Nicole Richie?

Idag åkte min man iväg till sin hemstad Lidköping för att umgås med en vän. Han träffade då på en tjej som han hade umgåtts med förr om åren. Efter lite snack låter det såhär:

Tjejen: Jag såg din tjej på bokhandeln strax före jul!
Jonte (helt förvirrad): Ööh, nä det tror jag knappast! (Eftersom att han vet att jag har varit hemma hela tiden)
Hon: Men joo...Sanna!?
Jonte: Aha, nej men vi är inte tillsammans längre, jag är ihop med en ny tjej nu sen några år tillbaks.
Hon: Jahaaaa, vem är hon då?
Jonte letar upp bild på mig i sin mobil o visar.
Hon: Åh vad snygg hon är! Hon är ju lite lik Paris Hiltons kompis, vad heter hon...hon den där Nicole Richie!

När jag får veta detta ifrån Jonte över telefon så säger han lite osäkert: "Ja, jag vet inte...du får ju ta det som du vill..men tar du det som en komplimang?"
Jag (skrattar som fan): Ja, det var väldigt kul att höra (med tanke på att N.R är snygg) men jag har aldrig hört förut att vi skulle vara lika :) Fast jag blir väldigt glad...kanske lite rörd tillomed.

Små saker kan göra en glad =)

 

skitjul

hatar den här julen...den blir mer förstörd än förra året. jag tänker vara ensam hemma o skita iatt fira överhuvudtaget. jag vill inte träffa någon alls.

jag vill dö istället.

cp

cp-blogg....................................

www.bilddagboken.se

WTF!!!??? La upp detta inlägget sent igår kväll o de har fortf inte kommit upp. Så testar igen......



http://shroomgirl.bilddagboken.se/p/main.html?

Jag har lagt in massa nya bilder i min bilddagbok nu, så ni får gå in där för jag orkar fan inte lägga upp dem i bloggen också :P

Jaa ni, vad har jag gjort sen jag kom hem ifrån Luleå?

Det ska jag säga er...
Anlände ju till Skövde 09.56 och då fick jag skjuts hem av pappas kollega.
Efter att ha suttit 17-18h på tåget så tänkte jag egentligen hoppat in i duschen så att jag skulle vara fräsch tills älsket skulle komma hem strax efter 12. Men det var räääätt stökigt här när jag kom hem så det blev till att jag plockade iordning massor o packade upp mina väskor istället :)
Resten av dagen ägnades nog till massa mys.

På tisdagen minns jag inte om vi gjorde något speciellt, men på onsdagen däremot så var jag nere i stan på arbetsintervju. Tjänsten var som optikerassistent på Specsavers. Dock har jag inget hört ännu och dessutom så var det 70-80 sökande på en heltidstjänst så jag har inte så mycket hopp om att få jobbet. Däremot så var jag för en gångs skull väldigt förberedd inför den här intervjun, hade tänkt ut bra svar på såna där typiska frågor osv. men de frågade ju inget sånt! Hahaha. Jo, men jag känner att jag gjorde så bra jag kunde under den intervjun.

När jag kom hem så kom mormor & morfar hit på lite fika o så skulle de lämna lite pengar till mig. Efter att de hade åkt så kom Marcus hit en sväng och efter det så kom Anders hit för vi hade bestämt att vi skulle baka lussekatter. Det var ju andra gången för mig i år så nu har vi hela frysen full :P
Anders hade med sig starkglögg, en av flaskorna var smaksatt med konjak. Jag tyckte att båda två smakade SKIT! Har aldrig druckit starkglögg förut o jag kommer förmodligen inte att göra det igen :)
Men det var väldigt trevligt att baka iaf. Sen kom Martin hit o ville sova över här för han mådde inte så bra. Så vi fyra satt o kikade på tv:n o hade en fin kväll.
Innan jag skulle lägga mig så började jag blöda näsblod igen :/

På torsdagen så åkte jag till stan igen för att lämna mitt sista urinprov för ett tag framöver, iaf tills Länsstyrelsen hör av sig igen :P Jag hade även tid hos min läkare för att han skulle träffa mig innan han skriver intyget till Länsstyrelsen, intyg där han rekommenderar att jag ska få behålla mitt lämp.
Shit asså, jag har lämnat drogtester o leverprover i nära två år nu bara för mitt lämp alltså. Innan var det ju tester som soc tvingade mig att lämna. Varför vill alla ha mitt kiss så gärna för? :P

Efter detta så blev jag upplockad av Kim & Jonte för nu var det dags för oss att åka hem till Carina i Tidaholm. På vägen dit så plockade vi upp Jimmy.
Det var kul att träffa Carina för det var ju drygt fyra år sen sist. Dock stannade vi inte mer än tio minuter då vi var där för att lämna våra sköldpaddor som hon skulle köpa.
Det känns verkligen skönt att vi äntligen blev av med sköldisarna. Visst, dom är söta, men vi uppskattade dom inte längre o kände ingen glädje av dom. Carina däremot har ju två små barn, så det var viktigt för oss att Fegis & Pucko skulle få komma till någon som har mer glädje av dom. :)
Jag hoppas att dom kommer få det bra där :)

På vägen hem så köpte jag & Jimmy en pizza som vi delade på.

Hemma i duschen så kom näsblodet för tredje gången den veckan så det var väl tur att jag var i duschen, då la jag mig bara ner i badkaret tills det slutade 40 minuter senare.
Tanken var ju att vi skulle festa den här kvällen. Jag gjorde mig fin och vi gick hem till Kim. Men jag var osäker på om jag vågade dricka efter att Jonte sa att alkohol var blodförtunnande o jag ville ju inte riskera att få näsblod igen. Så hemma hos Kim började jag istället att vika hans tvätt och då kom näsblodet igen........... :(
Jag låg på golvet o blödde medans Kim & Jonte drack sig fulla. När det efter en timme fortfarande inte hade slutat att blöda så blev Kim orolig eftersom att jag blödde så mycket o spottade mycket blod också.
Jag pratade om att jag kanske borde åka till sjukhuset för att återigen bränna i näsan. Kim hade druckit så han kunde ju inte köra mig, så då började han insistera på att ringa ambulans eftersom att han blev så orolig.
Jag försökte säga att det såg mer dramatiskt ut än vad det var o att ambulans var nog att överdriva lite. Men men, han ringde ändå.
Han & Jonte blandade en stor o stark grogg i en flaska som de skulle ha me sig till sjukhuset, haha! Men när ambulansen väl kom så fick bara en person följa med. Så jag sa att båda kunde stanna hos Kim, så att ingen av de skulle bli ensam.
Däremot fick ju jag åka in ensam då...men vafan, jag lipar inte, jag klarade mig bra själv även om det hade känts tryggt att ha med någon.

Väl på sjukan så pillade läkaren lite i min näsa med nåt instrument o sa att han kunde inte se nåt öppet blodkärl o kunde därför inte bränna något. :( Efter att han hade pillat klart i näsan så slutade det äntligen att blöda!
När jag reste mig upp så var jag nära att svimma så jag fick lägga mig ner tills färgen i mitt ansikte hade kommit tillbaka. Då kommer de in o kollar lite till i näsan o sen säger de att en taxi är på väg så att jag kan åka hem. Hallå?? Skicka hem mig när jag nyligen nästan svimmade!? Jaja.
Doktorn sa att jag skulle hem o vila iaf. Eftersom att näsblodet hela tiden passade på att komma när jag hade stressat mycket.

Det hade iaf varit billigare för mig att gå ut på krogen den kvällen om man jämför med ambulanskostnad, sjukhuskostnad o taxi hem.
Fick ju inte ut ett skit av att åka till sjukan, men det kändes ändå tryggt att vara där.

När jag kom hem så ringde jag till K & J o sa att de fick fortsätta festen hos oss istället så att jag slapp vara ensam. Anders kom hit också. Jag låg i soffan hela tiden o tog det överdrivet lugnt och det gjorde jag även resten av helgen! Jag vågade inte ens gå utanför dörren av rädsla för att jag skulle råka anstränga mig för mycket o få näsblod igen.
Tråkig helg :(

I måndags så vågade jag mig äntligen ut igen. Då cyklade jag till Vårdcentralen o lämnade mitt sista blodprov på ett tag. (Återigen; iaf tills Länsstyrelsen hör av sig igen!)
Tror att resten av dagen var lugn.

Nu orkar jag inte skriva mer o ni orkar nog inte läsa mer. Så jag berättar om gårdagen i ett annat inlägg ;)

Sov gott!

www.fargadelinser.com

Jag vill också ha färgade linser! =)

Om man lägger upp ett inlägg i sin blogg med denna länk så.....ja, gå in här o kika ;)

www.fargadelinser.com

Pissunge.

Igår kväll när jag gick ut på balkongen för att röka så kom det en liten pinkenils gående här utanför o han gick först till ett cykelställ o spanade, sen till nästa, sen till nästa osv. Jag är säker på att pinket var ute efter att stjäla en cykel.
MORR!

Tack för det mysiga o roliga igår älskling <3

Idag har jag varit o lämnat blodprov. Jag vågade gå ut! Hallelujah!

Luleå (4-7 December)

Torsdag 4 December
Vi kom med tåget som avgick i tid, dvs kl. 18.20. Jag & min far hamnade i bistron där han bjöd på öl hela kvällen. Detta resulterade ju såklart i att vi blev ganska packade och det fanns väl en del resenärer som tyckte att vi kunde sänka ljudnivån när kvällen blev till natt. Vi festade med några som vi hittade på tåget. Strax efter 02 så däckade vi.

Fredag 5 December
Vaknade på tåget runt halv sju tror jag. Urk för sittplatser i 17-18h säger jag bara! Rätt stel i kroppen. Var rätt seg o lite bakis då :S Så Ramlösa var min bästa vän. Klockan 11.50 var vi äntligen framme i Luleå. Vi mötte upp min lillasyster och hennes mor. Jag hade ju inte träffat de på över två år så lilla Nellie, 4 år, var ju superblyg. Vi skulle äta lunch med de på en restaurang och under hela lunchen så vägrade Nellie prata. Först efteråt så vågade hon, då frågade hon mig om jag kunde hålla nåt åt henne. Vi vinkade av Nellies mor + hennes vänner och efter det gick jag, far & Nellie till Willy:s o handlade lite mat för helgen. Sen fick vi vänta i över tjugo minuter på en taxi som skulle ta oss dit vi skulle bo. Väl framme så var vi trötta och resten av dagen så slappade vi bara.

Lördag 6 December
Upp ganska tidigt för att ge oss ut o utforska stan. Vi skulle leta julklapp till Nellie, o vet ni vad? Inte en enda leksaksaffär i centrala Luleå! Dåligt. Men vi hittade lite grejer som hon valde själv o sen fikade vi ibland folkmassan. Vi kollade även upp bio som vi skulle gå på under söndagen. På vägen tillbaka så handlade vi mat, Nellie hade önskat sig kyckling, ris o grönsaker =)
Resten av dagen blev även den lugn förutom allt bus med Nellie då :)

Söndag 7 December
Upp rätt tidigt idag igen då vi var tvungna att vara ute ur rummet senast kl. 12. Vi drog ut på stan där vi gick på bio. Vi såg på "Niko". Nån barnfilm om nån ren. Ja den var rätt mysig att se iaf :) Efter det så stressåt vi på Max och fick nästan springa tillbaka till hemmet så att vi inte skulle missa den beställda taxin som skulle ta oss till tåget. När vi burit ner väskorna o väntar på taxin så började jag störtblöda näsblod när jag snöt mig.
TYPISKT att det skulle komma just då, när det som minst passade typ (fast när passar det med näsblod?).

Jag har ända sedan jag var liten blött näsblod i mängder under perioder. Jag kan börja blöda av minsta ansträngning under dessa perioder, men också av jävligt mycket stress. Några gånger har jag blött så mycket att jag har fått bränna ihop blodkärl i näsan. Att spy liter med blod och svimmningar har ju också inträffat ;-)

Taxichauffören såg helt förskräckt ut när han såg att jag blödde så mycket och jag hade typ panik eftersom att jag var så rädd att det inte skulle sluta blöda, för jag kunde ju inte åka till sjukhuset då, vi hade missat tåget o inte haft råd att köpa nya biljetter o så gick det inte ens fler tåg den dagen tror jag inte.

Nellie var så söt o strök mig över pannan som man gör när någon är sjuk o sa att hon kunde hålla pappret i min näsa så som jag gjorde. Dessutom bar hon min handväska eftersom att jag inte riktigt kunde tänka på såna saker just då :P

Men iaf, så småningom slutade det och vi kom med tåget som avgick vid 16.57. Jag hade bestämt mig för att vara nykter under hemresan, men annat var det med min far som övergav mig för bistrons skull :P Han blev rätt full o däckade en stund efter bistrons stängning. Medans jag satt o förbannade mig över de obekväma stolarna som det inte gick att ligga skönt i. Den natten fick jag inte mycket sömn. Vi anlände till Skövde kl. 09.56 och det var underbart vill jag lova!

Det var INTE upphetsande att åka tåg så länge, men det var underbart kul att äntligen få träffa Nellie igen. Hennes blyghet släppte ju rätt snabbt vilket var väldigt skönt. Hon är jättesöt o babbklar på o springer omkring som den pigga o glada 4-åring hon är :P
Jag är ju inte van med småbarn längre så jag smög undan för o få lite ensamtid, varpå hon följer efter o vill hoppa i sängarna. Därför var jag tvungen att låtsas sova, för o få va ifred. Då skulle hon natta mig, så hon pussade massor på mig o sa "sov gott, jag älskar dig, ropa 'Nellie' om du vill ha mer pussar eller om du vill ha en macka!" Hahaha, så söt <3

Jag hade en jättefin helg och det var även superskönt att få komma hem, jag hade saknat Jonte massor!

hejdå!!

Jag blir hämtad om 20 minuter och jag HOPPAS verkligen inte att jag glömmer nåt viktigt nu. Höjden av otur.
Men jag är ju en "skriva upp allt på lappar-människa" så i guess that my list is komplett.

Min kära mormor ringde precis, trevligt med en liten pratstund :)

Jag kommer nog inte att ha någon tillgång till dator så.. :/ Är hemma på måndag förmiddag igen om allt går som det ska.

Ha en trevlig helg!

snart bär det av..

Iih. Blev klar med packandet rätt snabbt. Så nu har jag dötid. Martin kom hit, så nu ska vi fika :)

Jag har lite kvar att göra, fixa håret, vilket jag måste göra rätt snart så att plattången hinner svalna innan jag ska packa ner den. Jag måste även ner till affären o handla färdkost.

Vi har ätit god spaghetti & köttfärssås idag, mumma. Jag är mätt!

frukost och Luleå.

Igår blev det 50 stycken härliga o goda lussekatter! 3 vänner kom på fikabesök o de talade om för mig att det luktade lussekatt i hela trappuppgången :) Jag har alltid velat stå för god luktspridning i trappuppgången, ni vet sådär när man kommer in efter en promenad o nån av grannarna lagar sjukt godluktande mat :P

Efter att vi lagt oss i sängen så kom Martin hit o tjöta en sväng..var ju tvungen o bjuda på lite fika då me :P
Vi kom i säng försent så J är inte iväg o jobbar idag. Men eftersom att det är min sista dag hemma så tycker jag egentligen att det är rätt mysigt att ha honom här <3

Jag ska åka till Luleå idag. Tåget går 18.20 o jag har inte ens börjat att packa. :S Som sagt, så är jag segismund o ute i sista sekund.

Åt nyss två knäckemackor med makrill på, till frukost. För er som är intresserade alltså.

Nu kanske ni undrar vad jag ska göra i Luleå? Jo det är så att jag ska operera mig till man.
=)

lussekatter.

Ja, det gick snabbt o smidigt att flytta över sakerna i källaren igår. Dock så gjorde vi ingen ordentlig koll o slängde nåt, men allt står så fint därnere o man kommer åt sakerna :P Men vi har lite kvar, vi ska ta upp fyra svarta stolar till köket o slänga ner de fula vi har nu. + att vi ska ner med alla tomma flyttlådor som fortfarande står häruppe sen renoveringen.

Men jag fick upp adventspyntet igår o det lyser så mysigt i fönstrena nu när det är mörkt ute. <3

Sen messade Kim o sa att han skulle åka o handla, eftersom att han vet att jag gärna vill ha hjälp med skjuts när det är dags för o storhandla. Så jag följde med honom & hans bror o handlade lite :) Väldigt snällt :)
Därför bjöd jag hit dem idag på fika med nybakade lussebullar :D

Vilket i sin tur betyder att jag måste börja sätta igång o baka nu! Jag är en äkta segismund som skjuter upp allt till sista stund.

Hade en jättemysig kväll med älsket igår också :)

källarstädning.

Det förra inlägget skrev jag tidigare idag, sen cpade internet ur så jag kunde inte lägga upp det förräns nu.
Har iaf plockat ordning här hemma efter det och vikt iorning den resterande tvätten o lagt in den där den skall vara.

När älsket kom hem så åt vi lite mat och har suttit o haft ett långt samtal.

Nu ska vi ner i källaren o flytta över alla våra grejer till vårt vanliga förråd. Även lite organisering o rensning kommer det väl bli. Sen ska det bli mysigt när jag har fått upp stjärnorna o sånt :)

mycket att stå i.

Under lördagen så cyklade vi bort till Maxi, där lämnade vi in vår 1½-liters petflaska som var fylld med småpengar. Tror att vi kom upp till 795kr. Vi irrade omkring i massa affärer o letade efter nåt som jag kunde ha på mig. Stressigt var det, men till slut hittade vi en topp och även presenten till min kusin.

Kvällen sen var fantastiskt rolig, jag blev full, vi fick pastasallad, jag vågade prata massa engelska med en kille från Holland, Alex fick en julgran i present. Ja, vad som hände efter festen vet ni ju redan.


Bilresan till Göteborg var också jätterolig. En liten roadtrip tillsammans med Kim, Robin & Nelsson. Kims nya bil är supersnygg och han fick den billigt, kanske beror på den här lågkonjunkturen.
Medans killarna skulle äta så passade jag på att besöka min moster, hennes sambo o deras nya lilla skrutt :)
Lilla Edda var jättetrött men så supersöt o snäll :) <3
Är så glad att Kim körde mig dit så att jag fick hälsa på dem lite innan lillan hade hunnit bli för stor. Nu var hon ju nästan 1½ månad gammal.

På vägen hem så åkte vi till Tidaholm där Robins flickvän bjöd på en smörgåstårta som var väldigt god :) De hade 3 illrar hemma så jag vågade knappt följa med dit. Väl där så gömde jag mig bakom Kim hela tiden, men jag vågade ändå klappa en av dem o den var så söt o mjuk :) Funderar nästan på att skaffa en egen, hehe.

När jag kom hem så var jag supertrött o gick o la mig nästan direkt. Just det ja, jag hade somnat i bilen o då passade Nelsson på att ta kort på mig, hmm..taskigt med tanke på att bilden förmodligen inte var till min fördel. :P


Igår så hade vi besök nästan hela dagen efter att J hade kommit hem. Först kom Marcus, sen min kusin. Vid 17.00 skulle jag vara i stan o lämna up. De jävla asen har inte hållt ordning på nåt förut men det har de nu, så jag fick betala 160kr istället för 60kr som jag brukar göra. När jag ska träffa min läkare så kommer det förmodligen att kosta 600kr istället för 300kr. Haha, jag är redan fattig..hur fan ska detta gå nu då? För jag kan inte strunta i att träffa läkaren iom att han ska skriva intyg. Fittkukhelvetesjävlasnoppröv. (Moget)

Idag vaknade jag med ett ryck. Hade känslan av att jag hade försovit mig till något, men jag har inga planer idag. Jag ställde mig istället o diskade berget av disk. Då blir nog älsket glad när han kommer hem :) + att det var nog verkligen min tur att göra nåt nu också, för jag minns inte att jag har gjort något vettigt här hemma på flera dagar.
Jag ska ner i källaren också o leta efter jullådan så vi kan sätta upp stjärnor n stuff. Det blir mysigt då :)
Det gäller bara att orka :P


alkis.

Haha, läste precis igenom mitt förra inlägg. Det skrevs ju natten till söndag efter att vi hade kommit hem från huvudfesten. Jag var väldigt full när jag skrev det där och minns att jag var tvungen att använda mycket av min koncentration till att skriva rätt o deleta osv. Hahaha! Ja, ni märkte ju säkert att det blev lite småfel i texten på några ställen, så helt perfekt lyckades jag ju inte :)

Kom iaf upp i god tid igår, Anders var så söt o slog på stort. Han skulle bjuda allihopa på frukost så han gick ner till affären. Han kom hem med: Ägg, Baguetter, Lussekatter, Prinskorvar, Plättar, Bacon, Honungsmelon & Julmust. Så ni kan ju förstå att det blev en riktigt lyxig o stor frukost. Dock så fick jag superstressa o använda min tid att hjälpa till med frukosten istället för att göra mig iordning, för att jag ville ju hinna äta. (Det serverades även råstekt potatis till).
Jag slängde i mig frukosten o var helt skakig (Bakis o stressig i guess). Alex sa att jag skulle stanna upp o andas o att man kunde få cancer av att stressa.

Men jag hann! Blev fin, mätt o klar. Måste erkänna att jag slängde iväg ett mess till Kim där jag bad att de skulle skynda långsamt så att jag hann med frukost. Allt slutade med att jag fick ringa Kim o fråga när de skulle komma egentligen :P

Skriver om resan senare, måste ta tag i mig själv nu.