hemma.

Vi ändrade oss och valde igår att åka hem till vår lgh, som visserligen fortfarande renoveras. Men ändå, skönt att sova i sin egen säng. Skönt att vara för oss själva.
Vi åkte först in till Lidköping, drog hem till J's vän Larsson, men han var ej hemma. På väg därifrån in till stan så möter vi honom, då var han på väg hem till sig =) Så vi hann ju tjöta lite ändå.

Sen satte vi oss på ett fik på Sockerbruket, jag drack ett stort glas med chai-thé & tog en chokladbiskvi.
Efter det mötte vi Malin o följde med hem till henne en liten sväng innan vi tog bussen hem.
Drog o köpte pizza direkt när vi hade kommit hem.
Vi hade en underbar kväll o natt, så mysigt :)

Nu har byggjobbarna rast eller nåt, så jag passade på att springa o inspektera hur det ser ut. det blir finfint, men tyvärr så har de förstört tapeten i hallen på massa ställen, vilket får oss att hoppas på att Skövdebostäder kommer att ge oss nya tapeter. För det blir inte snyggt om de har tänkt att sätta en lapp här o en lapp där. Dessutom så har lite färg skavts bort på en av de nya kökslådorna redan. Smart av dom att sätta upp lådor o skåpsluckor bland de första dom gör liksom :P
Jag tycker inte att det är okej så jag ska allt visa det för inspektörerna som kommer för att göra eftersyn när renoveringen är klar.
Suckers.

Idag ska vi bara softa, vet inte om vi stannar hemma ikväll eller om vi åker till min mor. Vi får se.

glädje. <3

Saker som gör mig glad:

Linus skriver:
"'tess!! tack för senast va mycke trevligt helt fantasktiskt trevligt närmare bestämt hoppas att vi ses snart igen har inga cash på mobilen så därför skrivs de här... ha en underbar dag och ta hand om dig.. KRAAM "

äventyr.

Vi är fortfarande i buschen hos mina svärföräldrar. Här har det hänt en del, jag har t.ex. fått en fästing på magen. Jag upptäckte den innan läggdags och J tyckte att jag skulle låta den  vara så skulle vi ta bort den dagen efter. Men hur lätt/kul kan det kännas att sova med en fästing när man dessutom är övertygad om att den kommer ge en Ebola eller någon annan utrotande sjukdom?
Så Jonte drog fram nåt gammalt husmorsknep; han hämtade lite rapsolja o smorde in den med och ryckte sedan ut den =) Jag somnade sedan gott och har även överlevt. =)

Vi har varit ute i skogen o letat svamp, något som jag inte har gjort sen jag var liten. Skogen är jag dessutom sällan i eftersom att jag har fobi för ormar.

På tal om ormar så klev vi i fredags av bussen ute hos J's farmor. På marken ligger det något som jag frågar vad det är. Innan J har hunnit svara så har jag förstått att det är en orm, jag vänder mig om och släpper några tårar i ren panik medans J får sparka bort den från vägen och ner i diket.
Jag kanske ska tala om att ormen var stendöd, dammig, platt och överkörd. Ändå fick jag panik :P
Ja, som sagt; ormfobi. Resten av vägen gick jag o hade hela tiden känslan av att massor med ormar slingrade sig runt mig. Hehe.
Mamma tyckte att jag skulle söka hjälp/gå i terapi för det där. Men sådana terapier slutar säkert med att man måste ta på en orm och det är jag inte ett dugg intresserad av att göra.

Vi har även tömt en potta-potti, ja, jag vet, det stavas kanske inte så, men jag kan inte den rätta stavningen isf :P
Detta var..speciellt. Och äckligt. Något som jag gärna avstår från resten av livet.
Fast ormar är värre.

Hela helgen har haft med släkt att göra. I fredags åkte vi ju som sagt hem till J's farmor, vi hade köpt med oss färska, hela, abborrar somv i gjorde iordning och sedan avnjöt med potatis och persiljesås =) Min man är en gud på matlagning många gånger.
Till efterrätt blev det glass och en god äppelpaj som hans farmor hade gjort.

I lördags åkte vi hem till min mor, där diverse släktingar befann sig, vi kalasade för min lillebror som igår blev hela 21 år.
Haha..hela kalaset var..knäppt. Eller ja. Folk som bara gnäller över allt och alla hela tiden o den ene drar med sig den andre. Andra säger inte ens tack och ja..nä, orka. Jobbigt. Stämningen var hur som helst överlag inget vidare.
Trist för min bror i guess, men han är inte speciellt bra på att bidra med god stämning han heller så att. Skitsamma.

Sen åkte vi hem till oss och tänkte bara njuta av att vara hemma, trots att det fortfarande är en byggarbetsplats. Ett par kompisar var hemma hos oss i omgångar. Vi gick till Maxi o handlade varsin färdigrätt. Det var skönt att gå o lägga sig sen på kvällen.

På söndagen så fanns det inget varmvatten i baracken så vi kunde inte duscha. Vi åkte iaf hem till min mormor & morfar för att umgås lite med de och min moster + man som också var där.
Vi fikade och åt senare middag. Potatisgratäng med några jättegoda biffar med ost o skinka i. Mumma!

Sen kom vi hem hit igår och ska vara här i några dagar..jag orkar inte skriva vad som händer framöver för nu har detta inlägget blivit rätt långt. Så jag uppdaterar senare i veckan om det istället.

En sak till bara: MIN ÄLSKADE KUSIN KOMMER HEM I EN VECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3

finland <3

Asså..shit. Den här massakern som skedde på en skola i Finland igår..Jag har läst runt lite på internet och i dagstidningen..har även läst lite på en väns blogg om detta..Jag håller med fullt ut att det är nåt som är så jävla onödigt! Så jävla fegt att först skjuta nio personer o därefter försöka ta sitt eget liv. Tyvärr så dog han ju nu efter att ha vårdats lite på sjukhus..jag kan ärligt säga att jag önskar att han hade överlevt o tvingats leva sitt jävla oönskade liv med vetskapen om vad han har gjort.
Kunde han inte bara ha tagit sitt eget liv istället för o dra ner massa andra i sin skit?

Visst är det trist att en människa har gått o mått så dåligt i flera år, men det finns faktiskt andra utvägar.

Hade jag fortfarande gått i skolan så hade jag kanske känt mig obekväm med att gå dit till slut (mer obekväm än vad jag brukar känna mig vill säga :P), för att det är bara en tickande bomb nu..snart smäller bomben o samma saker kommer att hända i Sverige. Visst, jag ser inte speciellt ljust på världens framtid, men seriöst, ni som är så naiva..vakna o ta er en titt runtom er, se hur världen egentligen ser ut och vadfan det är som händer.

I början av november förra året så var jag i Turkiet o låg o glassade vid poolen o hade det faktiskt oförskämt bra, helt plötsligt ringer släktingar hemifrån Sverige o berättar att det hade varit dödsskjutningar på en skola i Finland. Det kändes hårt när det var i USA, men Finland, det är väldigt nära..jag har mycket band o många släktingar där eftersom att jag är halvfinsk, däremot så fick min finska mor tyvärr aldrig lära mig språket och jag besöker heller inte landet ofta.
Men det känns ju ändå. Oavsett var i världen det händer så känns det.
"Det händer inte mig" eller "Det händer inte här" är det kanske många som tänker, men jo, din nästa sekund här i livet är oförutsägbar, vad som helst kan hända...

Sen måste vi ju tänka positivt o inte måla fan på väggen också.

min helg.

Oj oj oj..dagarna har blivit lite annorlunda än vad som var planerat...
I torsdags åkte vi ifrån mor för att vi skulle hem o tvätta o packa om väskorna som vi bor i. På fredagen så var det meningen att vi skulle till J's päron o bo där.
Men vi fick andra planer så vi åkte hem till en vän o drack vin, blev ju ganska fulla.. :S Gick därifrån för jag skulle träffa Linus :D
Har inte träffat honom på två år för han har bott utomlands o grejjer.

På vägen upp till stan säger J att han inte orkar gå, precis då kommer en kille o går förbi o frågar om vi ska åka taxi..J är ju på direkt så killen ringer. Medans vi väntar tycker han att vi ska sjunga lite så vi tre står o skönsjunger...eller kanske vrålar, vet inte riktigt =)
Jag sa till honom att söka till Idol nästa år :P Hahahaha.
Vi hoppade av vid stationen, rökte en cigg ihop sen skiljdes vi åt. Jag & J gick mot Mode för jag skulle pissa, vid OKQ8 träffar vi äntligen Linus.Vi står o tjötar lite o dricker upp det sista av vår Bag-in-Box. Sen ville Linus ut på krogen o J ville hem, det var lugnt för mitt älsk att jag hängde med Linus.
Vi gick upp till stan o hamna på ett ställe. Helgen innan lön o kanske 3 pers var ute :P Vi satt o tjöta lite o sen gick vi ut på uteserveringen, där satt vi resten av kvällen o pratade med en kille som visade sig vara kriminalvårdare =) Dock så tror jag inte att han var i tjänst på nåt sätt, han drack öl iaf :P

När det stängde så gick jag & L i armkrok hela lååånga vägen hem. Möttes av J & Pj hemma, vi ville sova. Men dom ville lyssna på musik så jag skickade hem dom till Pj istället. Inte långt därefter hade Linus slocknat på en madrass i vårat sovrum o jag i min o älskets säng.

Sumsumsum: Kvällen var rätt rolig, det var jätteskoj att träffa Linus igen, däremot så var gårdagen ett helvete. Jag var jävligt bakis =/ Mådde illa hela dagen o huvudet dunkade för varje steg jag tog. Spydde också vid ett tillfälle.
Så jag & J som inte heller mådde så jättebra, tog hemkörning på pizza =) Vi låg i soffan o glodde på två filmer. Den ena var Zoolander som faktiskt var rätt skoj. Den andra var en film som heter Boy A, den rekommenderar jag för den var väldigt bra.

Ja, vi kunde ju självklart inte åka till mina svärföräldrar igår med det måendet, så vi åker dit idag. Jag vill äta frukost nu så jag funderar på att väcka mitt hjärta.

Kommer kanske inte vara så aktiv på nätet de kommande dagarna då jag inte vill uppehålla mig vid deras dator så mycket.

Herrråå!

liten kusin :)

Denna dag har väl i stort sett ut som andra dagar. J gick upp vid nio dock. Han skulle på nåt möte. Jag sov tills han var tillbaks vid kvart över tolv.

Strax efter halv tre kom morfar hit, han & mor satt o pilla med mammas farbrors dator i tre timmar.

När de äntligen var klara så åkte vi till Mirco, min morbror. Han & hans flickvän har nyligen köpt ett hus o dessutom blivit med bebis, dvs att jag har fått en kusin =)
Lille Milian, han var sååå söt! Jag höll i honom en stund, det var mysigt.

Jaa..o så hänger det på MIG, o Jonte då, om det ska bli nån femte generation medans gammelfarmor fortfarande lever. O det är min släkt aldrig sena med att påminna mig om :P Så liiite stressad känner man sig ju ibland. Men men, vi får väl se hur det blir med den saken ;)

Vi har nyss ätit pizza o sett på Idol, hahaha! Så jävla kul! J dog av skam så han var tvungen att gå o spela tv-spel istället =)

Ska väl chilla resten av kvällen, kanske duscha med älsket.
Mamma tycker att jag duschar alldeles för ofta då jag har duschat två gånger om dan sen jag kom hit. Hon säger att jag kommer att torka ut min hud.
Blir väl en film med älsket sen också. Så gött med tv i sovrummet :P Vi har sett en varje kväll. Men idag är det hans tur att välja film =/ Hoppas han väljer nån som går att se på =) Haha..jo men det brukar han göra.
Mitt söt <3

tråktråk.

Inget nytt under solen. Slappar o sover typ bara. Mor satte oss i arbete idag, "jag tänkte att ni kunde tvätta fönster"....
J tog på sig det och jag plockade ur, torkade rent fönsterbrädor, element och under fönsterbrädor samt plockade tillbaka allt på sin plats. Efter fyra rum la vi ner. Två rum kvar.
Slavdrivare.

J har gjort en äppelpaj..hoppas att den blir mumma!

F.ö. så går det skit med mitt försök till att sluta med sötsaker. Haha..jag tror inte ens att jag försöker längre. Nää, antagligen inte.

Jag känner mig jävligt stressad. =/

hos moderkakan.

Idag vaknade vi också väldigt sent. Det är så skönt att vi kan sova länge igen. Det gick inte under sommaren då det var så varmt och då vi var inne i att gå upp tidigt eftersom att jag jobbade.
Det är så mysigt att sova med mitt älsk <3

Iaf, vid tre så väckte jag älsket. Då tyckte jag att han skulle gå upp så att vi kom ut till mor nångång. Jag hade redan varit vaken i två timmar o hunnit diska o duscha. Jag var så hungrig så jag ville gärna att vi skulle äta :)

Igår kväll blev vi jättehungriga o det enda som vi hade kvar som inte behövde tillagas var några rostmackor, men dom var vi ju tvungna att ha nästa morgon. Så vi skulle laga köttbullar o spaghetti, enda problemet var bara att spisen inte funkade upptäckte vi. Som väl var så visade det sig att byggjobbarna bara hade satt på barnlåset, vilket var jävligt tur med tanke på hur hungriga vi var =)

På vägen hem till mor så köpte vi varsin glass på station. Jag har inte lyckats superbra med att sluta äta sötsaker. Igår åt jag en Twix när jag var på Maxi, blev så jäkla hungrig då. Idag har jag ätit en glass, en munk o några lakritsbitar. Hmm...

Nyss åt vi soppa som J hade gjort. Är lite trött nu, funderar på duschen, film o sen sova.

hemma.

Ja, det blev till att vi stannade hemma idag ändå. Vi skulle ju åkt ut till min mamma för att bo där till på torsdag. Det började med att vi sov rätt länge idag, o sen så slöade vi runt lite med tv-spel o surfande. Så kom Pj hit för att hämta sin rulla-cigg-maskin. När vi väl kom ner till duschen så var klockan redan halv fem.
Självklart så räckte knappt varmvattnet idag heller. Vi hann inte skölja av oss tvålen ordentligt. Vilken tur att jag inte skulle tvätta håret då!
Vi hade ju packat klart det mesta, så efter duschen gjorde jag mig iordning o packade det sista medans J gick till stan för o besöka bolaget åt min mor.
Jag cyklade iväg till Maxi för o hämta paketet, handlade även lite.
När jag kom hem så hade jag huvudvärk o klockan var redan halv sju så jag sa till J att jag vet inte om jag orkar gå ut o sätta mig på bussen o bära runt på all packning + att jag kände mig inte vidare rolig att sällskapa med då heller. Så vi stannade hemma ikväll.
Men vi ska åka ut imorn istället. All mat som är enkel o snabb att äta, dvs som inte behövs tillagas, är slut nu sånär som på några rostmackor. Jag kommer att behöva tvätta håret imorgon också. Så det är tur att vi ska hem till mamma! :)
Skulle gärna vilja ha med datorn dit, men orka ta den på bussen.

 Haha, det påminner mig om sommaren -04 då jag var hos Andreas o hälsade på i Linköping. Han & hans kompisar skulle "lana" o eftersom att jag var där så följde jag med. Jag & A släpade på varsin dator + skärm + packning på bussen! Det var väldigt tungt o rätt mkt att släpa på. Men skoj hade vi! :D

Nu ska jag mysa o se på en film med älsket! <3

människor.

Jag är så trött på människor. Folk är elaka, oärliga, utnyttjare, snåla, tiggande, osv osv. Såna människor klarar jag mig fan bra utan!
2 minuter i samma rum som en människa och jag har redan hunnit bli sur på personen i fråga + ytterligare en person.
Vad gör såna människor i min närhet då?

Nä orka.

yo yo yo!

Haha, Andreas det som du skrev som kommentar, jag måste ha missat att dom sa det! =/

Idag så sov jag till tjugo över tolv eller nåt sånt där. Självklart så har jag vaknat många gånger på morgonen o gått upp o rökt o sen lagt mig igen. Haha, jag fattar inte hur vi lyckas sova i det här oväsendet, för det är svinhögt vid vissa moment som dom har för sig!
Har väl kanske blivit jävligt trött, jävligt immun o jävligt ignorant =)

Vi la oss vid halv ett igår o jag såg till att pissa innan det, men jag vaknade inatt vid tre efter att J la sig i sängen igen när han hade vart uppe o rökt. Då var han tvungen att följa med mig ut o pissa. På vägen ut så berättar han att han precis hade varit nere. Haha, stackare =/

Idag iaf så har vi packat varsin väska, men vi har lite kvar att packa, typ sånt som vi måste använda i duschen o efter duschen. Sånt packar vi ner det sista när vi är klara med det givetvis. Jag har diskat i kallvattnet ute i trappuppgången, som väl är så är det ju inte mkt disk då vi har anänt oss av engångssaker en del och även använt samma thémuggar flera ggr. Iaf, J matade sköldisarna o vattnade alla blommor. Jag dammsög allt socker som jag spillde ut på golvet.
J ska iväg till systemet för o handla åt min mor o jag ska till Maxi för o hämta ut ett paket. Och till alla er nyfikna som undrar så är det ett mobilt bredband åt min bror.

Vi drar väl nångång under dagen. Tjing.

idol 2oo8.

Hahaha, Idol e ju så roligt att fördriva tiden med ibland =) Stackars killen som var så sjukt nervös =/ men han sjöng helt ok iaf.

Nu är det mörkt ute så jag ska be älsket följa med mig ut till baracken nu för jag måste kissa!

Sen ska jag älska mig med älsket, mysa i soffan! <3

slav under beroendet.

Jag tillät mig själv att misslyckas. Eller ja, jag sa till J att om han tillät mig att äta godsaker så fick jag göra det. Så nu har jag gjort det. Mycket gott var det. Men får hoppas att jag klarar morgondagen bättre =)

Byggjobbarna har slutat för dagen vilket är väldigt skönt, lugn och ro! Halva lägenheten ser precis ut som en byggarbetsplats medans andra halvan är rörig och överfylld med saker, men trots det så lyckas vi få det trevligt o mysigt ändå. Kanske har lite att göra med också att vi vet att vi bara behöver stå ut tills imorgon då vi drar.

Var o invigde baracken här utanför också. Varmvattnet räckte inte nånstans när vi skulle duscha, eller jo Jonte som var lite före mig in i duschen hann precis att bli klar. Jag däremot fick nöja mig med kallt vatten =/ Blir så trött.

Vi har iaf ätit varsin färdigrätt o fikat lite. Jag chillar framför datorn & J spelar tv-spel. Kvällen ska ägnas åt mys o filmtittande. Blir nog till att knoppa rätt tidigt idag också, vi är väldigt trötta båda två.
Jag är jättesugen på att mysa nu..hejdå.

våldgästad.

Idag invaderade de alltså vår lgh för att våldgästa oss. Vi gick trötta upp vid halv sju, intog en mysig frukost på sängen - vi åt varsin tallrik med fil sittandes på sängkanten. :P
Smått pinsamt att strutta omrkring i morgonrock, nyvaken o med håret åt alla håll o kanter när byggjobbarna kom.

Ciggen tog slut så älsket gick till Kvantum vid sju o köpte nya :) Hmm, måste verkligen göra nåt åt rökandet nu. Det går åt ett paket om dagen här o enstaka gånger lite mer. Innan så hade ju älsket slutat men nu röker han i perioder o det är dyrt när en röker, alltså blir det svindyrt när båda röker. :S Det funkar inte att ha det så, men samtidigt så vill jag inte riktigt sluta heller, vet inte om jag orkar ta det jobbiga.

Åt en daim igår kväll, sista sötsaken innan det var dags för mig att gå ner till lite godsaker högst en gång i veckan. Hela dagen idag så har jag varit sjukt sugen på chokladmuffins eller godis. Beror nog lite på att jag är så trött idag med så att jag vill ha en snabb energikick. Men iaf, sa till älsket förut att det är nästan så att jag funderar på att byta o sluta med cigg istället så att jag kan äta så mycket godsaker som jag vill just nu :P Men då tyckte han att jag skulle sluta med båda. Jomenvisstellerhur! Så mycket kommer jag inte att plåga mig själv på en gång, o spec inte nu när vi skall vara borta i en månad, vad trevlig jag kommer att vara då isf.

Det blir nog inget badhus idag, vi pratade om det men jag tror faktiskt inte att jag orkar. Inte som det är just nu iaf, är så trött o lite huvudvärk har jag också. Dock så var det rätt lugnt här under förmiddagen så vi lyckades sova litegrann i omgångar då :) Det var medans de fortf höll på att förbereda genom att täta dörrspringor o sätta upp plast o såntdär.
Nu är det däremot desto mer oväsen, men om 1½ h slutar de för dagen, skönt!

Jag välte nyss ut hela sockerskålen som stod på bordet i vardagsrummet, men jag kan inte hämta dammsugaren nu för den står i städskåpet som ligger i hallen. Det är lite svårt att komma fram nånstans där och dessutom så är alla garderober därinne övertejpade med skyddsplast så jag skulle ändå inte kunna med att gå o försöka komma in där när dom ser mig. Går dit o gör ett försök sen när de har dratt. =)

finish.

Äntligen så är jag klar med all packning! Det blev jag för ca 6 timmar sen, men jag går ju inte o uppdaterar bloggen direkt bara för det :P
Har lite disk kvar som står på tork bara. Vi ska gå upp halv sju imorn så vi hinner plocka bort det sista o vakna till innan byggjobbarna kommer vid kvart i o våldgästar vårt hem. Känns som att det blir mindre pinsamt för alla inblandade om vi redan är vakna när dom kommer än att dom eventuellt ska behöva känna sig besvärade för att dom kommer o väcker oss. :)

Pappa frågade om jag ville övningsköra idag, men hade inte riktigt tid iom allt packande o tvätten att fejja med också. Var inte på så bra humör heller, trött o stressad. Kanske inte bästa sinnesstämningen att köra i.

Har iaf haft det rätt mysigt o chill under kvällen. Vi har ju skruvat isär köksbordet så när vi skulle äta kvällsmat så tog jag in balkongmöblerna o ställde i vardagsrummet o tände några ljus o så åt vi där. Mysigt :)
Men iom att alla köksgrejer var nerpackade så blev det ett jäkla spring fram o tillbaka mellan det tomma köket o lådorna i det överfyllda gästrummet, som numera vikarierar som kök o skafferi :P "avlastningsrum".

Kanske dags att knoppa nu då.
Btw, så fick vi 1200:- av mina underbara svärföräldrar, för att vi ska kunna köpa varsitt busskort nu när det blir en del åkande den här månaden. Vad snälla dom är mot oss. Gillar verkligen dom, o inte bara för att dom ger oss pengar. Dom känns som min extrafamilj o jag känner mig trygg och omtyckt i deras sällskap. <3 (Dessutom så har dom lyckats med att skaffa en underbar son som jag håller väldigt kär!)

Natti.

love <3

Just det ja! Jag glömde ju att berätta för er om den underbara gårdagen.
J var så himla duktig o prickade av massa saker från "att-göra-listan" medans jag mest satt vid datorn :)
När han var borta på Maxi så ringde han o frågade om jag ville gå dit med honom senare under dagen, för att han hade hittat lite fina kläder på Dressmann som han behövde smakrådshjälp till.
Så efter att ha myst med varann härhemma under eftermiddagen så gick vi till Maxi. Inne på Dressmann så hittade han mycket kläder som han prövade, o det slutade med att han köpte en jäkligt go luvtröja och ett par byxor som satt schysst på honom :)

Efter det så gick vi över till Lindex, för dom skyltade om rea. Däremot så hittade jag typ bara barnkläder som var på rea. Så vi drog ner till underklädeshörnet o plockade o valde. Slutade med att J hade övertalat mig att jag skulle gå med på att vi köpte dessa saker till mig. Kom ut ifrån affären med 3 hotpants, som sitter jättefint och är jävligt snygga. 2 bh. 1 tjock, stickad, jättemysig tröja. :) Jag är nöjd med kläderna såklart. Men jag har väldigt svårt att unna mig saker. Väldigt svårt. Varför tror ni annars att J jämt måste övertala mig? Skulle han inte nästan tvinga mig många ggr så skulle jag aldrig unna mig saker.
Känns inte alltid som att jag är värd det där stora hålet i plånboken som blir. Behöver jag verkligen detta? osv.

Efteråt så intog vi en romantisk middag på McDonalds :) <3 Jättemysigt var det! Sen gick vi hem o myste ännu mera!
Efter att jag hade packat så bakade jag chokladmuffins som vi mumsade i oss med thé framför en film i soffan.
Love love love love looveee! <3





Saknar fortfarande oss.

packning.

Ja det är fullt ös härhemma den här veckan. Nja, inte riktigt.Men vi måste tömma hela köket, badrummet & hallen inför renoveringen som startar imorgon bitti.
Jag har sagt i flera dagar att jag ska ta tag i det, men har inte fått tummen ur räva, som man säger.
Igår kväll iaf så satte jag igång o fick packat 4 lådor & en ica-kasse i papper.
Jag gör allt själv då jag uttryckligen har bett J om att få göra det. Går smidigast då...eller nåt. Jag vet inte, men jag tycker att det är kul. Dock så ångrar jag mig lite nu när jag har packat en del.
Men vi skrev en lista på saker som skulle göras innan torsdag o han har ju gjort massa andra uppgifter, så skulle kännas orättvist att be honom hjälpa mig med packningen nu :P
Ahja. Jag har hela dagen på mig idag. Är dock jävligt trött o så tvättar jag också. Är på dåligt humör med. Har bråkat igen.
Blir så ledsen :/

Vi har fått ett kort av Skövdebostäder som ger oss gratis inträde till badhuset under hela renoveringsmånaden :) Får se om vi kommer iväg o simmar lite kanske. Ska ju inte stanna kvar i Skövde så vi lär inte dra till badhuset så ofta.
Möjligtvis imorgon, vi pratade om att gå o simma då.
Vi ska ju bos hos våra päron mycket (kanske hela tiden?) under den här månaden. Första anhalten blir min mors hem i Skultorp, "förort" till Skövde, ca 5km härifrån. Vi ska bo där i en vecka och vi drar dit på fredag.
Min mors gubbe är där nu och jag hatar honom o vägrar träffa honom, o han drar inte förräns på fredag så vi ska dit när han har åkt. Egentligen skulle hon ha åkt med honom nu, men det blev ändrade planer. Synd, annars hade vi fått vara ensamma i hennes lgh. Men ahja, hon är så liten så hon märks kanske ändå inte ;P

Och ja, det är därför som vi pratade om badhus för morgondagen eftersom att byggjobbarna kommer att våldgästa oss mellan 7-16 imorgon. Tror inte att det blir så kul o sitta här i allt oväsen hela dagen :)

Packa resväska måste vi göra också, men det hinns med imorgon o på fredag.

Veckan efter att vi har bott hos mor min så kommer vi att åka till Vinninga (ligger mellan Skara & Lidköping). Där ska vi campa i husvagn! :D :D I J's pärons trädgård. HAHA! Skönt, vi får bo där men kan ändå vara ifred i husvagnen, jättebra ju! :) Ska dessutom bli kul att testa på lite mini-camping/semester med J, hehe :P
Hur länge vi stannar där vet jag inte, o vad planen är efter det vet jag inte heller. Får ta det som det kommer.

--

Hade fått mail av min underbara kusin häromdagen, som jag skickade ett låååångt svar på igår. Förväntade mig inte att hon skulle svara med ett ännu längre svar redan samma dag, men det gjorde hon den lilla gumman :) Jag blev jätteglad att äntligen få höra hur hon har det därnere. Saknar henne såå mycket! <3

--

Jag tror att jag har typ bestämt nu att jag ska dra in på något som kostar onödiga pengar. Det bästa valet då är ju självklart att sluta röka. Men jag vill inte tvinga fram det, jag känner inte för att sluta röka. Så då valde jag istället att jag ska sluta äta och köpa så jävla mycket sötsaker, även sluta baka hela tiden :P
Men jag vill ju inte plåga mig helt, så jag ska försöka dra ner på det såpass så att jag bara får äta lite sötsaker en dag i veckan.
J vill ju nog att jag ska sluta röka o det kan jag förstå. Han röker i perioder o det blir ju svårt för honom att hålla sig när jag röker hela tiden. Men jag kan väl inte göra det för någon annans skull?

--

I lördags så övningskörde jag för första gången! :D Det var ju skitkul. Övade på en stor, typ tom parkering. Tre-fyra bilar stod parkerade i ett hörn o så var det en till som övningskörde samtidigt som jag.
Jag fick lära mig att ställa in alla speglar o shit, sen pedalerna o sen att starta bilen o köra. Det var ju inte det lättaste att insé att gaspedalen var så jävla känslig så att man knappt behöver röra vid den! Speciellt inte efter att ha kört städmaskinen hela sommaren där jag lätt kunde trycka ner gasen i bott på raksträckorna :P
Det blir en match att lära om muskelminnet i foten. Men det ska gå.
Ja, det hela resulterade ju såklart i några kärringstopp/motorstopp, så min far slog i knäna några gånger :)
Jag körde aldrig ut från parkeringen, utan har tänkt att stanna där tills jag känner mig mer säker. Pappa frågade om jag ville köra lite ikväll, men jag är inte säker på att jag hinner det. :/

--

Nu ska vi se..sa den blinde till den döve. Jag har nog inte så mycket mer att skriva just nu. Bye for now!

ledsamt.

Ledsen, uppgiven, utan egen inkomst, deppig, ensam, vilsen, dåligt självförtroende, otroligt låg självkänsla, brist på att känna mig attraktiv.
Har ingen motivation, finner ingen mening med något och varvar de flesta dagar med att surfa och ligga nerdeppad i sängen där jag tycker synd om mig själv och bara stirrar i taket i flera timmar.
Är så jävla socialt missanpassad och osäker.  

Jag törstar efter många saker såsom kärlek, glädje och även fina vänner att umgås med, som jag vågar träffa. (Ja vågar inte därför att jag är rädd och osäker på mig själv. Hur ska jag bete mig? Vem är jag? Vad har jag för intressant att säga? Varför skulle jag vara rolig att umgås med?

"H*n tycker att jag är knäpp, luktar illa, är ful/tjock/konstig o säger knäppa saker, jobbig att umgås med"  <-- Det där är jag övertygad om att andra tänker om mig, förmodligen är det bara jag som är paranoid och i verkligheten så kanske ni inte ens tänker så, men det är svårt att övertyga sig själv om det.

Mina fina vänner..förlåt att jag kanske har undvikit er och inte hört av mig eller visat intresse för att umgås, men nu kanske ni förstår lite bättre varför? Efter att jag inte längre tar droger eller har något annat förkläde att gömma mig bakom så har jag helt enkelt inte vågat. Jag är så jävla rädd och full av ångest o panik när det kommer till att ta kontakt eller att umgås ensam med någon. Vill bara försäkra er om att det inte är fel på mina vänner, utan att problemet ligger hos mig.

<3


Jag saknar ...

city.

Idag har jag varit nere i stan o träffat läkaren m.m. Lite jobbigt. Han sa att jag ska fundera på eventuell medicinering, here we go again, typ.. :/
Exakt vad för mediciner han menade pratade vi inte om för det fanns inte tid. Skulle ringa honom om jag var öppen för förslag.

Nu är jag iaf hemma, softar med J & Pj. Vi har nyss fikat thé o rostbröd, mumma!

Christians mamma ringde mig nyss, mkt trevligt. Jag ska ner i källaren o rota igenom hans saker o skicka lite cd-skivor o sladdar till honom. Han mådde iaf bra och om 3½ månad kommer han! =) Saknar honom så det ska blir riktigt kul. Lagom till jul o så och det är ju bra!

Resten av kvällen blir till att softa.

turbarn.

Fan vilken lyckans ost min kille är asså! :P FK kommer att ge honom gymkort, betala kurser, hjälpa till med praktikplats m.m. åt honom, ja de kommer att vara "grymt generösa" mot honom, som den här mannen sa. Dessutom fick han veta att han var väldigt attraktiv på arbetsmarknaden eftersom att han har varit sjukskriven sålänge, så det blir billigt att anställa honom, jada jada.
Ja, det fanns bara positiva saker att höra om det mötet. Innan mötet så kände sig J väldigt nervös då han typ inte hade en aning om vad mötet skulle handla om, men nu efteråt var han jäkligt glad och han hade fått en självförtroendekick :)
Dessutom så tyckte mannen inte att J skulle börja på den verksamhet från AME då det låg långt under hans nivå :P
Asså shit..vissa har tur. Jag är jävligt glad för hans skull!

Tänk om han hade ringt o avbokat det mötet som han hade tänkt o göra, eftersom att han redan hade fått en tid på AME. Då hade han kanske inte fått den här chansen utan istället hade han fått börja på en muppverkstad.
Hoppas bara att allt detta är lika bra som det verkar vara.

Love you darlo. <3

--

Jag beställde ett Parlinokort som kom på posten idag. Nu ska det laddas så jag kan ringa gratis till alla som inte har Comviq, vilket equals lägre mobilräkningar =)

På posten kom även 2 avier. Den ena är för vår nya soffklädsel som vi ska hämta ut, jävligt dyrt men också jävligt värt. Den vi har nu är vit och vi har ju fått soffan av min kusin,vilket betyder att den inte är ny och heller inte helt vit. Det blir ju så när många sitter i den o kanske spiller m.m. Så den nya klädseln åker på efter att renoveringsdammet är borta om sisådär drygt en månad.

Den andra avin är för ett paket som innehåller massor med rengöringscrémer tror jag att det var. Helt gratis :)

en helt vanlig torsdag.

Igår tog jag mig ut och åh, vad härligt det var att komma ut. Har inte gjort det på flera dagar!
Iaf, promenerade bort till kyrkogården där jag hade stämt träff med Martin. Vi var o hälsade på Monia & Tobbe.
Martin ville även leta efter ytterligare en grav, efter många många fotspår och en lång tid och ett telefonsamtal så hade vi fortf inte hittat den (Martin har jävligt kass lokalsinne kom vi fram till :P). Jag kan nu stolt(?) visa upp en fet jävla blåsa på vardera häl. Mycket lockande att göra hål på dom, men får inte. Kommer svida då :/

Efter att ha vandrat fram o tillbaka i typ en timme på kyrkogården så gick vi till Kvantum o köpte oss varsin dricka, sen letade vi upp en trapp att sitta på, rökte varsin cigg o när drickorna var slut så skildes vi åt.
Summarum; jag hade en trevlig stund.

Kom hem och upptäckte att jag var ensam hemma, vilket kan vara skönt ibland. Jag lyckades roa mig genom internet, msn, mat & premiären av Idol.

Är ensam nu också, J är i stan på nåt möte. Jag ska på läkarbesök vid tre och efter det ska jag lämna ett av tusen urinprov, för att få behålla mitt lämp. Dvs, påvisa mitt fortsatta duktiga leverne.

Får se om jag kanske går ner i källaren o rotar lite i våra lådor senare i eftermiddag, måste ju ha nåt att fördriva all tid med.

Later.

onsdag?

http://shroomgirl.bilddagboken.se/p/main.html

Idag fick vi iaf sova till åtta, skönt. Sen väcktes vi av byggjobbare och en fluga.
Jag la upp några nya bilder i min bilddagbok.

ff.

Fortafarande lika uttråkad.

Har sovit massor under dagen.

Mitt kära älsk åkte o hämtade pizza åt oss förut. Tack <3

trött så trött.

Vaknade halv sju imorses, men gick o la mig igen. Vaknade en timme senare av att de har börjat att renovera i trappen bredvid = inte lugnt i våran lgh.
Dom river, hamrar och borrar, ja, allt som låter!
Nästa vecka kommer dom till oss.

Men vi drar nog då.

same as always.

Samma skit som igår. Fast snäppet värre.

Tror att jag är deprimerad.

allt för att slippa känna.