i helgen..

Gick ju då hem till PJ i fredags.
Jag säger då det, vad gör man inte för att få bort sin ångest?
Jag drack iaf whiskey, något som jag hatar. Men finns det bara en öl kvar så.. :P
Fick ta proviva o skölja munnen med efter varje mun med whiskey..

Jag hade en rolig kväll, whiskeyn slog till mig i bakhuvudet x antal gånger =) Men tack o lov så hade jag förnuftet att sluta dricka ungefär då det var dags. J hade däckat så det var lite svårt att klä på honom en tröja, men när han väl kommit på benen så kunde han t.o.m. cykla bättre än mig.
Det är farligt att sätta sig på en cykel när man har druckit whiskey, iaf för mig :P

Morgonen efter så mådde jag ok, lite illamående bara. Det var under dagen som allting kom tillbaks till mig. Kroppen var blytung nu när jag inte längre hade något rus av whiskeyn. Fyfan vad jobbigt det var igår.

Vet inte vilken dag som har varit värst den här veckan, men på sätt o vis så tror jag att det var igår.

Idag är jag piggare iaf =)

Men står inte ut med rastlösheten.



Jag vill att någon annan ska ta beslutet åt mig...nu!
Samtidigt så är jag rädd att jag inte får det svar som jag vill ha.

Omg, what have I done to myself? :S

kill me.

Jag står inte ut. Vad gör man när man inte står ut längre?

Jag vet inte, jag kan inte det här.

Jag är ensam och har världens jävla ångest.

Imorses satt jag på balkongen o undrade varför ingen undrar hur jag mår.
Sen gick jag in och tvingade i mig två kokta ägg och en proteinpulverdrink som smakade röven.
Det var min frukost.

Sömnen är helt fucked up, kan inte sova normalt alls, o lyckas man sova något alls så är det tacksamt mottaget.

Vi lyckades iaf tvätta idag, inte riktigt allt ur den överfulla tvättkorgen, men nästan allt, det som var viktigast.

Jag har fått en sorts SPA-vecka av min pojkvän. Då han "spa-ar" mig i badet. Idag var det ansiktsmask och kropps-scrubb, benen rakade jag själv. Igår var det schamponering av håret. Han är ju så go min man. =)

Vi cyklade till Maxi o hämtade ut hans nya VISA-kort, eftersom att han tappade bort sitt i onsdags. =/ O så handlade vi bara pyttelite. Vi behövde typ inget.



Jag försöker bota min ångest, bl.a. genom att äta en hembakt (av oss såklart) vaniljbulle och dricka jordgubbs-Pro Viva.
Vill ni veta en hemlis?
Jag lyssnar på Gyllene Tider också. :P

Egentligen har jag en väldigt glad och rolig nyhet som jag ska berätta om, men inte än. Det kommer hända något fint snart.

Jag har en snäll bror. Imorses fick vi varsitt sms där han skrev att han kanske kunde supporta oss...med vad blir hemligt det också :)

Under min ångest nu så skrev jag ett sms till en vän, någon som verkligen förstår vad jag går igenom just nu. Jag skrev att jag hade ångest o var ensam, o undrade vad jag skulle göra åt det. Efteråt så ångrade jag mig o kände att vafan, varför ska jag skicka såna patetiska sms till honom, han har väl nog med sitt eget.
Jag fick inget svar.
Men han ringde däremor upp en kort stund senare, för att jag skulle få prata av mig, han gav mig råd om vad jag skulle göra osv.
Tyvärr dog hans batteri precis så det blev inget hejdå, vilket jag hatar.
Men vi kanske rings igen när han hittat laddaren :P Får se.
Jag är så osäker, vill inte tränga mig på.

Min pojkvän skulle bort till en vän o dricka whiskey o tjöta, äkta killkväll. Så jag ville inte tränga mig på där direkt, så jag skulle ge dom nån timme innan jag ska bort dit. Ska bli härligt att träffa min pojkvän igen, trots att vi bara vart borta från varandra i en dryg timme just nu.

Så kvällen slöts ihop med min morgons undran; "Varför hör ingen av sig o undrar hur jag mår?"
Min vän ringde. O sa tom att jag är ingen belastning, han är bra glad om han kan hjälpa. Dessutom så tror jag att han kände att det var skönt o få prata lite med en vän också.

Nu ska jag bege mig bort o se vad grabbarna har för sig. Min ångest är borta, borta för stunden, för en längre stund hoppas jag :P

Ha en bra kväll allihopa!

lilla gumman.

Första dagen som vi kom hem till Tina & Emil, o jag gick in i köket så satt lilla Eddan där o oj vad hon blev lycklig av o se mig. Jag och hon var väldigt fästa vid varandra resten av helgen. När jag skulle lägga henne på kvällen så börja hon gråta när jag satte henne ner i hennes mammas o pappas knä för att säga godnatt, hon skulle prompt vara hos mig!

När J skulle ut med soporna o jag in i duschen så började hon gråta för att vi försvann så jag fick snällt gå till henne igen o ge henne nån leksak.

Hon är så underbart söt den där lilla saken. Och jag är hennes fadder dessutom :D I love her!

(Jonte fick dessutom byta sin första bajsblöja, med lite support av mig :P )

Göteborg.

Så åkte vi alltså till vackra Göteborg. Det var en liten mini-semester för oss två som aldrig har semestrat på riktigt tillsammans. (Pengar)

Vi åkte dit på onsdagen och anlände hos min moster Tina med familj, i familjen ingår hennes kille Emil och deras vackra, underbara lilla dotter Edda som nu är 9 månader. Tiden går verkligen snabbt..

Jag såg fram emot den här resan jättemycket just eftersom att det hade gått några månader sen jag träffade dom senast, dessutom älskar jag Göteborg o har nog gjort det ända sen jag var tolv år. Har velat flytta dit ända sen dess, o ändå så sitter mitt arsle fast här i jävla Skövde fortfarande?!

Resan gick bra och såvitt jag minns så stannade vi bara hemma hos dom resten av kvällen o installerade oss.

På torsdagen åkte vi ut med spårvagnen o mötte upp en vän som vi inte träffat på ett tag. Vi bestämde oss för att hänga lite, vi åt glass, gick bort dit där Gothia Cup hölls, oj vad mycket människor. För er som inte vet så är Gothia Cup ett jättestort fotbollsarrangemang för ungdomar, så det är ju en massa matcher o andra saker. Jag & Jonte hade aldrig varit där, så nu kan man ju säga att vi har hängt där också.

Vi kollade inte på nån match utan bara på ett par som trixade med en boll. Sen drog vi vidare till en affär o köpte bullar o hittade ett skitmysigt ställe där vi satt o tjötade ett tag o njöt av solen o varandras sällskap. :)

Sen åkte vi ner till Järntorget för att vår vän skulle möta någon, så vi satte oss där vid fontänen o väntade.
Då hände det grejer, men det får bli hemligt än så länge. ;D

Sen tog vi spårvagnen igen o sprang in på ett ställe o kikade, sen åkte vi vidare till nåt ställe som jag inte minns vad det heter. Shit vilken flummig resa..men men haha!
Men vi skulle iaf hem till någon som vår vän kände. Det var trevligt där o dom som bodde där hade en katt som precis fått en liten unge, den var bara en vecka gammal. Herregud så liten o späd, o hade inte ens öppnat ögonen än =)
*vill också ha*

På fredagen var det tänkt att vi skulle dra till Universeum och Botaniska trädgården, men inget av det blev av för vi mötte upp vår vän igen o fastnade med honom. Vi skulle käka från ett sånt där stånd som dom hade ställt upp, vi valde thai-mat. Jonte hittade en död geting i sin mat o gick o krävde pengarna tillbaks, sen köpte han falafel istället.
Jag hade vart onödig o tagit en stor storlek på min portion, jag orkade inte ens äta hälften. Kändes ju värt.
Sen satt vi på en trappa o pratade, vi gick in på 7 eleven o köpte lite glass/fika.

Efteråt så mötte vi upp min kära kusin som hade anlänt till Gbg, så vi gick till ett ställe o drack en cider/öl var.

Resten av kvällen umgicks vi bara hemma med moster o dom.

På lördagen var det vackra vädret bortblåst, istället var det spöregn nästan hela tiden. Men vi skulle hem till J's syster o hennes pojkvän o umgås o kika på deras nya lägenhet. Innan drog vi till Myrorna där J hittade en skitsnygg t-shirt o jag några böcker. Efteråt mötte vi upp syster Elin & hennes Jonas o gick till ett café o tog varsin kopp varm choklad.

Sen åkte vi hem till dom o umgicks, gick till affären o köpte mat som vi lagade tillsammans. Vi hade en jättetrevlig kväll o deras lägenhet var underbar. Jag blev faktiskt lite avis :P

På söndagen så skulle vi egentligen ha tatt Botaniska & Universeum o även möta upp vår vän återigen för o säga hejdå o så innan vi skulle hem. Men vi vaknade vid tre-tiden den dagen så det var adjöss o goodbye till alla våra planer, vi fick äta o göra oss iordning o när det var dags att dra till tåget så insåg vi att tiden hade rusat på o att vi förmodligen inte skulle hinna till tåget om vi skulle ta spårvagnen så Emil var snäll o körde oss i sin räcerbil :P

18.42 skulle tåget gå, men avgick typ 20 minuter senare. Vi fick åka X2000 hem =)

TRÅKIGT att resan var slut...kändes vemodigt att behöva åka hem. Både jag & Jonte var helt överens om att det var så jävla härligt där o vi hade det så bra.

rubrik?

Jag har varit så förbannat jävla dum. Har förstört mig själv.

Jag kan inte. Jag vill inte. Jag orkar inte.

Jag måste.

There's no easy way out.

behöver er hjälp.

Efterlyser: Tips på bra, goda, fräscha, mysiga och prisvärda restauranger i Göteborg. Vore tacksam för snabba svar :)


Sara: Vi ska hälsa på min moster med familj, o även Jonte's lillasyster o hennes pojkvän i deras nya lägenhet. Så vi blir borta några dagar.
Sen funderar vi även på att fika på nåt mysigt ställe, kanske äta nåt gott på en bra restaurang och hitta på någonting mer. Botaniska, universeum..eller nåt annat spännande.

Någon som kan ge tips på vad som finns att göra i Göteborg för roligt?

Tack på förhand.

måste bara berätta..

..att på onsdag så åker jag och älsket till Göteborg!

lite tankar..eller känslor.

Jag vill ha en förändring. Jag vet att du också vill det o vi kommer att fixa det.

Jag tänker på gamla tider och saknar. Jag saknar oss. Varför har jag så svårt att bara vara här och nu?

...

Förr brukade jag alltid uttrycka mina känslor, i dagbok eller på nätet, eller prata med någon. Nu känns det som att jag nästan aldrig pratar om hur jag mår längre? Jag vet knappt själv för jag brukar inte känna efter så mycket nuförtiden. Jag orkar inte.

Ääh, vad deppigt det låter. Men jag känner mig bara lite ensam just nu, det är nog därför.

..

Min bror ringde häromdagen o ville ha vår adress, men han ville inte riktigt säga varför. Men nyfiken som jag är så har jag lyckats tjata till mig ett svar nu. Han har vart så snäll o beställt varsin prenumeration till mig o min älskling, på tidningar som vi diggar :) Av vilken anledning vet jag inte, eller jo, det är bara för att han ville vara snäll o ge oss något som vi tycker om :) Tack så mycket! ♥

Berättade jag förresten att Jonte's föräldrar gav honom (/oss) pengar så att vi kunde köpa en spikmatta? Jag kanske redan har berättat det, men ja, nu har vi en iaf :D Så snällt av dom :)

...

Min älskling sover i soffan..jag skulle så gärna vilja väcka honom så att vi kanske kan äta lite kvällsfika o mysa till en film eller något.. men det känns lite taskigt o egoistiskt att göra så?!
Dessutom så skulle han säkert bara somna om om vi nu skulle lägga oss för att se en film :P

Jag älskar iaf DIG Johannes! Du betyder allt för mig och ja.. Du är bäst. Jag vill säga så mycket, men du vet hur jag känner. Orden är ändå för små. ♥

händelserik vecka.

Ja, för ovanlighetens skull så beror min dåliga uppdatering på att jag har haft massor att göra.

Min mor har ju flyttat. Så vi har varit där väldigt mycket o packat packat packat.. o slängt saker. Sen var det dags att flytta allt till den nya lägenheten. Där skulle ju allt packas upp också.. Det har varit så mycket att göra.

En flytt tar på ens krafter, så jag har vart arg o gnällig. Mamma har vart gnällig. Morfar har vart sur. Mormor med. Jonte också. Alltså alla inblandade typ.

Mina småsyskon som bor hos mamma har knappt hjälpt till. Tobias hjälpte till att bära lite saker utöver att han packade ner sitt eget rum. Cajsa packade sitt eget rum, när hennes saker var flyttade till nya stället så sa hon "hej då, nu går jag o duschar o åker till stan o shoppar!" ..
Jag blev så jävla arg! Här ska alla vi andra slita som djur medans hon kommer o går som nån jävla prinsessa på ärten o bara slipper undan när HENNES rum är färdigt. Fyfan säger jag bara. Bortskämda unge med grava attitydsproblem.

Min bror som bor uppe i Hallsberg då..han kunde inte komma, pga att hans resor måste planeras i förväg o det här med flytten gick så snabbt. Så då frågade jag om han åtminstone kunde komma ner när flytten var klar för att hjälpa mamma att packa upp alla saker. Då säger han bara "jag vet inte.." . Vad är det för jävla stil?

När flyttlasset väl skulle gå så skulle min morbror + hans vän kommit o hjälpt till, men nähe inte då!

Nä, jag säger bara detta. Jag har varit så arg o besviken på dom i familjen som inte ens ställer upp när det behövs!

Nog talat om det. Flytten är färdig nu, vi höll på med det rätt många dagar. Kanske 5-7 dagar sammanlagt.
Vi har fått hem mycket saker som mamma ville bli av med.
T.ex.

  • En större tv + en dvd-spelare, vilket betyder att nu har vi den mindre tv:n o en dvd i sovrummet. Lyx!
  • Massa barnböcker + barnkläder (måste tänka på framtiden, o tråkigt att slänga/skänka saker som betyder mycket för mig.
  • Ett nytt skrivbord. Så nu ska vi göra oss av med det gamla, någon som vill ha? Gengåvan har semesterstängt till i början av augusti, så det får väl bli ståendes här hemma tills dess.
  • Ett nytt parasoll till balkongen, väldigt bra :)
  • Massa andra saker som är bra att ha :P
Sen stod det en tvättmaskin i den lägenheten som mor flyttade till, gubben som bodde där innan ville sälja den. Men mamma har redan en tvättmaskin + torktumlare. Så hon sa att hon köper den tvättmaskinen till oss.
Men nu blev det lite ändrade planer, hon sålde sin gamla tvättmaskin o torktumlare nu. Då tyckte jag att då måste hon ju ha den nya, för att hon ska slippa springa ner till tvättstugan nu när hon inte orkar det.
Så hon ska ha den tillsvidare, så får vi se om vi ska ta över den om ett tag eller inte.

Sen säger mormor & morfar att dom har en diskmaskin som vi ska få. :D

Under flytten så har vi fått så mycket av mamma och av mormor & morfar, o dom har bjudit på mat (pizza, sibylla osv.) så vi är otroligt tacksamma till alla! ♥

Sen fick vi massa öl o cider, kött o potatissallad av mormor&morfar i måndags, bara för att vi sa att vi skulle på grillfest på kvällen. Så dom gjorde vår kväll gratis =) Men vi ska hjälpa dom med lite saker, så vi kunde se det som tack för hjälpen. =)

Min ena moster (Mona) kom ner i helgen för att hjälpa till med flytten, det är alltid lika roligt att träffa henne eftersom att det inte blir så ofta pga avståndet m.m.

Ja, nu har detta inlägget blivit långt så jag avslutar det nu.