NEJ!

Ja e faan så jävla trött på att folk ringer/messar/kommer hit o tjatar om att dom inte har nånstans att sova/ta vägen o de e kallt ute o bla bla bla..VAFAN TROR NI ATT DETTA ÄR NÅT JÄVLA HOTELL ELLER?! Vårat hem är inget ställe där dörrarna jämt är öppna.
Ja vill självklart vara en snäll kompis o ställa upp om saker o ting har skitit sig, och en del gånger (många) har ja svårt o säga nej, för vafan ska ja säga vid midnatt när en kompis  ringer på dörren o säger att de e kallt ute o han inte har nånstans att ta vägen?? Ska jag säga: "Nä, dra härifrån du har precis väckt mig o ja ska till skolan, ja skiter i att du fryser"
Ja, säger många..men ja kan fan inte va så hård..ja känner mig så jävla elak då.

O sen när nån väl är här o man ställer upp, vafan får man tillbaka? Jo, parasiter som ska äta våran mat o som inte går nästa dag utan blir kvar längre o folk som utnyttjar en o inte respekterar en, bara pissar en i ansiktet!
Ja e så jävla trött på de människorna (som ja ska kalla kompisar) o mest trött är ja på att ja inte kan säga NEJ!
för delvis får ja ju skylla mig själv.

Men det är fan inte alltid mitt problem om inte dessa människor har nånstans att ta vägen. ta er ur eran egen jävla skit när ni har valt den själva!

NEJ!NEJ!NEJ!NEJ!
om ja inte blir bättre på att säga nej nu så får ja fan gå en nej-kurs lr nåt..?
men hur säger man nej när det är minusgrader ute o personen inte har nånstans att sova o man tar på sig ansvaret???  o hur hanterar man sitt samvete efteråt??? TIPS TACK!

Kommentarer
Postat av: ...

sluta gnäll så jävla mkt, vara så fruktansvärt ego och byt umgänge.

2007-12-15 @ 19:20:51
Postat av: Cecilia

Det är svårt att säga nej när någon ringt på dörren och vill komma in, men du kan ju kanske sätta dig ner med personen och säga precis de du tycker och känner och om inte personen respekterar de så måste man ju säga ifrån och sätta gränser eftersom du kan ju inte dras ner bara för andra vill ha din hjälp hela tiden. Att du mår bra är lika viktigt som att de andra gör de. Våga sätta dig själv i centrum för ditt välmående=) Du fixar säkert de. Lycka till! ps: om du vill prata så får du gärna de=)

2007-12-22 @ 16:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback