one week later.

Ah, ungefär en vecka sen jag skrev sist. Asgött väder har vi haft de flesta dagarna i veckan, så skönt. Nu under helgen blev det lite sämre men jag hoppas att solen kommer tillbaka.

Blev inte alltför mycket skola för mig förra veckan..jag är mest inne i min hjärna o mitt hjärta nu och grubblar omkring. Det tar energi.

I onsdags iaf.. så hade jag planer, men dessa ändrades. Det hela blev istället att jag & Jonte åkte ner till stan o spelade kubb med min kusin och Anders. Vi drack även vin och cider. Hade jättekul men var helt ofokuserad. Blev dessutom ganska full och därmed även bakfull dagen efter.

När jag kom hem i fredags från skolan så hade Pj anlänt hem till oss, han ska vara här o hälsa på tills på onsdag. Jag åt lite o gjorde mig iordning, sen åkte vi till Mariestad för att gå på inflyttningsfest hos dem som vi gav soffan till.
Det var trevligt men jag kände inte någon mer än vi som var från Skövde, hehe.
Jaja, sen skulle vi iaf hem, efter att alla på festen drog till deras grannes fest, den festen var rätt tråkig så orka typ.
När vi kommer till busshållsplatsen vid 22.50 så ser vi att bussen som vi hade tänkt att ta vid 23.40 inte går på fredagar. Illa! Efter en del om och men så bestämde vi oss för att åka taxi, för vi orkade inte vänta där i 2½ timme på nästa buss.
Vi var ju ändå 7 pers som skulle åka så så dyrt skulle det ju inte kunna bli. Helt rätt, taxichauffören var snäll o slog in oss som 6 pers och därmed kostade resan 653:- har jag för mig att det var, när vi först hade fått veta att det skulle kosta 900:-

När vi kom fram till Skövde så drog Pj och Jonte hem direkt, men jag hängde med de andra. Först gick vi till Voda men där var det tydligen inte bra tyckte några ur truppen, så vi gick till Krikelins. Där var det lite mer skoj, eller drag iaf.
När stället stängde så gick vi hem till Anders & Maria. Efter ett tag, vid ca 03.30 så kikade jag på min telefon o hade missat ett samtal från Jonte, jag skickade då ett mess att jag sover där ett par timmar, eftersom att jag inte ville ringa och därmed störa de andra som sov. Men då ringde han upp o lät inte spec glad. Så när jag kom hem vid halv åtta så var han inte glad på mig.
Det var jävligt dumt av mig att inte ringa från första början o säga att jag stannar kvar i stan, men jag tänkte inte på det, tog typ för givet att han låg o sov.
Förstår att han blev rädd, orolig, ledsen o besviken. Det har jag också blivit i såna situationer.
Som väl var så förlät han mig efter ett tag. Vi fick en rätt bra lördag, tog det lugnt o kollade på film o jag gjorde pastasallad.
Idag har vi också slappat..jag är för tillfället jävligt sur :/

Men skola imorn.. fan va fattig jag är också. :(
Hoppas det blir fint väder imorn!! :D

helgen och ångest.

Helgen har varit väldigt bra faktiskt. I fredags drog vi ner till stan efter att Jonte hade kommit hem, vi drog direkt till Patrik som fyllde år o grattade honom. Han blev jätteglad för presenten som vi gav honom, det var en bok; Alkemisten av Paulo Coelho.
Vi satt där o festade hela kvällen o natten, tänkte dratt ut på krogen men det blev inte så.

Efter att ha sovit på hans soffa i ett par timmar nästa morgon så tog vi en taxi hem.

På lördagskvällen var det dags för fest igen o då var man ju räääätt trött efter alldeles för lite sömn. Men jag hade lovat att dyka upp på Vatra där en kompis skulle fira födelsedag.
Så ner till stan bar det, jag, Jonte, Jonatan och Alex satt på Vatra en stund, sen drog vi över till Voda o fortsatte dricka där med trevligt sällskap. Sen när dom stängde så följde vi med Patrik hem o fortsatte festandet en smula. =)


Åkte hem först på söndag morgon. Var så trött efter helgen att jag inte orkade me att dra till skolan igår. :/
O sen har ja en jävla massa ångest också. Vet inte vart jag ska göra av mina tankar...det är så svårt.

Men helgen har iaf varit väldigt trevlig, innan vi åkte från Patrik på söndagsmorgonen så hjälpte jag & Jonte honom att städa och diska lite o han blev jätteglad för det.
Jag förstår det, det är inte kul att sitta där ensam, dagarna efter fest, alla har dragit och det är jättestökigt och ingen hjälp får man. Orka med sånt.

Idag är jag i skolan iaf, men de känns trögt. Jonte var så snäll o underbar o följde med mig till resecentrum i morses för att köpa cigg åt mig då jag inte hade några egna pengar. =) Tack goding!

Nu har jag även bokat tid för handledarutbildning med pappa på en trafikskola, så snart kan jag börja övningsköra!

fredag och hungrig som fan.

Idag har jag varit i skolan, vi snackade om drömmar under första lektionen och resten av dagen ägnades åt att ställa iordning allt inför Öppet Hus imorn.

Har nu under eftermiddagen varit hemma hos min kusin och fikat och äntligen fått snacka av mig litegrann. Skönt!

En kompis var här o fick vår gamla soffa =) Han blev jätteglad och dessutom hade han en snygg kusin :P

Haha.. nä, men jag ska väl försöka få nåt i magen..duscha..göra mig iordning. Sen ska jag kanske dra ner till stan o dricka lite.. (?) Får se va som händer...får se om Patrik hör av sig.. ah ja vet ingenting i princip!

Men hej o hå!

spring mellan gravar.

I tisdags var jag ända uppe i Enköping och en bra bit till in i urskogen. Utflykten gjordes tillsammans med sambo, mamma, moster, morfar och mamma. Det var spännande och vi hälsade på min bror som dagen till ära hade bakat bullar åt oss tllsammans med en annan medfånge :P (Den andra killen råkade givetvis få en skymt av mig innan vi skulle åka, senare hade han frågat min bror om inte jag hade kunnat stanna kvar där istället :P)
I lördags fick jag också höra av en annan kille att jag är söt.

Skolan har jag inte skött så bra denna vecka, eller jo. Arbeten har jag gjort, men närvarat där har jag varit sämre på.
Var där första dagen idag, lämnade in massvis med saker som skulle lämnas in. Allt för att inte halka efter. Viktigt. Försök till kompensation för min frånvaro.

Det gick iaf som smort idag och jag hade en förträffligt bra tid, mitt humör var på topp och vädret bjöd på lite sol.

Vid lunch var jag dock tvungen att svika min skola ytterligare. Begav mig till Skövde och hann bjuda min älskade bättre hälft på lunch ute på stan. Han blev glad, vilket gjorde mig väldigt glad.
Efter det inhandlades de två största röda rosorna vi hittade. Dyra, men fina och värda sitt pris.

Vi tog bussen till kyrkogården, men stoppknappen funkade inte och vi fick gå av på hållplatsen efter, vilket betydde att vi fick gå ca 1 km och dessutom missade vi mötet som vi hade gjort upp med Erika. Precis när våra ben hade tagit oss nästan fram till kyrkan så hann vi se henne och de andra stiga in i bilen för att åka :/
Tråkigt, eftersom att det var första gången jag skulle träffa henne, men jag hoppas att vi får fler chanser till ett första möte.

Vad gjorde vi på kyrkogården då?
Jo..idag är det ett år sedan vår vän Tizze tog livet av sig :,( Så vi skulle lägga en blomma vid hans grav, tankar sänder vi honom ofta, även hemifrån.
Det var första gången som jag besökte hans grav och jag måste medge att mitt topphumör kantstöttes såklart litegrann.
Jag saknar honom.

Sedan gick vi runt bland alla gravar för att leta efter ytterligare en död vän. (WHY DOES PEOPLE ALWAYS LEAVE?!)
Efter ett tag så frågade en herre som jobbade där om vi letade efter någon speciell. Han ringde ett samtal och vi fick då veta att tjejen vi letar efter är inte begravd där, utan jag förstod det som att hon hade blivit kremerad och att urnsättningen ännu inte hade gjorts, men att den skulle göras på en annan kyrkogård.

Iaf, vi börjar strosa mot bussen och missar den ju givetvis på minuten eller nåt då jävla busschaufförer ibland åker FÖR TIDIGT från hållplatser. Vi satt ner en stund för att vila, eftersom att vi hade sprungit en bit. Sen gick vi bort till nästa hållplats och se där, nästa buss kom, men 10 (TIO!) minuter för tidigt. Jaja.
Väl framme på nästa kyrkogård så letar vi omkring men hittade ingen urnplats med hennes namn, får hoppas på att det i sinom tid kommer att dyka upp en.
Jag ville därför inte bara lägga vår andra ros i minneslunden då det kändes opersonligt och konstigt då vi inte vet om hon är där.
Men Monia, jag tänker på dig och saknar dig otroligt mycket. Önskar att du fanns kvar... <3

Vi kom på att Tobbe förtjänar en ros på sin grav då vi har besökt honom tidigare men inte haft något med oss, så vi gick bort till honom och de hade fått upp hans nya gravsten sen vi var där sist. Den var verkligen fin. Vi la rosen vid hans grav och satt där en kort stund. A feeling moment.
Tobbe, vi tänker på dig, önskar att du också, liksom de andra, fanns kvar hos oss <3

Alla dessa 3 vänner gick bort år 2oo7. Vilket år..

Väl hemma så gottade vi oss ner i soffan med mango-glass för FYRTIOFYRA JÄVLA SPÄNN!!! (en halvliter)
Jaja, ibland kan man väl unna sig. Älsket gjorde även chokladbollar.
Efter en stund slocknade vi.

Jag är vaken just nu, men är väl på väg till sängen soon I guess.

hänt i helgen.

Jag har haft en jättebra helg, efter att vi hade sovit över hos Jonte's föräldrar (som var mysigt) så blev vi bjudna på fest på lördagskvällen. Det var jävligt skoj och dessutom träffade vi några nya väldigt trevliga människor =)
En av dom bjöd oss på sin födelsedagsfest på fredag, så dit kanske vi ska.

Söndagen var ju rätt slapp, men mådde ok ändå.

Idag är jag inte i skolan, har massa mensvärk o huvudvärk så jag tar de lite lugnt.

Aja, ha de najs!

ledighet.

Mådde lite sämre i början av veckan, men nångång under onsdagen kände jag hur det ljusnadet alltmer. Nu mår jag bra och skolan har gått rätt bra under veckan.

Håller just nu på o packar o fejar här hemma då vi ska åka till mina svärföräldrar sen o stanna där tills imorn kväll.
Mysigt.

Lite updates bara.. Bye!

förresten, lite kärlek.

Egentligen hade jag bokat resa hem från Göteborg på söndagen, men Jonte ringde och saknade mig så himla mycket och jag vice versa så det fick bli till att åka hem på lördagen istället. Är inte det kärlek så säg?! :)

Är glad att jag har honom.

tiden går...

..och det var alltför längesedan ja skrev nåt här nu. Jag ber om ursäkt för det, mina trogna läsare =)
Fan, när jag kollar tillbaka så var det nästan en månad sen jag skrev nåt. Har tänkt flera gånger på att skriva, men aldrig orkat och därför glömt av mycket som har hänt som jag har tänkt att skriva om.

Jag har varit ledig från skolan, haft påsklov och en veckas hemstudier och även lite kompledigt, så jag har under den tiden blivit rätt slapp så att säga :P

Var i skolan idag o lämnade in mitt arbete. Men idag har inte varit min dag.
Jag var så fruktansvärt trött och deppig när det var dags att gå upp imorses. Inte nog med det så tog jag fel jacka, dvs min nya tunna vårjacka och när jag kom ut så var det ruggigt. Jag hann inte upp o byta jacka.
När bussen anlände till Tidaholm så hade det börjat regna och då vart jag ännu mer deppig över att behöva gå o frysa i regnet.
Jag mådde dåligt hela tiden och var fruktansvärt nere, jag satt vid datorn och började kallsvettas och längtade hem nåt oerhört, kände mig inte alls bra, så jag fick åka hem för läraren. Tusen tack för det måste jag säga, för jag hade nog inte orkat mig igenom dagen. På bussen hem fick jag ett sms av min pojkvän och det var det bästa som hade hänt mig just då under dagen. Jag började helt plötsligt att gråta och kände mig väldigt löjlig, ville bara hem och tröstas.

Jag har ju mina aningar om varför jag känner mig så nere och det finns olika anledningar till det.
En anledning är att jag har varit sjukt trött i nästan en vecka nu, en annan anledning är att jag känner mig så himla orolig och stressad över skolan och framtiden, vad som händer när jag slutar och om jag ens kommer att få min behörighet. Jag tycker att jag har kämpat den sista tiden, men krafterna tar helt enkelt slut, jag orkar inte mer.

När jag fyllde år fick jag en massa saker, bl.a. Turkiet-resan, en bil, pengar som gick till nya skor, presentkort som jag har köpt nya kläder för - vårjackan m.m.
Förra veckan var jag på stan med mamma och mormor, vilket var jättetrevligt, jag fick en ny mössa och en jättevacker klänning av min mormor =)

På torsdagen skulle jag och några från klassen åka till Göteborg på klassresa, vilket jag tyckte var väldigt kul men dock hade jag inte kunnat sova under natten innan pga olika anledningar så det resulterade i en massa kaffedrickande under resan och eftersom att jag inte är så van med att dricka kaffe så resulterade det i att jag blev väldigt pratig och virrig, tröttheten gjorde dessutom att jag var rätt trög i huvudet. (Antar att de andra hade lite roligt åt det). På kvällen skulle vi på teater och innan det gick jag och Stina till bolaget, ja köpte två cider, hon öl och Jenny drack alkoholfritt vin då hon är gravid.
Nu till det roliga; teaterpjäsen var inte alls som jag hade förväntat mig, jag tyckte att den var tråkig. Bristen på sömn (och antagligen alkoholen) gjorde att jag somnade under föreställningen! :/ Vi ska skriva recension på teatern och eftersom att jag somna så kan jag inte direkt skriva så mycket av värde.
Det pinsamma är att folk i min klass verkar tro att jag somna för att jag var full, men så var givetvis inte fallet.

Resten av Göteborgsresan var jag väldigt trött, jag sov hos min moster från torsdag till lördag. Träffade Kim på fredagen, drack tre cider och åt pizza o tjöta nåra timmar. Vi har inte setts på 2½ år så de va jäkligt kul, o vi har inte haft kontakt med varann heller förrän nu det senaste bara.

Vad har hänt mer?
Jag har haft storkalas så hela mina familjer + Jonte's familj fick träffa varann för en gångs skull. Det gick bra så jag hade inte behövt oroa mig så mycket som jag gjorde innan.

Min svärfar har fyllt 50 så det var även storkalas där, med ca 80 pers och jag kände ungefär ingen :) Men det gick väldigt bra ändå.

Nä..en dusch skulle sitta fint nu. Jag hoppas att jag mår bättre tills imorgon så att jag kan åka till skolan igen då. Fan vad jag hatar den här pressen.

Men Jonte, tack för att du finns i mitt liv och ställer upp för mig. Du är helt enkelt bäst och underbar!