrigt har veckan varit rätt bra. Jag och Jonte bakade bullar i tisdags och fick besök av min kusin på kvällen. Vi lyckades även slarva bort vår ena sköldis (Pucko). Ingenstans fann vi honom, till slut hittade Jonte ett hål i garderoben som vi anade att Pucko kanske tagit sig in i (han har gjort det förr i Jonte's förra lgh så att han fick såga hål i garderoben).
Så Jonte var nära på att börja såga även denna gång, men efter ytterligare lite letning så hittade Jonte honom. Vi hade letat mycket och noga, men tydligen inte tillräckligt noga :P

I onsdags så kom Jonte's päron hit och vi käkade toasts, äppelpaj och bullar =) Gick en lååååååång promenad (jag fick ont i fötterna och blev lite gnällig) och när vi kom hem spelade vi SkipBo innan dom skulle åka. Vi fick en ny lampa till hallen utav dom också :D

Under onsdag kväll så kom Sandra hit (inte den gamla Sandra utan den nya =) ) och hon hade med sig en vän/pojkvän. Killen drog visserligen efter en liten stund men Sandra var kvar och vi tjötade skit, drack thé och åt bullar.

Sen dess har allt varit rätt lugnt. Vi traska till Maxi igår, vandrade igenom Blomsterlandet, köpte present till Fatima som fyllde 2 år i söndags. Jonte upptäckte att han hade fått återbäring på skatten, det var härligt =) Så vi gick o handlade mat också.

Idag är Jonte i Lidköping och hälsar på en vän, lite tråkigt att vara ensam, men som sagt; det är en sak som jag måste bli bättre på.
Senare idag är vi bjudna på Fatimas kalas, men både jag och Jonte har svårt när det är massa folk på en såndär tillställning, eller ah.. svårt o förklara. Men vi sa det att vi kan komma en annan dag istället när det inte blir massa andra också.
Men Jonatan (Fatimas pappa och min nära vän) kommer iaf antagligen hit ikväll för han ville ha med mig & J på ett par öl, it's long time, no see.

Och jag har ju våra sköldpaddor att leka med idag, dom springer omkring o krafsar på allt o försöker klättra överallt, så står dom mot saker på bakbenen o ramlar och ramlar. Ibland hamnar dom på rygg men då kan dom vända sig med hjälp av att trycka ena sidans ben + huvet mot golvet och det ser riktigt lustigt ut. =)
Tro mig, sköldisar kan också vara roliga husdjur!

I övrigt har jag disken + städning att ta hand om + att jag själv behöver en dusch.

kaos

sånt kaos sånt kaos sånt kaos

jag orkar inte med allt

fortfarande glad att jag har jonte, han stöttar mig i allt

hej hopp.

det har varit en jobbig kväll. har mått väldigt dåligt, en kompis har svikit mig jävligt mycket......men jag är tacksam att jag har jonte..utan honom hade jag inte mått bättre redan nu.
i love him!

fredag kväll.

Klart att solskenet kommer tillbaka.

Har precis diskat nu. Idag har vi vart en sväng på Maxi o handlat lite. Lyckades få låna ytterligare lite pengar av pappa. Så nu har jag skulder på 5000:-. Till Jonte, mamma och pappa.
usch :/

Och jag behöver köpa massa nya saker till mig själv. Men just nu orkar ja inte skriva allt..är trött.
Inatt satt jag och Jonte o hade deeptalk, sånt man måste ha ibland för att få en relation att fungera bra. Det kändes bra att vi pratade så att vi inte sparar det o får massa onödiga bråk pga det =)

Nu ska ja äta..sen mysa o sova me älskling.

torsdag.

efter solsken kommer regn. (och efter regnet kommer solskenet tillbaks, hoppas jag.)

oooohaaooo

Måendet är fortfarande bra för min del =) Det har jag Jonte att tacka för, helt klart. Det är han som förgyller mina dagar och sätter guld på tillvaron. Tillsammans är vi rika.

Städade och diskade massor förut och matade sköldisarna. Efter några timmar kom J och C hem. Jag har kollat på Gilmore Girls under kvällen och vi har även avnjutit lite kvällsmat.
Just nu är herrarna ute och promenerar och jag har suttit och spelat Harpan, blir besatt av det emellanåt :P

Min mamma ringde förut och undrade om jag ville dricka en cider med henne och några till nere i stan. Men trött och schleten som jag kände mig så tackade jag nej. En annan dag.

Har även snackat i luren med min bror en liten stund också.

Nu så tänkte jag ta och tvätta bort det lilla smink jag har kvar i ansiktet från igår kväll . Jonte kom precis hem och Christian anländer väl också närsom. Jag är trött och vill lägga mig i sängen och sniffa lite på min man nu :-)

Hörs gott folk.