dagen och planer för morgondagen.

Nu har svärföräldrarna varit här o det var supermysigt att ha dom på besök. :D Vi gjorde det som jag skrev; åt varma mackor, drack massa thé, pratade, kollade på kort o åt cheesecake.

Ett tag efter att dom åkt så kom Anders hit, vi har suttit (o gör det fortfarande) o tjötat, druckit ännu mera thé, ätit chokladmuffins o lyssnat på musik.
Blir väl en liten stund till innan det är läggdags, det är ju en dag imorgon också. En dag som vi faktiskt har planerat att vi tre ska laga en nyttig o väldigt god soppa som Jonte brukar göra, sedan ska den såklart ätas tillsammans o så ska vi baka äppelrutor. Kanske kommer min fina kusin o joinar oss? :)

Vi fick en stooor påse med äpplen från Jonte's mor & far så när Anders kom hit o började prata om att han tyckte så mycket om äppelrutorna som serverades till fikat på vårt bröllop så fanns det ju inget snack om saken :P Det blir bak imorgon!


Här kommer två bilder från början av vår bröllopsresa, vi är ute på Göteborgs flygplats, Landvetter, o vi sitter på bussen som ska köra oss mellan vår gate och flygplanet. Spända och förväntansfulla! :D





Fler bilder kommer.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback