födelsedag.

Imorn (tisdag) fyller jag år! =) wiheeey! :D

hemskolning.

Fan va gött, idag fick jag vara hemma för att jobba med mitt specialarbete =) Skitgött att slippa gå upp så tidigt o åka till skolan, sovmorgon - tänkte jag o vaknade 07.25 o var pigg. :P

Har jobbat en del med arbetet idag faktiskt, får se om jag gör mer eller så gör jag klart resten i helgen. För ja har lite andra saker att göra, dels så ska jag äta nåt nu och dels så ska jag ev. till stan o byta ett par skor o göra ärenden på banken. (Om jag orkar :P)

Imorn ska jag till skolan igen o sen är det äntligen helg, fan va gött!

På tisdag fyller jag år =)

......

Idag har ja vart i skolan halva dagen..sen betsämdes de att vi fick åka hem o jobba me våra specialarbeten :)
Mycket bra!

Ännu bättre vore det om ja satte igång nu också så att.. bye! :)

hunger

Varför måste man vara hungrig? Jag hatar att vara hungrig och jag ogillar att behöva äta jämt o ständigt. Asså ja äter mycket för att vara så liten :P
Men så börjar de ju märkas på magen också.

Iaf...fick nån panikhunger o började må illa. Hoppas att det går att bota....äter en tallrik med fil o havrefras men känner ja min mage rätt så lär ja få äta 2-3 mackor också för att den ska va nöjd för en stund.

Haja...ska bada snart sen ska ja sova så ja orkar skola mig imorn mä.

betapet

Jonte under vår betapetomgång:

"fitta och häströv vad arg jag blir"

:D

måndag

Idag är jag i skolan fastän att jag har vart cp-trött hela dagen.
Men det är varmt o fint väder idag..solen skiner massor =) Hoppas att det är lika bra väder i Skövde när jag kommer dit sen.

Har inte gjort nåt vettigt i skolan idag o de lär inte bli så mkt mer än så heller. Spelade Betapet med älsket förut, det var kul men han vann. Ska fråga om han vill ta en till match....

Igår sov vi mycket och ca en timme innan vi skulle va hos min kusin på middag så vaknade vi efter våran lilla eftermiddagslur :)

Hemma hos Alex fick vi potatisbullar med lök och majs i (jag äter inte majs, men var modig o åt ändå :P) o till det så var det massa grönsaker o pitabröd.
Till efterrätt fick vi banan med choklad som hade varit i ugnen :)
Ejnar var där också, de va ett tag sen vi träffa honom så det var trevligt. Tyvärr va ja så himla trött så vi gick hem efter drygt 2 timmar.

Väl hemma så duschade ja o sen myste ja me älsket resten av kvällen, vi såg på ett program på tv..minns inte vad det hette riktigt men de handla massor om svett..hehe. På 6:an var det iaf..

Nä..nu har ja inget mer vettigt att skriva..ska spela mer me J nu.

bilder

Nu har jag lagt in nya bilder i min bilddagbok :) (om någon är intresserad så heter jag shroomgirl där)

Igår åkte vi till Orient Palace o käka mums-middag som J's föräldrar bjöd på. Efteråt åkte vi hit o vi bjöd på thé o fika.
Eftersom att jag fyller år snart så fick jag en present av dom, o förskott..jag förstod inte riktigt varför men ah, jag var lika lad ändå :)
Jag fick ett förkläde o de har ja velat ha länge, för de e bra när ja ska diska så att ja inte skvätter ner hela mig med äckligt diskvatten. Fick även 2 matchande kökshanddukar till det och så fick jag pengar av dom med, så att jag kunde köpa nåt mer ja ville ha :) Tack till mina svärföräldrar =)

Vi spelade även TP och Jonte vann.

När dom hade åkt så kollade jag och J på American Beauty, den var bra. Sen kom Johan och vi hade de trevligt tills de va dags för oss att sova.

Idag gick vi upp o åt frukost rätt tidigt, sen la vi oss o sov lite mer o sen kom J o väckte mig med en tallrik full av frukt som vi mumsa i oss i sängen :P

Senare är vi bjudna på middag hem till min kusin o imorn är det skola igen.

Ps. Jag är trött. Ds.