barnvakt.

Anders & Jonte ligger i soffan o sover, jag åt nyss resterna av min pizza. Ska hoppa in i duschen. Så får vi se om Alex kommer hit idag också kanske?
Så kanske det blir bakning då.

Strax före kl. 18.oo så kommer pappa & Sofi hit o lämnar Kim, min söta, fina lillasyster :) Dom ska på bio så jag sa att jag gärna kunde ta Kim i 3 timmar. Vi ses så sällan o jag vill gärna ändra på det. Hon är snart 3 år. De senaste gångerna som jag har träffat henne så har jag burit omkring på henne o haft henne i knät o så o då har hon inte varit arg, ledsen eller rädd så vi får hoppas att hon inte blir det idag heller! Det är första gången som jag ska vara med henne utan att föräldrarna är med.

Undra hur jag ska roa henne då? Vi ska iaf bort till katten som vi ät kattvakter åt, det kanske hon tycker är kul. Sen ska vi gå bort till Sigge's o köpa lördagsgodis, dom har massor med godis där så det gör nog henne glad :)

Vi får se hur dagen blir :)

Vad ska ni göra?

dagen och planer för morgondagen.

Nu har svärföräldrarna varit här o det var supermysigt att ha dom på besök. :D Vi gjorde det som jag skrev; åt varma mackor, drack massa thé, pratade, kollade på kort o åt cheesecake.

Ett tag efter att dom åkt så kom Anders hit, vi har suttit (o gör det fortfarande) o tjötat, druckit ännu mera thé, ätit chokladmuffins o lyssnat på musik.
Blir väl en liten stund till innan det är läggdags, det är ju en dag imorgon också. En dag som vi faktiskt har planerat att vi tre ska laga en nyttig o väldigt god soppa som Jonte brukar göra, sedan ska den såklart ätas tillsammans o så ska vi baka äppelrutor. Kanske kommer min fina kusin o joinar oss? :)

Vi fick en stooor påse med äpplen från Jonte's mor & far så när Anders kom hit o började prata om att han tyckte så mycket om äppelrutorna som serverades till fikat på vårt bröllop så fanns det ju inget snack om saken :P Det blir bak imorgon!


Här kommer två bilder från början av vår bröllopsresa, vi är ute på Göteborgs flygplats, Landvetter, o vi sitter på bussen som ska köra oss mellan vår gate och flygplanet. Spända och förväntansfulla! :D





Fler bilder kommer.....

massa mys här :)

Igår lekte vi med Anders. Först gick vi alla tre en promenad till Maxi, i kylan. Där inhandlades det lite mat. Sen gick vi hem o tillagade det.
Vi åt färsk fisk, mmm, så gott men så tråkigt dyrt :/

Det blev panerad, stekt Nilabborre med kokt potatis o älskets underbara persiljesås o så kokta morötter till det. Så lyxade vi till det o hade JULMUST till :D :D :D Wiiie, så underbart gott. Första julmusten för den här vintern, o jag blev grymt sugen på lussekatter när vi drack julmusten :P
Måste baka det nån dag, är det för tidigt?

Efter det var vi alla mätta, Jonte & Anders pratade om paltkoma :) Vi blev väldigt trötta o kollade på tv o tjötade.
En mycket trevlig dag/kväll!

..

Idag har jag varit nere i stan o mött en kompis. Jag har lyssnat på musik, vi har ätit pizza o falafelrulle o druckit upp den sista julmusten. Vi har myst med varandra, kollat igenom bilderna ifrån Thailand o varit borta hos en väns katt som vi är kattvakter åt o så har vi dessutom varit i affären. En väldigt bra dag så här långt.

Nu ska vi börja fixa varma mackor, vid kl. 18.oo så kommer mina svärföräldrar hit o då ska vi äta lite kvällsmat o umgås, vi ska även kolla på bilder från svensexan/möhippan, bröllopet och bröllopsresan :)
Det tror jag blir väldigt mysigt för vi har inte träffat dom sen bröllopet.

Ikväll är det Idol o så kommer även Anders hit efter att Jonte's föräldrar har åkt. Det ska bli skoj att få umgås lite mer! :D

Vad ska ni göra ikväll då? Förhoppningsvis så orkar jag slänga upp lite av semesterbilderna på facebook eller nåt, o så måste jag ju få upp mer bröllopsbilder också! :)

@ home again.

Vi är hemma nu o jag gillar det inte riktigt, det är så jävla kallt! :D Längtar tillbaks, eller bort, jättemycket.
Får se till att börja spara pengar till nästa resa nu när jag ska bli ihop med CSN igen :)

Jag kom på nåt som jag skulle göra, sekunderna senare var det helt bortblåst..det stör mig så att jag inte kan minnas vad det var, jag har för mig att det var en bra idé :)

Yeah yeah! MUSIIIIK! Tack för att du räddar mig.

thailand.

♥ Nu drar jag till Thailand med min nya man, vi ska på bröllopsresa! Så det blir nog inte några uppdateringar här på ett tag.
wiiie ♥
Hoppas att ni får det superbra här hemma!
Kram

idol.

Jag vilade lite förut, sen diskade jag lite medans min älskling fixade mat.

Efter det så kollade jag på Idol o mitt i det så kom min fina kusin :)

Hon hade med sig godis o coca cola :D Bra kusin det där :P

Vi har tjötat massor o nu hamnade jag här..vet inte om vi skulle spela nåt spel eller om vi skippar det..får se.

Vad har ni gjort ikväll?

fredag.

Jag är ganska trött idag. Men jag har iaf varit nere i stan o satt in pengar på J's konto. O så har jag varit på möte med min handläggare på folkuniversitetet, hon är så snäll o bra tycker jag :) Jag gillar henne så det är ju lite trist att vi precis har lärt känna varann o att jag inte kommer vara inskriven där mer när jag börjar plugga.

Jag tog kopior på våra pass, kontokort o legitimationer. Det skulle tydligen vara bra.

O så var jag på apoteket o köpte massa grejer.

Nu ska vi bara skriva ut lite biljetter o grejer inför flyget o hotellet. O köpa handsprit! :D

Sen är det väl bara smådetaljer o packning kvar.

RESFEBER!
Jag är lite flygrädd..o flygresan tar ju räääätt lång tid. :S

Nu är jag trött, frusen o hungrig så jag tänkte att jag skulle göra nåt åt saken..ska nog börja med att vila nån timme :P

See ya!

snurrigt..

HAHA Sara! Din sista kommentar! Jag fick iaf ett gott skratt =) ♥

Fan vad jag har varit trött idag. La ju mig väääldigt sent inatt/tidigt imorses..Vaknade vid åtta när J var uppe o skulle till vårdcentralen. Vid fyra på eftermiddagen bestämmer jag mig för att sova ett par timmar, ställer klockan på 18.20 för att jag inte ville missa ett program på tv:n.

När klockan ringer så vaknar jag inte ordentligt. Jag fattade inte hur jag skulle stänga av alarmet så jag försöker trycka på massa knappar o sitter o skakar telefonen i luften som fan. Så kommer Jonte in o undrar varför min mobil ringer så länge så jag svarar att jag kan inte stänga av alarmet, han tar mobilen o tittar o konstaterar att jag har stängt av alarmet.

Iaf så går jag upp, och är helt säker på att det är fredag morgon o jag ska iväg på möte om några timmar. Jonte försöker säga att "nej, det är torsdag idag", men jag ville inte gå med på det..jag fick inte ihop det.

Går ut på balkongen o röker, o det är väl ungefär då som jag vaknar till i hjärnan för då inser jag att det är torsdag kväll o inte fredag morgon. Hahaha!

Att sömn och trötthet kan ställa till så mycket konstigheter hos en förvirrad hjärna :P

Nu ska jag iaf gå o sova för natten så jag inte sitter uppe så länge igen. Imorgon ska jag på möte hos min handläggare på folkuniversitetet. Så ska jag fixa lite grejer, typ ta kopior på våra pass, biljetter, kontokort m.m.
Ska handla lite också på Willy:s när jag ändå är i stan.

På kvällen kommer min älsklingskusin (o bästa vän!) hit o ska sova över här :) Hon ska också vara vår husvakt när vi är borta, det kanske blir skönt för henne att bo här ett tag o komma hemifrån lite o va lite för sig själv också :)

Hoppas att ni alla har haft en bra dag! Kram o godnatt på er :)

till Andreas..

YEAH! Nu är resan betald och angående hotellet så väntar vi på bekräftelse från dom. Hon på resebyrån sa att det borde verkligen inte vara några problem att boka direkt från hotellets hemsida. :)

Andreas: Vi åker ner till Gbg på måndag kväll o sover hos moster o dom, så skjuts till Landvetter har vi utav min mosters kille. Men från Landvetter har vi inte pratat om ännu ;)
Vi ska enligt biljetterna vara framme på Landvetter kl. 12.20 den 23/10. Sen har jag ju inte en aning om hur lång tid det kan ta o få väskorna o checka ut o så...och om planet är försenat. Jag vågar inte ens boka tågbiljetter hem från Gbg den dagen ifall vi missar det tåget :P

Men bor du fortf i Mölndal? Det bästa vore ju att jag ringde när vi kom fram istället, slipper du riskera att vänta isf. Men du kanske jobbar vid den tiden förresten? :S Med tanke på att det är mitt på en fredag =)
Ja, du får säga till om du vill såklart, annars tar vi säkert flygbussen :) Eller om Emil hämtar oss där också. Vem vet vad som händer :)

Jag pratade med Jonte för ett tag sen om att du hade skrivit till mig att vi gärna får komma o hälsa på hos dig, jag tror att han kände sig lite blyg men att han kunde tänka sig att göra det :)
Tyvärr så hinner vi ju inte stanna i Gbg den 23 då vi måste hem o plugga/vila upp oss inför högskoleprovet som börjar 8.30 dagen därpå :/

Oj, nu blev hela blogginlägget tillägnat dig typ.. men ja, känn dig hedrad ;) Haha! Nä, orkade inte gå in på facebook o skicka detta där. Hoppa de e lugnt.

här sitter jag..

..o nattugglar!

Fastnade här totalt när jag skulle boka resa & hotell. Började läsa på massor om vad man ska tänka på när man reser, packlistor, försäkringar, hur man packar..osv. Har pysslat massor med allt det där!

Anders ringde förut, precis när J hade satt igång med att göra chokladmuffins som vi skulle äta när vi såg på Grey's anatomy. Så han bjöds hit o smaskade upp muffinsarna med oss, kollade på tv:n och pratade massor. Mycket trevligt!

Vi har även hämtat P's katt igen. Han är borta varje helg, ofta onsdag-söndag. Så vi går alltid o matar den, o stannar o gosar litegrann, rensar såklart kattlådan också. Men jag tycker synd om henne, hon behöver nog mer tid än max 30 min/dag med andra varelser än sig själv..
Så nu ska hon stanna här tills på söndag, mysigt :)

Pga dessa saker så drog det ut på tiden o jag satte mig inte för att boka resan förräns typ 01-tiden förut..tänkte egentligen gjort det strax före midnatt/runt midnatt.

När jag väl ska boka då, så har dom tagit bort det reseförslaget som innehöll det hotellet som vi skulle ha o det billigaste alternativet var helt plötsligt mycket dyrare + att det var det hotellet som det inte fanns nån vettig strand vid. Då flippade jag ur litegrann.
Men jag googlade efter det hotellet som jag ville till (som jag länkade till i föregående inlägg), hittade det o bokade det separat. FAN i HELVETE om något skulle gå fel nu.. Då vet jag inte vad jag gör.
Tycker det känns så osäkert på något sätt att boka ett hotell på andra sidan jordklotet över internet. Tänk om vi aldrig får det där bekräftelsemailet? Men ändå har flygbiljetter..?!
Jag tänker fan inte bo på vandrarhem..det vore väl billigt o bra, men det är vår bröllopsresa och dessutom så är jag svinrädd för ormar, konstiga djur, kackerlackor, ja..whatever typ :P Kommer aldrig få sova då :)

Sara M: Oj, trodde att det var du som hade skrivit, men jag tyckte att "du" var lite väl stark i vissa åsikter isf. Men jaha, det kändes rätt skönt att det inte var du som hade skrivit det :)

Andreas: ♥ Du är så snäll! Klart vi ska åka, det ekonomiska funkar. Men pga passkostnad, resevaccin, o läkarbesök till Jonte, + kostnader till o från Gbg, Landvetter och en inköpslista på lite prylar inför resan så gick notan på lite mer än vad vi kände att vi hade råd med just nu. Vi vill ju ha något att leva för nere i Thailand också (mat, shopping, ev. äventyr m.m.), så lite resepengar måste vi ha kvar, därför har vi lånat lite extrapengar som vi kan betala tillbaka när vi kommer hem igen o har fått in kronor på våra konton :)


Klockan är nu alldeles för mycket för att mina trötta, svidande ögon ska orka mer..dags att få lite skönhetssömn. Jonte har tid för vaccination imorgon kl. 09.15, hoppas att jag får sova :P
Vi/han/jag måste till banken imorn o sen till Ticket innan kl. 14 för att betala resan.

Sov gott mina små raringar, för det ska jag göra nu :)


om resan.

Oj Sara: Jag läser vad du skriver, men jag kan inte riktigt hålla med om att han förtjänar att bli dödad pga att han sparkade på en bil. Däremot är det jävligt dumt o omoget att göra som han gjorde, finns ingen vettig anledning liksom.

Linda: När vi var på resebyrån idag så berättade hon för oss om hotellet, själva hotellet skulle vara superbra, men det var långt till stranden så vi tog ett annat hotell
http://www.aonangburi.com/rooms.html .
Detta gjorde att vi fick ner priset litegrann. Tyvärr är vi bundna till Tickets utbud så jag vet inte vad du pratar om för resa. Dessutom var det billigare/dyrare beroende på när man åker o vi har ju inget val, vi måste åka nu eller år 2011. Så det känns som att det får kosta vad det kostar, pengarna vi har fått är ju trots allt ämnade till en resa ändå :P

Vi ska iaf beställa resan ikväll på internet, för det kan vara så att vi bara har 12 h på oss att betala, då har vi till imorn på oss. Vi måste nämligen till banken imorn o sätta in pengar, för resebyrån tog bara emot kort och presentkort.

Så ser det ut just nu. Nu ska jag kila ut o möta en person. Ha det bra!

glömde en sak.

Förresten så har jag fått ett ok ifrån Jessica att lägga upp bilderna. Så dom kommer såfort jag har tid! :)

ny dag idag..

..med nya möjligheter!

Andreas: Nja, vi saknar inte så mkt..det är mest tiden vi har ont om :)

Linda: Vi vill gärna åka till Krabi i Thailand.

Men nu är det såhär, att jag satt o kikade på resor igår som vanligt. Hon på passavdelningen sa att jag kan åka på mitt gamla pass om jag beställer biljetten i det namnet. Innan var jag tveksam, men eftersom att det blir problem med antingen tid eller pengar annars så tänker jag nog göra som hon sa.

Hittade en resa till Krabi iaf, o då drar vi på tisdag isf. Kommer hem den 23/10. För den 24 måste vi göra högskoleprovet, o vi kommer pga resan inte ha så mycket tid till att plugga..men WHATEVER säger jag faktiskt!

Vi får se hur det blir med resan. Vi ska ner till stan idag o gå till resebutiken o snacka med dom. Så jag håller alla tummar o tår o hoppas att det blir som VI vill.
Annars dör jag.

Gengåvan (second hand) var här nyss o hämtade lite möbler o grejer som vi ville bli av med, bl a skrivbordet som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Så skönt att äntligen ha det ur vägen, det stod ju mitt i vardagsrummet förut o tog plats. Även vårat källarförråd är rätt behagligt just nu. Det är inte trångt o överfyllt med saker som vi inte vill ha. :)

Känns så bra att ha sånt där gjort. Att få rensa ur massa gammal skit som man ändå inte använder. Brukar ni vara duktiga på att ta tag i sånt? Jag brukar inte vara supersnabb med sånt, haha!

 

Igår var det Desperate Housewives-premiär vilket jag var väldigt glad för, idag är det Grey's Anatomy-premiär :D. Jag har insett att jag måste skära ner på mitt datoranvändande o tv-tittande nu när jag ska börja skolan, jag kommer inte att hinna med allt, o jag känner mig själv o vet att jag så lätt fastnar vid datorn istället för att plugga. Det får jag inte!
Första steget tog jag igår, då jag avslutade mitt konto på ett community som jag typ aldrig är inne på. Det var absolut ingen stor grej, men för mig kan det kännas jobbigt att klippa banden ibland, så det var ett första steg iaf!

Nä, nu ska jag äta o göra mig klar för att gå ut. Vad gör ni idag?

Thess


tur och retur, eller inte?

Andreas: Klart att han INTE ska hålla på o sparka på bilar, det är ju bara idiotiskt. Men för det förtjänar han ju inte såpass grovt övervåld som leder till döden. Fel av polisen, fel av åklagaren.
Angående korten så väntar jag på ett ok ifrån Jessica :)

..

Så till anledningen varför jag loggade in här ytterligare en gång idag.

Vi fick massa pengar o resepresentkort i bröllopspresent, då det var något som vi verkligen önskade oss.

Vi tänkte ju åka på resa typ nu, men först måste Jonte ha ett pass och jag måste ha ett nytt pass då jag har lagt till ett nytt efternamn. Jonte's pass är redan fixat, medans jag inte kunde hämta ut ett personbevis på skatteverket med mitt nya namn, för vigselpapprena hade inte kommit in än så att vigseln hade inte blivit registrerad. STRESS!

Jag ringde pastorsexpeditionen i torsdags förra veckan, då sa dom att det hade gått iväg massa post föregående dag. Men igår hade det fortfarande inte kommit något till skatteverket.

Anledningen till att vi har så bråttom är ju för att jag börjar skolan den 9 november, något som jag faktiskt inte hade haft med i beräkningarna. Men sen igår kväll så kom jag på ytterligare en sak; den 24 oktober så ska vi göra högskoleprovet, vi är redan anmälda o det är betalt, o man kan inte få tillbaka den avgiften.

Jag tror inte att jag har speciellt långt jullov o dessutom är resorna svindyra då. O i sommar så har jag 5 veckors ledighet, men då är inte vädret speciellt bra i det landet som vi vill åka till.
Nästa vinter är jag ju fortfarande upptagen med skolan, så ska vi åka först vid vintern år 2011 ??!!

Jag får fan panik o blir allvarligt nedstämd av det här. Jag mår skitdåligt..för något som vi längtade efter blev helt plötsligt något som är svårt o väldigt stressande.

Jag försöker pussla, men det finns ju knappt några resor då vi antagligen kan åka nu innan skolan börjar, o de enda som finns kostar alldeles för mycket. Jag blir helt less :(

jävla skit-Sverige!

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.218525-man-dog-efter-valdsamt-polisgrepp


HELT JÄVLA SJUKT JU!

Egentligen behöver jag inte ens kommentera iom att ALLA fattar ju att det har slarvats med FLIT, med tanke på att det rörde sig om poliser som riskerade att åtalas och fällas. Flera inblandade poliser förhördes inte ens och sen har åklagaren även slarvat bort viktiga uppgifter..?! Hallå?!!

Skulle en civil person mörda någon så inte fan skulle det slarvas med uppgifter i förundersökningen och inte fan skulle dom låta någon slippa undan.

Inse att Sverige är ett korrupt land också..

Nä, jag blir fan förbannad över detta. USCH FY TVI och BLÄ säger vi om den här saken.

bilderna från Jessica & Fredrik.

Nu har vi kollat på bilderna ifrån Jessica. Jag är så glad, det gjorde verkligen min dag!
Bilderna är såå fina!

Jag vet inte, men jag hoppas att det är ok med Jessica & hennes Fredrik att jag lägger upp några av bilderna? Självklart skriver jag att det är ni som är fotografer om jag kan lägga upp bilderna nånstans.
Men jag vill gärna inte göra det förräns jag vet att det är ok isf.

Så people, innan det kommer bilder från bröllopet så får ni vänta..för utöver Jessica's bilder så har jag bara några stycken på min telefon, som min mor och som Kim har tagit. Dom kan jag lägga upp, men inte just nu. Nu har jag hållt på o grejat så mycket med viktiga saker så att jag känner att jag måste pausa o bara göra roliga saker ett tag.

Jag kommer att få ännu fler bilder ifrån olika fotografer, men sånt kan ju ta sin lilla tid för vissa.


O nu så har ni ju fått väldigt många inlägg i bloggen idag :)

tisdag.

Nu har jag varit ordentlig idag. Jag har:

* avbokat tid på vårdcentralen för min lillebror
* ringt o skällt på Comviq
* pratat med CSN o beställt blanketter
* registrerat busskort, så vi får ett nytt om det försvinner
* kollat upp all kurslitteratur
* betalt en räkning
* fört över pengar för en annan räkning
* rensat lite bland papper
* säkert nåt mer..

Känns skönt att ha gjort detta så att jag slipper tänka mer på sånt, nu har jag tömt huvudet lite så att det finns plats för nytt.


Idag skulle min kära vän Jessica kommit hit med en skiva som hon har bränt ut åt mig, med bilder från bröllopet. Men Jonte hade visst stött på henne på stan så hon gav den till honom. TACK, underbara Jessica! Det ska bli så spännande att titta på bilderna nu :)
Säg till om du vill ha nåt för skivan?

Jag ska försöka fixa med lite mer saker idag, men i övrigt så ska jag faktiskt bara slappa! Jag & mitt älsk ska ha en trevlig dag, se på tv, mysa o spela tv-spel.

Om bröllopet ska jag skriva senare, men nu har jag skrivit så mycket så att ni får hålla till godo ;)

Vad gör ni idag?

den goda nyheten..

En del av er vet nog redan efter att ha läst på facebook. Men iaf, jag har blivit antagen till en utbildning som jag har sökt!
Jag känner mig väldigt glad och väldigt bra. Det var 93 sökande på 25 platser o JAG kom in!

Det var ju den utbildningen som jag gick o gjorde de här svenska o data-testerna inför.

För er som inte vet så är det en utbildning på Komvux, en KY-utbildning där jag läser till läkarsekreterare/hälso- och sjukvårdsadministratör.

Utbildningen börjar den 9 november och är på tre terminer, så jag tror att jag skulle vara klar nångång i feb-mars 2011. Får hoppas att lågkonjunkturen har vänt lite då så att jag får ett jobb :P

Detta påminner mig om att jag ska ringa CSN o be dom skicka papper till mig.

I vilket fall så är jag jätteglad över detta besked o känner mig faktiskt stolt över att jag lyckades göra så bra ifrån mig så att jag fick en av platserna. :)


Jag känner mig ganska taggad, men samtidigt lite rädd. Fick en lista över kurslitteraturen..o det är väl inget nytt att det kommer att kosta en del pengar. Men det är sånt man får leva med, jag kommer ju faktiskt att bli utbildad till något o inte bara ha en allmän utbildning i ryggen. Yeeey! :D

Passar rätt bra också, för häromdagen så började arbetsförmedlingen o folkuniversitetet att prata om att jag måste börja praktisera, o hur kul känns det att gå o slava heltid på en arbetsplats utan lön? Njeee..inte kul.

Visst, det är en månad kvar tills skolan börjar, så jag kanske måste praktisera lite ändå. Men jag o min handledare på folkuniversitetet ska ses på fredag o prata om det. Jag sa att jag skulle fundera på praktik, men jag sa även att jag funderar på att bara ha den här sista månaden ledig så att jag inte hinner trötta ut mig innan skolan ens har börjat, hon lät inte helt negativ till det. Så vi får se vad hon/dom säger.

Bra nyhet va? =)

den tråkiga nyheten..

Ok..jag fick inte riktigt någon ordning på vilken grej jag skulle börja att berätta om eftersom att alla röstade olika :P

Men i torsdags när jag vaknade så berättar Jonte att vår dator vägrar att starta... :|
Vi testade i ett annat uttag men icke.. Jag ser även på videon att klockan inte är inställd så jag förstår att något måste ha hänt med strömmen under nattens gång.

Vi ringer till El-giganten där vi köpte datorn, för tack o lov så har vi garanti kvar till jan/feb 2010. Sen har vi ju försäkring på datorn också.. o hemförsäkring.

Men dom på El-giganten säger att vi ska se till att datorn är helt strömlös o så ska vi hålla in start-knappen i 30 sekunder, sen tillföra ström o testa att starta igen..inget händer. Så jag fick lite smått panik, är så rädd att förlora alla saker vi har på hårddisken. Men vi får hoppas att hårddisken har klarat sig iaf..vad felet nu kan tänkas vara?

Jag ringer pappa som turligt nog var ute o åkte, ber honom köra oss till El-giganten med datorn, han säger att han kommer om 5 minuter.
Haha, jag stod fortfarande i morgonrock för jag hade ju klivit upp typ 20 minuter innan.
Men jävlar vad snabbt jag fick på mig kläder, smink o frisyr =) Torrschampo var min räddare i nöden då eftersom att jag inte hann att duscha men var tvungen att tvätta håret egentligen.

Vi lämnar in datorn, ber specifikt om att dom ska först o främst rädda det som är på hårddisken så att dom tänker på det. Sen hade vi tur, för dom hade kvar EN lånedator. Så nu sitter vi här med en laptop helt plötsligt.
Gött, tänkte jag. Men jag o den här datorn gillar inte varandra. Den är rätt seg o cp, den lever sitt egna lilla liv många gånger :P.
Men jag är väldigt glad att vi åtminstone har en dator att surfa på..tänk vad tråkigt o krångligt allt skulle vara utan en dator med internet i hemmet.. :S Läskigt att jag låter mitt liv styras så av internet :)

Har inte en aning om hur lång tid det tar med datorn..men vore ju bra o få den snart. Har mitt CV o all skit där på som jag behöver när jag ska söka jobb. Men jag kan strunta i att söka jobb nu..så det är egentligen ingen fara =)

Tycker det har varit lite svårt att vänja sig vid att inte ha nån riktig data-mus, vi har fått erbjudande om att låna en från en kompis, men vi har inte orkat hämta den än. Jag har dessutom vant mig nu :)

Det var den tråkiga nyheten.. När allt detta hände så var det skitjobbigt o jag var sur, men nu, med lite perspektiv, så känns det rätt ok. När jag har råd så ska jag investera i en extern hårddisk.

Återkommer..
Bye bye! 

ni avgör.

Vi har haft fullt upp den här veckan o veckorna dessförinnan också, eftersom att vi äntligen gifte oss i lördags. Jag vill berätta för er om bröllopet o visa bilder. Men som jag skrev i förra inlägget; ni får rösta om jag ska skriva de bra eller de dåliga nyheterna först, nu kommer ännu ett alternativ, o det är om jag ska skriva om bröllopet först, emellan eller sist?

Nu är det upp till er vad nästa inlägg skall handla om :)

Blogg.se = skit...?

Jag fattar inte varför det inte står nåt under "nytillkomna objekt" när jag loggar in på min blogg?! Jag kan inte ens se mina gamla kommentarer..inte nya heller just nu :/
Det har varit så ett tag nu o det är förbannat störande!

BLOGG.SE; BETE ER!


Jag har både roliga o tråkiga nyheter, vilka ska jag börja med tycker ni? Posta en kommentar, det alternativet som får flest röster börjar jag att skriva om..

;)