irriterande jävla grej.

Är rätt trött o besviken på en del människor. Ibland blir det bara så.

Ena grejen just nu är att vi fick ett skrivbord av mamma i somras när hon flyttade, för att hon har inte plats för det längre. Så vårat gamla skrivbord tänkte vi skänka till Gengåvan (second hand-affär), men just då stängde dom precis för semester i en månad, så skrivbordet blev ståendes här. När dom väl öppnade så var vi bortresta o sen kom det här med bröllopet, planeringen, fixandet o stressen inför det, så det blev liksom aldrig av att vi kom ihåg att ringa Gengåvan.

Så för lite drygt en vecka sedan hade vi en vän här på besök o jag nämnde att jag måste ringa till Gengåvan nu för att jag är trött på att ha skrivbordet ståendes mitt i vardagsrummet, det tar plats.
Då sa den här killen att "Men vafan, ska ni inte ha det kvar alltså?!", det visade sig att han gärna ville ha det.
Nästa morgon messade han mig o bad om måtten på skrivbordet, varpå jag svarade. Hans svar var att "Det passar ju perfekt hos mig! Jag vill ha det!".
Vi bestämde att han och en kille till skulle hämta det när dom ändå hade kärra för en annan sak.

Den dagen som först var bestämd ändrades till någon annan dag. I måndags råkade jag bara få veta att dom höll på med att hämta några andra möbler med kärran, jag undrade ju givetvis för mig själv varför han inte frågade oss om ifall dom kunde hämta skrivbordet, men jag tänkte inte så mycket mer på det för jag hade massa annat för mig då.

På tisdagen blev jag upprörd över att "Vafan hämtade dom inte skrivbordet för medans dom hade kärran, som han hade sagt!?".
Den här killen är ju mer Jonte's vän än min vän..eller så, dom var iaf vänner först o är fortfarande närmre vänner än vad jag och killen är. Jag sa att han får fan hämta det nu för annars ringer jag Gengåvan, jag var rätt arg över att han inte fixade det när han hade kärran, som han hade sagt. För det kändes som att han tog oss lite för givet, att det kan stå där tills HAN känner för det typ.. Förstår ni vad jag menar? Känner?

Så J skrev ett sms eller ringde (minns ej) o frågade om han fortf skulle ha skrivbordet o sa att han måste hämta det nu, annars ringer vi Gengåvan. Då frågade killen om han kunde hämta det direkt. Antar att han då tänkte att Jonte skulle tvingas hjälpa till genom att tillsammans med honom bära skrivbordet hem till honom (vi bor högst upp utan hiss, 4:e våningen, likaså gör han, kanske 5:e våningen för honom, han bor några hus härifrån på samma gata).
Men just då så var vi hos mormor & morfar o bakade, så Jonte sa att det fick bli senare, om han inte kunde åka dit vi var för att hämta nyckeln, men det ville/orkade han inte (så långt är det inte, ca 10-15 min med buss). Då sa Jonte att då får han hämta det när vi hade kommit hem då, men då svarade han att "Nä, men då skiter jag i det, jag ska åka bort..o jag har ändå inte plats till det! Så ring Gengåvan ni då".
Vad i helvete är det för jävla stil? O jävla svar? Alldeles innan så VILLE han ju ha det o hade dessutom mätt o sett ut att det skulle passa perfekt!!
Jag blev så jävla sur, för hela situationen..visst, jag är nog rätt lättretad just nu i all stress. Men ändå, har han suttit o sagt i en hel vecka att han ska ha det o dragit ut på grejen så att vi sket i att ringa..så tycker jag att det var rätt kasst av honom.. Morr!

Jaja, ni kanske tycker att jag var jävligt överkänslig nu?! Eller vad tänker ni om saken.. Ni kan vara ärliga, jag kan ta det om ni säger att jag faktiskt överreagerar.
Vill bara försäkra er om att jag absolut inte är sån att jag tänker gå o starta ett bråk eller tjaffs med honom nu, däremot kanske jag kommer att vara lite irriterad o eventuellt säga till honom vad jag tycker.

Hm, det var en annan grej också, om en annan person..men jag ska äta nu innan maten kallnar. Får skriva mer sen/imorn eller så.

Kram!

sööööt =)



Det klart att man får bada sig lite när Jonte & Thess är barnvakt =)



några bilder.


Här är en bild på lite choklad & blommor som jag fick av mitt hjärta.






Här står jag o fixar thé..på golvet ligger en madrass med täcke, vi tyckte att det var mysigt att sova lite i köket :)



Två av mina bästa älsklingar, Jonte & Edda. ♥



Jag är fadder åt den här lilla prinsessan! :)

den här veckan har jag gjort detta.

Bloggen är verkligen cp.

Nu har vi allt ordnat inför lördagen..typ :)

Igår var vi hos mormor & morfar o gjorde 6 st cheesecakes, vi skulle egentligen bakat 130 bullar också, men det hade min mormor redan tagit hand om, det var tacksamt vill jag lova! :D

I måndags var jag på Komvux nästan hela dagen o gjorde testerna inför utbildningen, vi får väl se om jag kommer in, men det kändes som att jag gjorde rätt bra ifrån mig på allt.

Mitt på dagen så hade jag en lång paus så då gick jag o älsket till Mangos för att luncha. Sen sprang vi runt på stan o fixade det sista. En kofta, armband, strumpbyxor, kalsonger, strumpor, lösnaglar, puder m.m. Det är dyrt att gifta sig!

Älsket var även o klippte sig, men han har upptäckt att han blev lite missnöjd så han ska ner imorn så skulle dom fixa till det åt honom.

Sen gick vi o solade också. Tänkte sola en gång till innan lördagen..ja, imorgon får det ju bli då.

Igår så var jag på Folkuniversitetet. Det var arbetsförmedlingen som hade tvingat dit mig, jag ska bli coachad bla bla när jag söker jobb.

Jag ska skriva om möhippan/svensexan (som förövrigt var jäkligt skoj!), men jag tänkte lägga upp lite gamla bilder som jag hittade när jag tömde kameran i lördags.

Kram!

kläder.

Jag hade ångest över vad jag skulle ha på mig för kläder. Men vi kom på det att jag/vi kommer nog kanske inte få välja kläder själv ikväll ändå.. :S

Det var längesen som jag söp..festade.. Så jag ser faktiskt fram emot kvällen :)

Facebook krånglar, bloggen krånglar.. jag säger nog upp hela internet snart.

Näe, dags att sätta på ett ansikte nu då..

a lot of things..

Kul jul.. min blogg har varit cp det senaste. Under "nytillkommna bla bla" så finns det ingenting..alltså kan jag inte på det sättet se om jag har fått några kommentarer. :)

I onsdags så var vi hos mamma för att baka chokladmuffins. Anledningen till att vi bakar hemma hos henne är för att hon har en stor frys som vi lånar lite plats i :)

130 muffins stod det på schemat, men det blev 174 stycken.. De första 30 kunde vi nämligen inte bjuda på. När jag bakar hemma så blir dom perfekta på 9 minuter i ugnen, men hos mamma så var dom tydligen fortfarande smet. Så kanske 12 minuter var dom tvungna att stå i hennes ugn, trots att det står 8-10 minuter i receptet. CP-UGN!
Mamma ringde vaktmästaren o sa att hon ska fan ha en ny spis.

Nu har vi 130 bullar kvar att baka, och 6 cheesecakes. Men allt är så stressigt, förstår inte när vi ska ha tid. Varför skjuter jag alltid upp allt in i det sista? :P

I torsdags så åkte jag äntligen ner till Göteborg o hämtade ringen som har vart klar där sen 1 september. Den var fin och i Skövde kollade vi upp den hos en annan guldsmed för att vara säkra på att inte diamanterna lr hela ringen var utbytt till nåt oäkta. Allt var fortfarande äkta :)

Jag träffade även en vän där i Gbg. Vi gick hem till hans mamma o drack capuccino o hade det trevligt med henne :)

När jag kom hem så blev det myskväll med min älskling.

Igår slappade vi hela dagen innan det var dags för att dra till stan. Vi gick på premiären av "Flickan som lekte med elden" på bio. Det var trevligt o mysigt o filmen var bra..ettan var nog bättre. Men böckerna är allra bäst såklart!

Från torsdags kväll till fredag eftermiddag så hade vi PJ's katt, Noomi, här. Han var bortrest o vi tyckte att det är så synd att hon måste vara ensam hemma så ofta, så vi tog hit henne för o testa. Hon var skitlugn o allt gick hur bra som helst :)
En anledning till att vi ville testa var för att vi har pratat ett tag om att skaffa katt. Jag vill ju såklart ha en liten kattunge, medans Jonte är mer inne på att ha en katt som är liiite större iaf, så att dom har lärt sig att gå på lådan ordentligt.

Nu har Jonte haft katt i sitt vuxna liv en gång o jag har haft katter när jag var liten, så vi är ju inte helt lost när det kommer till katter, men om ni har tips och råd på hur man bäst tar hand om en innekatt så skriv gärna :) Jag vill ju såklart att vår eventuella katt ska ha det så bra som det går :)

Är även intresserad över hur ni har fått era katter rumsrena o hur man håller det luktfritt i hemmet. När Noomi var här så rensade vi hennes låda såfort hon hade varit där, o det höll ju lukten borta. Med vanligt kattsand verkar det inte räcka med att bara rensa en gång om dagen om man vill hålla lukten borta?

..

Idag så är det svensexa & möhippa för oss..så vi är rätt nervösa nu. Vad ska dom göra med oss? Tänk om dom inte är snälla? Det återstår att se, för runt sex-tiden så skulle dom tydligen dyka upp här. Vilka "dom" är vet jag knappt.. Men det ska iaf bli skoj att träffa alla! Jag har såklart försökt luska lite vad som ska hända, men folk vägrar ju säga nåt :)

Jag har nyss kokat ägg, för den intresserade. Vi ska äta stekt pangasiusfilé med kokt potatis o äggsås till idag. O kokta morötter till..

Vad ska ni göra?


tankar.

Hahaha en del folk asså.. sitter o läser på facebook o jag kan inte låta bli att skratta..lr ja, snarare hånflina eller nåt annat?! Åt patetiska människor alltså.
Sen kommer frågan naturligtvis upp i mitt huvud; vad fan gör vissa människor i mitt liv? Om...ja om..det ringde i telefonen så tappade jag tråden.

Idag ska vi iaf äta tacos till middag.

Hm, jag är så nyfiken på vad som ska ske på lördag. Min kusin som styr upp alltihop sa bara att vi ska hålla oss hemma på lördag eftermiddag..men kommer det folk hit då? Behöver jag städa? Kanske är lika bra?
Frågor, frågor.

Förresten..igår kollade vi på "Roast på Berns", det var ganska kul faktiskt :)

Efter bröllopet kanske jag ska börja käka medicin..beroende på hur det ser ut då. Kul att börja äktenskapet med att trycka i sig massa mediciner, men men..så får det väl vara ibland om man ska kunna bli frisk. :/

Jag försöker även att hålla mig borta från godis m.m. för det här funkar inte längre..sockerberoende o tjock! Det är vad jag är.

Kom på att nästa vecka måste jag sola ett par gånger också, vill ju inte vara vitare än brudklänningen.

detta händer i mitt liv just nu.

Tack för era fina kommentarer :) Det gör mig glad!

Jag försöker hålla detta fort uppe genom att diska, laga mat, städa, tvätta. Fan vad långtråkigt det är!

På måndag ska jag iväg hela dagen o göra massa tester och även en intervju, angående en utbildning som jag har sökt..snacka om nervöst eller!? Eller, jag är mest nervös inför intervjun..testerna är i svenska (grammatik & fritt skrivande) o data (textbehandling, mapphantering, skriva brev) så jag tror inte direkt att det går åt helvete eftersom att jag har skills. Hehe.

Hmm, det är mycket som står på schemat just nu faktiskt.

* Åka till Göteborg för att hämta vigselring hos guldsmeden, träffa ett par vänner.
* Baka massor hos mor till bröllopet.
* Möhippa/Svensexa. Vi kommer att bli kidnappade på lördag o vi ska vara förberedda på "en hel del alkohol", så mycket vet jag..NERVÖST!
* Gå till vårdcentralen o lämna CDT-prov.
* Gå till Ewa o lämna urinprov.
* Söka jobb.
* Försöka lägga ut lite saker på Tradera.
* Betala räkningar.
* Fixa lite mer inför bröllopet...

Sådär..o vad ska ni göra för nåt då? Vad händer i era liv?

Jag funderar på att sluta blogga. För det första så är jag usel på att uppdatera ordentligt, för det andra så är jag inte speciellt rolig att läsa om tror jag.

Ha en bra dag folket.

längesen.

Hej! Tack till er som har grattat mig här i bloggen.
Jag skäms för att jag är så kass på att skriva, men det är mycket att tänka på just nu.

Övningskörningen väntar vi med tills efter bröllopet, så att jag inte har så mycket att tänka på. :)

Men allt är nästan fixat inför bröllopet iaf..lite detaljer kvar o så. Jag är väldigt nervös och ska börja öva härhemma på att gå i skorna och klänningen samtidigt utan att snubbla :P

Jag får återkomma..