skitdag

har hämtat en ny sladd som comhem har skickat mig men FAN HELLER ATT internet skulle börja funka....nä så ja får ringa com hem o sitta i kö som fan, när ja väl kommer fram så hinner vi prata i ca 2-3 minuter så bryts samtalet....ja får helt enkelt ringa upp igen o sitta i DUBBELT så lång tid o så kommer ja fram o innan ja fått nån hjälp som vart till nytta SÅ BRYTS HELVETET IGEN!!!! va äre för fel på jävla fitt-comhem?!
omogen ja är men ja e fan inte glad idag...ja har en jävla sur o svår man därhemma..........ORKA när ingenting går som de ska!!

är hos pappa nu o vi har varit hos farmor lite o hälsat på!

ska hem snart......till helvetet o ångesten eller nåt... nä ja pallar fan inte, sover nog i soffan lr gästrummet inatt, ja e så jävla sur!

när ja ändå klagar så kanske ja ska meddela att de e pissväder ute me!

imorn ska ja träffa en psykoterapeut....har väntat i ett år på den tiden så....men ja e nervös, vafan ska ja säga??

tack och adjö för min plats på denna klagomur.

cp...

internet eller datorn därhemma har blivit cp så för tillfället har vi inget internet...ja hoppas kunna lösa detta, men vet ej om ja lyckas då jag inte har de rätta kunskaperna. snälla, hjälp mig!

...

hur orka?

hej hå.

Idag är jag i skolan och vi planerar för en tripp till Göteborg med teater och nöje, som en del av studierna alltså :)

Igår när jag skulle gå till Maxi för o hämta ut en bok som hade kommit så hamna jag o J i luven på varandra så jag köpte en fin blomma med kruka till honom och ett sött litet kort :) Direkt när jag kom hem så bad han om ursäkt för sitt humör och sen gav ja blomman som han blev glad för :)

Aja, later.

produktiv helg.

Helgen var härlig =) Jag & Jonte gick till maxi o handlade massa fina saker, nya gardiner till sovrummet och gästrummet, även en ny tvättkorg o lite mer prylar. Kvällen och natten ägnades åt att möblera om i sovrummet o lite i gästrummet, jag strök o hängde upp gardiner och så plockade jag undan saker från balkongen som inte behöver vara där. Vi var även nere i källaren o brötade runt o STÄDADE där =) så nu behöver vi inte klättra över lådor o saker för att komma åt nåt, nu är det rätt organiserat där :)
Vi slängde massa skräp också. Vi hängde upp våran spegel på väggen, 2 minuter senare hör vi ett brak och då har ståltrådssnöret i bak på spegeln lossnat så spegeln ramla i golvet o gick i tusen bitar... :( Då blev jag ledsen, våran enda helfigursspegel, känns så weird med en liten spegel nu...... :/
Klockan 5 på lördagsmorgonen började vi bli trötta så vi tänkte att vi skulle sova en stund innan vi skulle ha tvättid klockan 7. Sen gick vi upp o tvättade och mellan varje maskin så somnade vi om. Under det tvättpasset så tvättade vi en matta och alla täcken + kuddar härhemma, så att vi får sova med fräscha saker =)

Klockan 17 på lördagseftermiddagen hade vi nästa tvättpass, då var det kläder som tvättades. Så vi var ruskigt produktiva i helgen. Vi hade det sååå mysigt och roligt tillsammans, världens bästa team är vi =)
*vill ha helgen igen*

Vårat hem blev dessutom 500 gånger finare, sovrummet är mitt favoritrum nu! Massa mys.

På söndagen så kom Jonte's föräldrar + syster hit och vi lagade mat tillsammans, köttfärslimpa och potatismos. MUMMA! Blev asgott. Och kvällen innan hade jag o Jonte slängt ihop en kladdkaka så vi skulle ju givetvis ha grädde till den på söndagen. Så Jonte sprang ner till affären o köpte det o sen vispade han ihop det. Sen tappa ja bunken över mig och golvet så jag fick byta kläder medans Jonte & hans mamma skurade golvet. Lite av grädden gick att rädda iaf, men ja skämdes för att ja va så himla klumpig :S

Det var mycket trevligt att ha dom här, som alltid! Efter att dom hade åkt så fick jag rycket och gjorde iordning på sladdhärvan bakom tv:n o shit... Nu är det mycket bättre och så bytte jag dvd-spelare + alla högtalare också, till Jontes, för min dvd-spelare ville inte läsa skivor mer.. :(

Idag har jag varit i skolan och var produktiv även där. Resten av dagen har jag bara slappat och myst med älsket.
Just nu har vi besök av Martin, men jag funderar på att lägga mig..måste orka upp till skolan imorn o de börjar bli sent för en trött människa som jag.

Jaja. Tjöt.
Kram

fredag!

Jag är en röv. Var inte i skolan idag.
Har sovit, varit på psyk, lämnat urinprov, handlat mat  o nu är vi hemma o myser. Eftersom att jag är halvdansk så är jag också uppvuxen med en del av den danska kosten.
Så idag har vi ätit rØd pØlse. =)

Hoppas att kvällen bjuder på mys, jag vill ha godis känner jag. Får fjäska lite med älsket eftersom att det är han som sitter på pengarna.

hejhej.

Idag är jag i skolan. Det suger en del här, beror nog delvis på att jag är så sjukt trött. Igår var det lite mys, jag och J gick till Maxi o handlade upp de sista pengarna på mat. Sen mös vi i soffan resten av kvällen.

Hoppas att idga också blir mysig.

skolan.

Hmm..inte vart i skolan denna veckan än. Inte mått så bra, skulle åkt dit idag men har tydligen stängt av väckarklockan i sömnen då ja inte ens minns att den har ringt. Men imorn ska ja åka till skolan.
Får se vad som händer i helgen, om nåt ens händer?!
Hoppas det =)

Har/haft Martin & Sandra på besök me, mysigt =)

tired.

Så trött så trött så trött....på allt som har med honom att göra.

helgen.

Fyfan..dryg helg för det mesta.

äntligen fredag!

Åh, vad skönt att det äntligen är helg! Få softa o så bara...mmm.
Är trött idag, har varit i skolan och alla utställningar var roliga att se. Vi som samlade in pengar för regnskog fick ihop ~850kr kanske...(?)
Det kostade 10 kr för 100 hektar, så det blev ju en del. Regnskogen ligger i Sydamerika.

Jag har även varit hos optikern o hämtat nya linser + gjort undersökning, bytte linser till några som tydligen ska släppa in mer syre.

Jag har betalat en skuld på 5000:- idag me.. har nu bara 271:- kvar på kontot... illa.

Får se, ja tror mamma kommer hit snart så ja ska plocka undan lite.

Ha de bra, kramkalas.

godkväll.

Tja
Det var en ganska långtråkig dag i skolan, inte mycket hände, men jag fick sluta så att ja hann med tvåbussen hem :)

Har kollart på tv och ett avsnitt av Weeds, har dessutom suttit vid datorn så jag har faktiskt inte gjort någon nytta sen jag kom hem =)
Har badat också o så hade älsket lagat mat, som vi åt nyss. Gul soppa..mmm...yummie! Han har kommit på receptet själv!
Koka massa potatis, morötter och kålrot, sen mixar man de med exempelvis en stavmixer och häller i matlagningsgrädde, vitlök och kryddor. Soppan skall vara ganska tjock i konsistensen, eller inte tjock direkt men...typ som...puré! fast kanske lite mer rinnande..jaja, mycket god är den iaf, serveras med ost och knäckebröd =)
Älsket brukar även hälla i frysta ärtor, men det får han göra i sin tallrik för jag äter inte ärtor.

Nu ska vi se på Weeds igen, sen ska ja sova. Jag ser fram emot imorn när alla klasser på skolan ska visa upp vad som har gjorts under veckan.

Godnatt.

torsdag är inte hela veckan.

Igår orkade jag tyvärr inte ta mig till skolan, men jag fick grejer gjorda hemma. Städade hela badrummet som fan =) Känns bra att ha det fräscht.

Älsket har fått med mig att börja kolla på Weeds, det är ingen svensk text på det han har laddat ner, så ja fattar inte allt, men förhoppningsvis så lär jag mig nåt och det känns spännande med lite utmaning, jag behöver bättra på min engelska.

Idag är jag i skolan, men det är rätt tråkigt här nu. Finns inte så mycket att göra.
Får hoppas på att det händer roliga grejer hemma sen. :)
Imorn skall jag till optikern o göra undersökning och hämta ut nya linser. Om ja får mina pengar imorn så ska ja betala en skuld på 5000:- that sucks.. :/ men får pengar den 25e igen. Fast då har jag lite mer skulder att betala.
Har varit en fattig månad då csn inte betalar ut pengar i december!

Nä, nu börjar strax lektionen, ska se va som händer. Bye.

miljötema

Igår började skolan, och även veckan med miljötema med inriktning på växthuseffekten. Hade ett par föreläsningar igår av en politiker och en polis. Mycket intressant. Sen såg vi på film "The Planet".
Idag var skolan mycket segare.
Min grupp ska samla in pengar av folk o sen köpa regnskog.

Har även vart på sjukhuset och fått information om min mors sjukdom :/

Men vet ni vad?
Igår, exakt 14.00 så fick jag en lillasyster, ett jättesött litet knytte är hon, sprang upp till BB idag och hälsade på. =)

Helgen var jättebra, åkte ju till svärföräldrarna i fredags. Kom dit, åkte o handlade o sen åkte vi till Jonte's farmor, där gjorde vi pizza o käkade massor =) Sen åt vi tårta. Efter det sov vi hos J's päron. Jag och Jonte stökade i köket innan vi skulle sova, massa gott åt vi. Det var mysigt att sova där och jag hade lätt kunnat stanna där hela helgen, men vi åkte hem på lördagskvällen. Resten av helgen ägnades väl mest åt mys, städ och tvätt.

Nu skall jag gå o duscha, sen sova, för jag är trött. Imorn är det skola igen, får vi se vad den har att erbjuda!

jullovet

Nyårsafton blev ok till slut ändå. Dagen började med ångest ångest ångest, gap, skrik, fel o gråt.

Sen ringde PJ o hörde om de blev nåt på kvällen. Jonte hade sagt till folk (i sitt berusade tillstånd) att det var fest o öppet hus här på nyår. Han minns inte att han har sagt det eller till vilka han har sagt det. :)

Vi åkte ut till pappa o åt middag där, sen somnade vi nästan i soffan medans vi väntade på tåget hem ;)
PJ kom tyvärr inte då det var jobbigt med buss o pengar o div. Ante skulle kommit, men sen ville han ut på krogen o de ville inte vi. Vi var så jävla trötta så det var nästan skönt att det inte blev nåt. Medans vi väntade på bussen hem så tog vi en fika på pressbyrån inne i stan. När vi kom hem så tog vi ett bad, myste massor, spelade lite kort, fikade lite o såg på tv. Vid tolvslaget kramades vi o såg på raketer genom fönstret :P
Jag hade det bra, men hade fortfarande lite ångest.
Jag undrade om Monia & Tobbe såg raketerna ifrån himlen..

Ångesten låg på även dagarna efter och jag såg inget slut på den.

Men så, för ett par dagar sen så började det vända lite smått och igår mådde jag helt bra.
Vi var iväg till Falköping igår o hälsade på en kompis och min bror. Efter det så åt vi pizza :)
När vi kom hem så drack vi thé o myste framför tv:n.

Idag så mår jag ok, förutom min mage som har krånglat hela veckan :S
Men vi ska ut till J's föräldrar idag och även hem till hans farmor. Vi sover sen hos hans päron. Mysigt :)
Jag kände att jag var i starkt behov av trygghet så jag ville dit.

Ska göra mig iordning strax ser ja på klockan... jag tycker nästan nästan att det ska bli lite skönt att skolan börjar på måndag..då har ja iaf nåt o göra på dagarna=mindre strul o mindre tankar kanske :)

fan vad det här lovet har varit snurrigt...
ok, har bara en sak till att säga :) Jag är så glad att Jonte finns vid min sida. <3 Snygging!

btw, idag är det beräknat att mitt syskon ska komma, får väl se när bebisen behagar att ploppa ut :)

so long fuckers.